Viikon 17 ostokset

by - 27.4.14

Aion nyt ensin järkyttää teitä tällä ostosten kokoelmakuvalla:


Ja sitten voin paljastaa että ei, en ole tullut hulluksi ja/tai ostanut tiliäni tyhjäksi :D Tällä viikolla muutamien omien ostosteni lisäksi sain paketillisen vähän käytettyä kosmetiikkaa eräältä ystävälliseltä sielulta.


Aloitetaan purkaminen näistä adoptoiduista uusista ystävistä. Silmämeikkejä saapui kolmen paletillisen, yhden Yves Rocherin nestemäisen värin sekä neljän meikkikynän voimin. Tuo nestemäinen, vesivärimäinen luomiväri vaikuttaa ihan huippumielenkiintoiselta ja sormet syyhyää päästä testaamaan sitä ihan oikeassa meikissä (: Riemunkiljahduksia aiheutti myös Tuo Wet n Wildin Utopia-paletti, jonka muistan parin vuoden takaa hirveän blogihypen takia. Lähes joka toisella kosmebloggaajalla oli näitä i-sparkle-paletteja ja itseä harmitti niin maan hemmetisti kun en raaskinut näitä ostaa. Nyt vihdoin sain sitten yhden omakseni ja voi että kun se on nätti <3


Seuraavaksi kasvotuotteet ja edellisestä kuvasta unohtuneet TBS:n napit. Pahvipaletti on kesään todella hyvin sopiva kullanhohtoinen korostuspuuteritrio, pinkki tuubi on geelimäistä poskipunaa ja kultainen naamalle ja vartalolle tarkoitettua kultaglitteriä. Tuota iloisen neonpinkkiä geeliposkaria himoitsin silloin kun niitä vielä myynnissä oli, mutta jostain syystä jäi ostamatta. Vähän olen sitä jo kämmenelle testaillut ja tosi kivaa jälkeä tulee (:


Huulipunia saapui kuusi kappaletta, joista ehdottomaksi lemppariksi nousi tuo neonkorallipinkki w7:n puna. Voin vaan kuvitella miten hyvältä se näyttää kesäriennoissa!


Ja viimeiseksi kokonainen huulikiiltoarmeija! Tuli sitten kerralla melko huikea lisäys kokoelmiini. Erityismaininnat ikisuosikilleni Natural Coden Pink Sugarille ja tuolle Beautyuk:n kirkkaalle kiillolle, joiden harvinaisuudesta olen jo puhunutkin. Aivan täydellinen huulipunien päälle! Essencen Sun Said Red -kiilto Ticket to Paradise -kokoelmasta näyttää myös aivan nuolaistavan hyvältä...


Ja sitten vielä ihan lopuksi nämä kaupasta tehdyt ostokseni. Hiustuotteina Doven Split end rescue -sarjaa Anttilan alelaarista ja Lorkun geeliä tuleviin wet look -kampauksiin ja lisäksi Prisman alelaarista puoleen hintaan löydetty Rimmelin huulilakka sävyssä Midnight Thunder sekä Anttilan kauneusviikonlopusta kaksi Maybellinen tuotetta, Cover Stick -peitepuikko ja Dream Smooth Primer. Peitepuikko tulee ihan tarpeeseen sillä vanha YR:n puikko otti ja katkesi (onhan se kyllä jo muutaman vuoden vanhakin...) ja primereitä minulla ei turhan paljon varastossa ole, liekkö yksi ennen tätä. Mietityttää kyllä että mitenköhän tuo mahtaa toimia kun tavaraa on vain 7ml (vrt. tämänhetkinen Rimmelin primeri 30ml), mutta sitä vartenhan noita ostetaan ja testaillaan!

Kyllä joo, minulla on ollut melkoinen kosmetiikkaviikko :D Jättisuuret kiitokset ystävälliselle lahjoittajalle vielä näin bloginkin välityksellä!

Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa (:

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Kivoja ostoksia ja huikean määrän olet saanut kivaa tavaraa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! (: Kyllä on kosmetiikkakarma ollut spesiaalihyvä tällä viikolla.

      Poista
  2. Ei näyttäis mitään paketista puuttuvan ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä homma (: Ei tarvitse ruveta valitusprosessiin. Pieni ihme kyllä sinänsä paketin reikiin nähden!

      Poista