Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow: 108 ja viikon ostokset

by - 26.5.14

Nyt on sitten esittelyssä sellaista halpistavaraa että oksat pois! Näitä Golden Rosen Silky Touch -monoja saa tällä hetkellä eurolla Seppälästä, joten ei kyllä todellakaan paljoa maksa. Omistan itse näitä kaikki myynnissä olleet kuusi sävyä ja tämä vaaleanvihreän 108:n olen hankkinut jo vähän aiemmin.



Pakkauksesta täytyy sanoa, että se tuntuu juuri siltä mitä onkin: halvalta. Kansi tuntuu vähän heppoiselta ja pohjan reunat ovat terävät, huonosti hiotut. Itse luomiväri tuntuu kyllä sormissa kivan silkkiseltä, mutta pigmentti on aika heikko, swatchissa on kolme kerrosta väriä. Sävyltään tämä on todella paljon keltaiseen menevä vihreä, jossa on hentoa kultaista hohdetta mukana, ihana keväällä/kesällä. Valitettavasti levitys on aika tuskaista, sillä väriä ei vaan saa luomelle tasaisesti. Nappi myöskin "paakkuuntuu" inhasti pinnastaan kun sitä aplikaattorilla hieroo, ei hyvä.


Meikissä olen käyttänyt tämän parina ihan vaan mustia rajauksia. Aika haalea sävy, mutta kyllä luomilta kuitenkin vihreän erottaa. Kiva vaaleanpunaisten huulten kanssa.




Lopputulema: Tämä Golden Rosen nappi on juuri ja juuri sen euron arvoinen. Jos hermot kestää vähän huonolaatuisempaa tavaraa tai kokoelmasta puuttuu juuri tämä vihreän sävy, eikun vaan Seppälään, ei siitä kyllä paljoa köyhdy. Kaikille muille sanon, että jättäkää väliin, ei ole sen arvoista :D


Ja sitten ne luvatut ostokset. Tällä viikolla tuli käytyä H&M:llä ja sieltä alehyllystä bongasin sitten itselleni hauskan lilan eyelinerin ja söötin poskipunan (sävy Sugar Coral), molemmat euron kappale. Noita eyelinereitä oli paljon myös muita värejä eurolla, mm. kimalteleva ruskea, joten käykää katsomassa jos kiinnostaa. Sittarista hankin itselleni Lorkun Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primerin alesta seitsemällä eurolla. Tämä on inhoamaani purkkimuotoa, mutta ah kun se näyttää tehokkaalta! Primereita tosin on kertynyt aleostoksina jonoksi asti, joten tämä nyt saa vielä odotella.

Kivaa illanjatkoa (:

You May Also Like

2 kommenttia