Essence All About Nude

by - 8.5.14

Nyt on viimein sitten viimeinenkin näistä Essencen All About... -paleteista korkattu! Monille varmasti Nude-versio olisi kaikkein käyttökelpoisin, mutta itseltäni on vaan jotenkin jäänyt tosi vähälle käytölle tämä Essencen vastaus nakubuumiin. Tänään sitten vihdoinkin ensi kertaa tositoimissa paletin kanssa ja ihan kivastihan se tutustuminen sujui.


Sävyjä paletissa on periaatteessa kolmessa sarjassa: yksi vaalea helmiäishohtoinen korostusväri, kaksi vaaleanpunaista sävyä joista toinen matta ja toinen metallinen ja kolme eri tummuudella ja koostumuksella varustettua ruskeaa: yksi lähes matta keskiruskea, yksi metallinen vaaleanruskea ja yksi himmeästi hohtava punaruskea. Ruskeat värit ovat tosi pigmenttisiä, vaaleanpunaiset ja tuo korostusväri eivät niinkään. Napit ovat ihanan pehmeitä ja levittyvät luomelle todella hyvin.

Sävyt muuten vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas, mutta oikean alanurkan ruskea rivissä ensimmäisenä.



Päivän meikissä olen mennyt vähän tylsästi ja käyttänyt ainoastaan tuota vaaleaa korostussävyä kulmaluulla ja mattaista vaaleanpunaista koko muulla luomella. Look on melkoisen naku, mutta sehän tässä nyt oli se ideakin :D Rouheat, vähän sumuiset ruskeat rajaukset piristivät kuitenkin ilmettä.


Ën nyt oikeastaan tiedä, onko tämä sitten arkisen peruslookin tavoittelijoille se oikea paletti. Minusta tästä puuttuu kokonaan ainakin sellainen mattaisan ihonvärinen perussävy ja sille sopivan vaalea varjostussävy ollakseen ihan täydellinen jokanaisen nakupaletti ja jotenkin tuntuu, että metallisävyt menevät jo teemaa ajatellen vähän överiksi. Kuitenkin itseni tyylisille räväkämmän meikin faneille tämä on minusta ihan täydellinen! Tällä saa ihan varmasti työhaastattelukelpoiset silmät olematta kuitenkaan tylsä. Täytyykin testailla noita metallisävyjä vähän lisää, vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta...

Semmoisia (: Kivaa euroviisuillan jatkoa!

PS. Meikätyttö sai eilen opparinsa valmiiksi <3 Kahdessa ja puolessa kuukaudessa 60 sivua teknistä asiaa on kyllä jo melko väsyttävä suoritus :D Lisäksi Kosmetik4lessiltä tilaamani Essencen Beach Cruisers -kokoelman osaset saapuivat tänään. Kyllä on elämä taas kivaa!

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Mä kans toivon että mun Beach cruisers-hommat tulis huomenna. Tosin tilasin vaan kolme juttua enkä ollenkaan luomivärejä, olen tosi ylpeä itsestäni :-D Saatan tilata sitten joskus kun kesätyöpalkat alkaa juosta jos jotain on vielä silloin jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolme juttua eikä luomivärejä! :D Sun itsehillintä on kyllä ihailtavaa! En mäkään ihan kaikkea laittanu tulemaan, esim. ne tuubikiillot ja aurinkopuuterin jätin kokonaan pois, mutta luomivärit tuli hamsteroitua kaikki. Ja sun onneksesi tää ei tainnut olla mikään kauhean suosittu kokoelma ainakaan Facebook-kommenttien perusteella, joten etköhän vielä ehdi apajille ;) Toivottavasti mun piakkoin julkastavat swatchit ei aiheuta kauheaa katumusta... :D

      Poista
  2. Onneksi olkoon opparin valmistumisesta! Kuulostaa siltä, että melkoinen työ on tehty.

    Swatch näyttää muuten aika kivalta, jos tosiaan tykkää tuollaisesta kiiltävästä. Vaalea matta olisi tosiaan ollut tuossa aika käyttökelpoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon (: Melkonen työ se olikin, varsinkin kun nyt katselee taaksepäin.

      Olen samaa mieltä paletista, kiiltoharakalle ihan mahtava setti. Pelkään vaan että monet eivät nakumeikkiinsä just tommoisia kiiltoelementtejä halua ja siksi ne olisi voinut ehkä tosiaan korvata jollain vielä vähän neutraalimmalla. Minusta kuitenkin tosi kivat sävyt! (:

      Poista