Wet n Wild Kitten

by - 22.4.14

Tänään kaivoin luomivärilaatikostani monon, jonka olen ostanut häpeällisen kauan aikaa sitten, mutta joka pääsi käyttöön ensimmäistä kertaa vasta nyt. Kyseessä on otsikon mukaisesti Wet n Wildin pieni Kitten-nappi ja tämän olen löytänyt joskus Seppälän alesta kahdella eurolla, samalla tuli toki ostettua muitakin Wettiksen monoja.



Kisumirri on kylmä, siniseen menevä lila jossa on näkyvä kultainen shimmerefekti. Shimmeriä on koko napissa, ei vain pinnassa, ja se näkyy kyllä ihan hyvin luomellakin duochromemaisena hohteena. Pigmenttiä monossa on hintaansa nähden ihan hyvin, mutta värin koostumus on jollain tavalla erikoisen kuiva ja karhea ja täyspeittävään lopputulokseen aplikaattoria piti hieroa väriin todella runsaasti. Myös levittyvyys oli vähän niin ja näin, veikkaankin että jos tämä olisi yhtään pehmeämmin asettunut luomelle, ei väriäkään olisi tarvittu niin paljon, mutta kun ei.

Luonnonvalossa



Meikkiin olen tapani mukaan laittanut Kitteniä ihan koko luomelle ja parittanut sen Essencen Ice Ice Baby -kokoelman metallililan silmänrajauksen kanssa. Tummavärisenä naisena lila sopii minulle värinä oikein hyvin ja meikistä tuli mielestäni nätti ja onnistunut (:


Wettistähän ei enää Seppälöistä saa, mutta pretty.fi myy Kitteniä edelleen noin neljän euron hintaan. Jos sävy on sinusta juuri se maailman ihkuin niin mikä ettei, mutta laatunsa puolesta en voi oikein suositella tätä kellekkään, ellei sitten erityisesti nauti luomen hinkkaamisesta siveltimellä. Sääli, sillä kivoja duochromemaisia luomivärejä näkyy aika vähän eikä ainakaan tässä hintaluokassa. Nyyh.

Mukavaa illanjatkoa (:

PS. Onko multa mennyt jotain ohi vai olenko vain unohtanut että Batisten kuivashampoita saa nykyään myös sittarista? Törmäsin niihin ihan sattumalta hiustuotehyllyä selaillessani. Meidän sittarissa oli ainakin blondien ja ruskeiden hiusten versiot, yksi matkakokoinen versio ja kaksi muuta, jotka taisivat erota toisistaan vain tuoksun perusteella. Kunhan saan entiset kulutettua, ainakin se bruneversio lähtee heti testiin! Vieläkun sitä kirsikkaa jostain saisi...

You May Also Like

6 kommenttia

  1. En ole kyllä Batistea täälläpäin Cittareissa huomannut. Lienee jokin ihan uusi juttu? Tosi kivaa kuitenkin, Batistet on hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitähän minäkin että en kai mä nyt tälläistä uutista ois voinu unohtaa :D Ehkä sitä on tulossa myös teidän sittariin jos ei ole jo?

      Poista
  2. Olipa hauska sattuma, juuri äsken siivosin meikkipussia, löysin tuon samaisen luomivärin ja ajattelin "ai mulla on tämmönenkin"! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :D Aika hyvin! Tuli sitten tämäkin arvostelu sopivaan saumaan :D

      Poista
  3. Minä bongasin myös Batistea Cittarista :) Meinasin ostaa, mutta varastossa olevat kolme kuivashampoota jarruttivat vähän..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sama täällä :D Vaikka olisi niiiiin tehnyt mieli! Jos ois ollut kirsikkaa niin en ois varmaan pystynyt hillitsemään itseäni (:

      Poista