Golden Rose Shimmer Gloss: 53

by - 16.5.14

Tänään tarjolla on sinänsä vähän turha postaus, sillä Golden Rose on tainnut hävitä Suomesta kokonaan viimeisen vuoden sisällä. Kyseessähän on kuitenkin turkkilainen halpamerkki, jota varmaan muualta Euroopasta vielä löytyy. Esittelen nyt tänään joka tapauksessa yhden huulikiillon, kun olen kerran kuvatkin vaivautunut ottamaan :D


Numero 53 on hyvin shimmerinen ja putkilossaan vadelmapinkin värinen, mutta iholla kuitenkin osoittautuu ihan aavistuksen vaaleanpunaiseksi kiilloksi, jossa on vaan paljon pinkkiä shimmeriä. Huulten väriä se ei siis oikein muuta, vaan toimii enemminkin juuri kiillon antajana ja shimmerpommina (: Ei kauhean hyvä minulle, joka kaipaan huulteni väriin tasoitusta (olen vastikään huomannut, että huulissani on luonnostaan kestorajaukset eli reunat ovat selkeästi tummemmat kuin keskusta, apua!). Aplikaattorin levityspää on todella pitkä yleisesti vertailtuna ja kevyesti muotoiltu eli taivutettu vähän taaksepäin levittämisen helpottamiseksi. Tuoksu ei ole kovin voimakas, mutta yrittää olla vähän makea. Pakkaus on ainakin minusta oikein nätti ja toimiva tuotteen hintaan nähden!



Meikissä minulla on näköjään ollut pinkkipäivä ja tämä pinkki kiilto on kyllä ollut just eikä melkein lookiin sopiva :D Kuten näkyy, ei todellakaan paljoa väriä mutta sitäkin enemmän shimmeriä eikä tavara ole edes kovin tahmaista. Aika okei arkikäyttöön, menovaihteella kaipaan ehdottomasti vähän enemmän.



On oikeastaan tosi sääli, ettei näitä enää myydä! Tai jos myydäänkin, niin en tiedä missä. Heidän suomalainen nettisivunsakin on suljettu ylläpitäjän toimesta, joten kaipa ovat sitten tosiaan häippässeet. Tästä kiillosta en maksanut Seppälän poistoalessa muistaakseni paria euroa enempää ja siihen hintaan tämä on ihan loistotuote. Kuten alussa mainitsin, Euroopassa näitä tietääkseni yhä myydään ja jos jossain reissuilla tulee vastaan, tutustuisin kyllä mielelläni heidän uusimpiin tuotteisiinsa. Nyyh, kyllä se aina tälläistä köyhäilijää harmittaa kun jokin halpamerkki karkaa käsistä :D

Viettäkää oikein kiva jääkiekkoilta! ;)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Golden Rosea ei tosiaan taida enää Suomesta saada. Joensuun Seppälässä on luomivärejä vielä alennuksessa, oiskohan eurolla ollu.. Mutta niin, mulla kokemusta vaan kynsilakoista, mutta hyvä merkki se on ollu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kävin just tänään hamsteroimassa Seppälästä kaikki multa puuttuneet luomivärit :D Halvaksi tuli! On tosiaan sääli että lopettivat merkin myynnin. Ystävättäreni tosin sai Golden Rosen lakasta ikävän allergiareaktion, syy tuntematon, joten ei ne nyt ihan turvallisimmasta päästä ilmeisesti olleetkaan ):

      Poista