Huhtikuun loppuneet

by - 1.5.14

Huhtikuussa tavaraa ei loppunut ihan niin paljon kuin maaliskuussa ja pakkauskootkin ovat aika pieniä, mistä sitten lie johtuu. Ehkä siitä, että olen yrittänyt vähän käytellä noita varsinkin Livboxista tulevia pikkuisia näytteitä ennen täysikokoisia tuotteita.


Siinäpä koko setti, ei nyt mikään mainittava saalis. Huomioitavaa pari meikki- ja kynsituotetta, joiden loppuminen on kuitenkin aika harvinaista.


Ensimmäisenä vartalotuotteet ja voiteet. Yves Rocherin Cocoa & Raspberry -vartalovoide oli joulun kausituotteita ja aivan täydellistä <3 Tuoksui taivaalliselle (Ville Vallaton -jäätelölle), imeytyi nopeasti ja kosteutustehokin oli ihan okei, vaikka voide ei mitään paksua jankkia ollutkaan. Todella ihana tuote, harmi että oli vain limited edition.

Rexonan Clear Pure Crystal -antiperspirantista olen kertonut täällä. Ei kovin kummoinen tuote. Deot tuntuvat kestävän minulla pienen ikuisuuden ja en tiedä johtuiko vanhenemisesta vai mistä, mutta ei tämä kyllä kainaloita kuivana pitänyt. En todellakaan ostaisi enää uudelleen.

Vichyn Idealia -päivävoiteesta tuli pieni näytepurkki Livboxin mukana joskus marraskuussa ja nyt käytin sen pois. Voide oli kyllä ihan kiva ja tuoksui hyvältä, mutta purkki on pitkäkyntiselle edelleen todella inha pakkausmuoto enkä huomannut mitään tuotteen lupaamia pitkäaikaisvaikutuksia, vaikka eihän tietty näytekokoa kovin kauan ehdi käyttää. Aika peruskamaa kalliilla hinnalla, ei siis minulle enää, kiitos.

Ikisuosikkiani Avenen silmänympärysvoidetta loppui taas yksi tuubi. Tällä kertaa en ostanut uutta heti perään, vaan otin käyttöön Livboxissa tulleen Lumene LABin voiteen. Toistaiseksi ei ole ainakaan pärjännyt Avenelle... Tästä HG-tuotteestani lisää täällä.

Viimeisenä voideosastolla vielä yksi pieni näyte, Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm kuivalle ja jopa rikkoutuneelle iholle. Tämä on siis oikeastaan enemmänkin hoitava voide kuin kosmetiikkaa, mutta menköön nyt. Käytin tätä aina välillä ilmestyville kuiville läiskille ihossani ja toimi erittäin hyvin! Ei kirvelyä, vaikka olisikin vähän yön aikana tullut raavittua verille, ja paransi läiskät hetkessä. Voisin ehdottomasti ostaa tätä lisääkin.


Seuraavaksi hius- ja puhdistustuotteet. John Frieda Full Repair sekä Kicks Repairing -hoitoaineet olivat oikeastaan täsmälleen samalla viivalla. Molemmat olivat pieniä näytekokoja, toimivat hiuksissani todella hyvin ja tekivät niistä vähemmän karheat ja pörröiset. Voisin ostaa ihan kumpaa vaan myös täysikokoisena ja todennäköisesti ainakin tuota Kicksin versiota nappaan mukaan kunhan pääsen taas Kicksissä käymään.

Yves Rocherin Hydra Vegetal -misellivedestä sain käytettyä pienen näytepullon. En nyt mitenkään erityisesti ihastunut, aika paljon tälläkin sai hinkata että meikki lähti. Varmasti ihan okei jos käyttää kevyempää meikkiä tai haluaa jonkun perustason putsarin. En kyllä osta uudelleen.

Toinen HG-tuotteeni Lumene Natural Coden Erase It -silmämeikinpoistoaine on, surullista kyllä, lopetettu, ja tämä oli toiseksi viimeinen varastokappaleeni. Parempaa silmämeikinpoistoainetta saa hakea! Kunhan nykyinen ja viimeinen tuubi loppuu saatan vähän itkeä, mutta kaapissa on testiä odottamassa jo Nivean paksuhko silmämeikinpoistoaine ja olen saanut vinkkiä että Avonillakin saattaa olla joku oikein hyvä. Täytyy sanoa että kyllä on meikinpoistoaineen löytäminen hankalaa, jos ei nestemäisillä onnistu ): Menisivät äkkiä pois muodista että markkinoille saataisiin näitä paksumpiakin.


Ja sitten viimeiseen satsiin. Kolmas loppunut HG-tuotteeni on Seche Viten pikakuivattaja, jota minulla onneksi on vielä yksi pullo varastossakin. Tällä hetkellä kuitenkin käytössä Wild & Mildin Turbo Dry, joka on muuten superyllättäjä ja ihan lähes Sechen veroinen. Jos Turbo Drytä Carlsonilta saa, taidan vaihtaa HG-statuksen sille :D

Toinen loppunut kynsituote on Lumenen 3 in 1 Ridge Filler, joka oli ihan jees. En nyt erityisesti ridge filleriä tarvitse joten sinänsä turha ostos, kyllä Mavalan perusperus Super Base riittää minulle aivan hyvin.

Yves Rocherin Luminelle -peitepuikko tummille silmänalusille on ollut minulla käytössä jo varmaan kolme vuotta ja se mokoma otti ja katkesikin, joten tervemenoa vaan. Ihan hyvä kumppani se on kuitenkin ollut! Koko Luminelle-sarjaahan ei enää edes YR:llä ole, joten melkoinen muinaismuisto meikiksi. Seuraajaksi tuli Maybellinen Cover Stick, joka vaikuttaa oikein hyvältä näin muutaman käyttökerran jälkeen.

Ja viimeisenä Make Up Storen eyeliner sävyssä Holiday Glam, jonka ostin joskus vuosia sitten Kicksin alepöydästä ihan törkeän halvalla, olisiko ollut kolmisen euroa. Aika läpikuultava eyelineriksi ja sisälsi punaista glitteriä, en tiedä sitten olisiko tätä kuulunut käyttää jonkun tavallisen mustan eyelinerin päällä. Noh, nyt se oli sitten kuivunut putkiloonsa joten turha arvuutella. Ei mikään suosikki, vaikka ihan kiva glittermeikkituote olikin.

Semmoisiapa sitten. Tämän kuun saldo on jo tänään avattu pienellä näytekoon tuotteella, joten lupaavalta näyttää :D

Hauskaa vappua kaikille teille lukijoilleni (:

You May Also Like

4 kommenttia