Lumene Raspberry Color Tips: Lilac Mascara

by - 29.4.14

Väriripsarit ovat tehneet kivasti uutta tulemista syksystä asti ja itsehän olen niitä haalinut lähes joka sävyssä. Nämä Lumenen Raspberry Color Tips -värimaskarat tulivat myyntiin joulun alla ja ovat valitettavasti jo joutuneet alelaareihin, mutta koska lilat ripset ovat vieläkin ihan ajankohtaiset, laitetaan nyt tämäkin esittely tulemaan.


Raspberry Color Tipsejä voi nimestään huolimatta käyttää ripsien kärkien lisäksi myös koko ripsiin, mikäli sellaista lookia haluaa. Pakkaus on aika nätti, tosin minusta näille olisi voinut antaa jonkinlaiset värikoodit etiketin lisäksi, eli tuo liukuma olisi voinut olla lilassa maskarassa pinkin sijaan lila. Muistaakseni näitä oli omistamani pinkin ja lilan lisäksi myös sininen, mutta sitä en siihen aikaan tarvinnut. Näiden pienestä ja kapeasta karvaharjasta en tykkää, mutta ymmärrän kyllä että sellainen on kaikkein kätevin ripsien kärkien sutimiseen. Kuten kuvasta näkyy, massa on oikeasti todella kirkasta lilaa, ihan shokkikamaa, ja siinä on jonkinlaisia pinkkejä kuituja mukana. Mitä nuo kuidut sitten tekevät, sitä en tiedä :D En ainakaan mitään pidentävää vaikutusta huomannut.




Sutaisin tätä vain ripsien kärkiin, sillä jotenkin ainakin itselläni värimaskarat koko ripsillä tekevät silmistä jotenkin valjun näköiset. Toisin kuin joskus aiemmin päivittelemäni L'orealin glittertopcoat, tämä tarttui oikein hyvin mustan ripsarin päälle, eikä tarvinnut paljon hinkata. Muu silmämeikki oli aika hillitty, vaaleanpunaista luomiväriä ja lilaa eyelineriä. Teeman mukaisesti vielä vaaleanlilat huulet :D


Minusta väriripsarit ovat ihan kiva piristys näin keväällä ja kesällä, mikäli meikki muuten on yksinkertainen/yksivärinen. Valitettavasti, kuten aiemmin mainitsin, nämä Lumenen maskarat ovat jo poistomyynnissä, mutta kyllä näitä saattaa marketeista vielä löytyä. Mikäli juuri lila on sinun juttusi, on Essencen tulevassa Viva Brasil -kokoelmassa saatavilla violetti hiuksille ja ripsille tarkoitettu maskara eikä varmasti maksa muutamaa euroa enempää.

Mahtavaa illanjatkoa (:

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Apua täytyy lähteä kaivelemaan alelaareja ! :D tahtoo ja kaikissa väreissä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha (: Natural Codeltakin on tullut nyt uusia väriripsareita, liekkö jo kaupoissa? Taisi olla sininen, vihreä ja lila värivaihtoehtoina. Ja siinä Essencen kokoelmassa on vihreä, pinkki ja lila... Kyllä näköjään löytyy ihan kaikissa väreissä näitä! :D

      Poista