Oriflame Very Me Clickit Eye Liner: Green

by - 14.5.14

Ihkaensimmäisessä Oriflame-tilauksessani koskaan otin testiin pari superhalpis eyelineriä heidän superhalpis/teinisarjastaan Very Mestä, vihreän ja sinisen. Tätä vihreää on nyt tullut muutaman kerran testailtua ja voisinkin siitä muutaman sanasen sanoa (: Säikähdin muuten, kun sain nämä ensimmäistä kertaa itselleni ja testasin näitä kädelle, alkoivat muuten kutittaa! Testasin sitten pari päivää myöhemmin uudelleen eikä tapahtunut mitään, joten olen uskaltanut näitä silmiinkin käyttää eikä ole kutittanut yhtään. Tiedä sitten mikä juttu tuo ensimmäinen kerta oikein oli.


Kovin kaunishan tämä ei pakkauksellisesti ole, mutta pakkauksen karuus johtuu sarjan alhaisista hinnoista. Sivellin on ihan normaali, ohut eyelinersivellin ja tällä saa hyvää ja ohutta jälkeä, väriä tulee siveltimeen sopivasti. Väriltään Green on keltaiseen menevä hohtava ruohonvihreä, aika erikoinen sävy, en nimittäin usein sellaisiin ole törmännyt. Väri kuivuu nopeasti, mutta lähtee todella helposti hinkkaamalla irti. Kestää kuitenkin meikissä oikein hyvin.




Meikissä olen parittanut tämän kirkkaanvihreän ja valkoisen luomivärin kanssa ja tuloksena on ollut ihanan pirteä kesämeikki (: Eyeliner näkyy hyvin vihreällä pohjalla, sillä on kuitenkin luomiväriä tummempi.


Siihen hirveään viiden euron hintaan (tässä jaksossa näköjään tarjouksessa 2,90) voisin tätä kyllä suositella ihan joka naiselle. Mustaa versiota en ole testaillut, mutta mikäli se on yhtään samanlainen kuin tämä, on siinä oikein kelpo perustuote eikä tosiaankaan hinnalla pilattu. Tämä on taas sitä sarjaa halvat väri-ilottelut, eipä mene rahat hukkaan jos kesän jälkeen vihreä rajaus alkaakin tuntua hieman erikoiselta :D Mutta joo, kyllä näköjään halvallakin voi saada hyvää!

Mukavaa loppuiltaa (:

You May Also Like

0 kommenttia