Clinique Chubby Stick Intense: Mightiest Maraschino

by - 18.4.14

Lisää huulimeikkejä! Tällä kertaa loppuviikon synttärilookini, johon valitsin huulille tämän Livboxin mukana tulleen pienen huulikynän. Näytekokohan tämä siis on, mutta todellakin aivan riittävä minulle, kun kuitenkin niin harvoin tulee aina yhtä huulimeikkiä käytettyä.


Sävynä Mightiest Maraschino on todella kylmä ja kirkas punainen, jossa ei ole minkäänlaisia ylimääräisiä härpäkkeitä. Todella tyylikäs huulilla! Kynässä lukee että tämä on "moisturizing lip colour balm" eli kosteuttava värillinen huulivoide, mutta ainakin minun huulilleni tämän kosteutustehot ovat täysin riittämättömät ja huulet ovat niin kuivina, että niitä tekee mieli nuolla koko ajan. Huulirasvan korvikkeena tätä en siis kyllä käyttäisi. Väriä tulee kynästä todella reilusti ja helposti, johtuen varmaankin intense-koostumuksesta, mutta rajauskynää tämän kanssa kannattaa käyttää, itselläni nimittäin väri yritti lähteä karkailemaan juonteisiin.



Synttärimeikkiini kuului voimakkaat siniset silmät ja yhtä voimakkaat punaiset huulet ja yllättävän hyvin nämä toimivatkin yhteen! Kyllä punaiset huulet vaan sopivat ihan joka meikkiin. Väri kesti normaalioloissa ihan hyvin, mutta yhtään syömistä tai juomista ja pof, ei enää punaista. Ruokailun jälkeen täytyy siis varautua lisäämään tätä ihan reilusti. Noh, eihän tämä huulipuna edes ole, joten annettakoon anteeksi, eihän huulirasvat nyt yleensäkään syömisestä selviä :D


Loppuyhteenvetona sanottakoon, että tykkäsin kyllä tämän väristä ja helppokäyttöisyydestä kuin hullu puurosta, mutta valitettavasti kuiva tunne huulilla on aika ikävä, joten en kyllä näitä ostaisi. Minulla nyt tosin muutenkin huulet ovat jatkuvasti kuivat enkä kestä sekuntiakaan ilman huulirasvaa, joten tilanne on jo siltä osin epäreilu ja ehkä jollain vähän kosteampihuulisella tämä toimisi paremmin. Täytyy vielä testailla tätä ihan huulirasvan päälle, jospa se auttaisi kuivumisasiaa hieman. Hinta näillä Chubby Stick Intenseillä on siellä parinkympin hujakoilla.

Mahtavaa viikonloppua ihanille lukijoille (:

You May Also Like

2 kommenttia