Oriflame Studio Artist Cream Blush: Pink Glow

by - 28.5.14

Ensimmäiseen Oriflametilaukseeni ikinä otin mukaan mielenkiintoisen näköisen voideposkipunan, jota Oriflame-illanistujaisissa testailin. Poskari oli niin rouhean oloinen neonpinkkinä loistaessaan, että pakkohan sitä oli lähteä testaamaan. Noh, nyt on testattu ja on aika kertoa siitä teillekkin.



Sävy on tosiaan tuubissa ihan räikeä neonpinkki ja sitä se on vielä kädellekkin hitusen tuubista puristettuna. Koostumus on oikeasti todella kevyttä, ihan liruakin jopa, kun tätä lähtee häivyttelemään. Voide asettuu ja sulautuu ihoon hyvin nätisti, kun sormilla hetken pyörittelee ja häivytyksen jälkeen iholle jää kylmä ja viehkeä, joskin aika hentoinen pinkin sävy. 



Ja kuten meikkikuvasta näkyy, ei todellakaan mitkään överiposket. Kyllä sellaiset tällä saa todella helposti jos yliannostelee. Tätä tuotetta ei tarvitse kuin ihan pikkupikkuriikkisen, esimerkiksi tuossa swatchkuvassa oleva nokare on jo poskille hieman liikaa. Todella riittoisaa tavaraa siis, kun tuubi on kuitenkin 20 millinen.


Eipä tästä muuta sanomaan, kun että on todella hyvä tuote. Hintahan tällä on aika muikea (12e, kannattaa bongailla tarjouksia), mutta kuten mainitsin, tuote on erittäin riittoisa ja laatu hyvä, joten kyllä sen raaskii maksaakkin. Näitä voidemaisia poskareita on kaksi muutakin sävyä, suht neutraali persikka ja vähän burgundiin menevä, mutta kyllä tämä neonpinkki vaan on näistä jännin :D Tällä saa sellaiset kunnon viattomat punasteluposket!

Ihanaa illanjatkoa (:

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Ooh, onpas ihanan raikas meikki kokonaisuudessaan! :) Ja tosi kivan hehkun saa tuolla. Mä arastelen poskipunien käyttöä, kun mun kasvot on muutenkin kovin punottavat. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset (: Mukava kuulla. Itsellänikin on tosiaan monesta paikasta punoittava iho ja ennen varsinaista meikkausinnostusta välttelin poskipunaa myös. Kyllä se vaan silti niin on, että ei se ihon punoitus todellakaan haittaa poskipunan käyttöä yhtään, sillä punoitus kun yleensä peitetään jollain. Poskari kuitenkin muotoilee kasvoja kaiken muun hyvän lisäksi. Suosittelenkin että teet nyt hypyn tuntemattomaan, hankit hyvän punaista neutralisoivan CC/peitevoiteen ja jonkun luonnollisen värisen poskarin, ellet jo molempia omista, ja lähdet rohkeasti kokeilemaan! Saatat muuten yllättyä (:

      Poista
    2. Ooh, kiitos kannustuspuheesta! :D Ehkä mä uskaltaudun kokeilemaan vielä tässä. Mulla on muutenkin nyt meikkienvaihtokausi tässä menossa, oon luopunu meikkivoiteesta ja mietin vaihtavani mineraalimeikkeihin tai johonkin CC-voiteeseen. Nyt on menty ihan puuterin voimilla. :)

      Poista
    3. Heh, no sittenhän sulla on tässä paras mahdollinen hetki kokeilla myös uusia juttuja! (: CC-voidehan nimenomaan tasoittaa sitä ihon omaa sävyä ja pyrkii peittämään punaisuutta, että jos olet sitä jo muutenkin miettinyt niin ihan hyvä vaihtoehto. Saatat ehkä huomata että naama oikein kaipaa vähän lisäväriä kunhan punaisuuden saa peittoon :D

      Poista