Maybelline Color Tattoo: 24K Gold

by - 3.5.14

Olen pitkään kammoillut voidemaisia luomivärejä. Minulla on perintönä saadut raskaat ja ajoittain vähän rasvaisetkin luomet, joten yleensä voidetuotteet kestävät hyvänä sen 2 sek ennenkuin räpäytän silmiäni ja kaikki on pitkin juonteita. Olen kuullut näistä Maybellinen Color Tattoo -luomiväreistä kuitenkin todella paljon hehkutusta, joten uskalsin alehinnalla ottaa pari kokeiluun. Tänään esittelyssä sarjan ihana, kirkas kullansävy, 24K Gold.



Aloitetaan siitä, että näiden pakkaus on todella ylellisen tuntuinen, raskas lasipurkki. Vaikka tuote onkin markettikamaa, nousee se kyllä piirun verran ylöspäin luksuksessa purkin ansiosta. Pitkillä kynsillä purkkimuoto on silti jälleen kerran erittäin hankala, joten levitin tätä isolla Mariela Sarkiman vaahtomuoviaplikaattorilla ja häivyttelin sitten sormin. Täysin tasaista jälkeä tällä ei oikein luomille saa yksinään ja ilmeisesti tätä käytetäänkin enemmän pohjustustuotteena kuin varsinaisena luomivärinä. Minä olin vastarannankiiski ja käytin tätä tällä kertaa pelkistettynä ihan vaan testauksen vuoksi.




Ja kyllä muuten silmäluomet hohtivat! Kullansävy on todella kirkas, kiiltävä ja metallinen eikä meikkiä voi olla huomaamatta. Kuvat eivät tee mitään oikeutta tälle, sillä hohto ei niissä näy yhtään. Tietysti hohtoefektiin vaaditaan juuri oikeanlainen katselukulma ja ilman sitä meikki näyttää todella vaisulta ja valjulta kuten kuvissa, joten en tätä kyllä itsekkään yksinään käyttäisi. Luomivärin parina olen käyttänyt vielä kirkkaampaa kultaista eyelineriä.


Ja sitten se ilouutinen kaikille kaltaisilleni raskasluomille: ei muuten liikkunut yhtään mihinkään vaan pysyi luomilla kuin tauti! Sen muutaman tunnin ajan ennen poispesua ei yhtään tavaraa päässyt tunkeutumaan juonteisiin tai luomivakoon vaan näytti edelleen poistohetkellä yhtä hyvältä kuin laitettaessa. Eläköön! Parhaimmillaan tämä on ehkä juurikin kultaisen (tai miksei vaikka mustan tai harmaan) luomivärin pohjustuksena ja vähän päälystyksenä, jotta luomille saisi tuon kivan kullanhohdon. Aivan loisto-ostos hintaansa nähden ja tulee varmasti olemaan vielä paljon käytössä (: Color Tattoo -luomivärejä löytyy lähes joka marketista jossa on kosmetiikkaosasto ja hinta on siellä kympin tienoilla.

Ihanaa viikonloppua ihanaisille <3

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Wow, uskomatonta suorastaan. Mulla on myös perintönä saadut raskaat luomet, jotka ovat vaan niin rasittava meikata kaikin puolin. Ja sit kun oot tehny jonkin kivan silmämeikin, niin eipä se sit näykään silmät auki :P.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just näin (: Ja varsinkin kaikki rajaukset peittyy lähes aina luomien alle, vähän näkyy sieltä täältä. Tämä oli kyllä tosi positiivinen yllätys! Valaa vähän uskoa näihin voidemaisiin väreihin (:

      Poista