Isadora Twist-up Metallic Eye Pen: Pink Diamond

by - 14.4.14

Isadoran joulun kausikokoelmassa oli mukana aivan ihana kaunokainen, nimittäin metallisen pinkki silmänrajauskynä, jossa oli vähän glitteriäkin seassa. Meinasin tämän Pink Diamond -nimisen ihanuuden hankkia jo silloin ennen joulua, mutta jotenkin se sitten jäi. Onneksi, sillä sain tämän viimein lunastettua omakseni puoleen hintaan Prisman alelaarista ja kyllä, se on juuri niin ihana kuin kuvittelin sen olevan.


Sävynä Pink Diamond on erittäin kylmä, lilaan menevä ja noh, metallinen. Seassa on runsaasti hopeista glitteriä, siis oikeasti suht isojakin hippuja. Kynä levittyy oikein pehmeästi ja twist-upin takia tätä ei tarvitse edes teroitella kuin kynän omalla teroittimella, joka löytyy sen toisesta päästä. Valitettavasti kestävyys tässä ei ole ihan huippuluokkaa, sillä kahdeksan tunnin jälkeen ei ollut pinkistä timantista jäljellä kyllä vilaustakaan :D Ei siis edes työpäivää kestävä.




En oikein tiedä olisiko tämä enemmän edukseen tummassa vai vaaleassa meikissä, mutta tällä kertaa olen käyttänyt luomilla erittäin hentoista vaaleanpunaista. Eihän tätä rajausta nyt kauhean kaukaa erota, mutta läheltä katsottuna näyttää oikein kivalta. Pitäisi joskus kokeilla esimerkiksi mustan tai muun tumman luomivärin kanssa, josko se antaisi tälle kunnon taustan.


Minusta Pink Diamond vaan oikeasti on aivan ihana (: Olen käyttänyt sitä jo muutamaan otteeseen aivan onnessani. Minusta tämä olisi ollut jopa alkuperäisen hintansa väärti ja sitä en kovin monesta tuotteesta kyllä ainakaan vapaaehtoisesti myönnä. Ja vaikka kynä olikin osa joulun kausikokoelmaa, minusta tämä vaan pääsee paremmin oikeuksiinsa näin keväällä, kun hempeät pastellisävyt ja pinkit muutenkin ovat esillä. Jos näitä vielä jossain alelaarissa näkyy, niin ottakaa ihmeessä mukaanne!

Ihanaa keväistä illanjatkoa teille kaikille (:

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Tuo on kyllä nätti väri! Pinkkiä rajauskynää en vielä olekaan kokeillut. Pitäisiköhän tiirailla alelaareja täälläkin päässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Ja minusta tälläinen hennompi pinkki on ehkä kivempi vaihtoehto kuin vähän aikaa sitten esittelemäni Rimmelin shokkipinkki :D Ei hyppää niin silmille ja sopii monelle. Jos vaan vielä jostain tämän löydät niin suosittelen kyllä (:

      Poista