Minni Hiiri -huulikiiltotrio ja viime viikon ostokset

by - 16.4.14

Sokoksella oli joulun aikaan myynnissä Markwins Internationalin (sama yritys on taustalla myös halpismerkki The Color Workshopissa) Minni Hiiri -huulikiiltopaketteja, joissa oli kolme eri sävyistä minikiiltoa nättiin ruusukuviointiin puettuna. Itsehän löysin nämä sitten viime kuussa kolmella ja puolella eurolla alelaarista, eli ei todellakaan olleet hinnalla pilatut nämä ystäväiset. Minniä ei kyllä muualla kuin pahvikuoressa ole näkynyt, mutta kyllä näillä ihan Disneyn lisenssi näyttäisi olevan, eli ei ole mitään piraattikamaa kuitenkaan.


Sävyiltään nämä kolme onneksi poikkeavat aika paljon toisistaan: yksi on shimmerinen ja kirkas, toinen shimmerinen lämmin pinkki ja kolmas aika räikeä kylmä fuksia. Kirkas kiilto on lähes huomaamaton eikä shimmeriäkään paljon huulilla näy. Sen levityskin tuntui vähän hankalalta, tavaraa ei vaan millään saanut huulille tarpeeksi. Myös tuo roosa sävy oli vähän kuivan oloinen ja hankala levittää, tästä kertoo myös epätasainen ja raidoittunut lopputulos. Kokoelman ylläri on kuitenkin tuo kirkkain sävy, joka on oikeasti superpigmenttinen ja peittävä eikä tunnu läheskään yhtä halvalta kuin nuo kaksi muuta. Kyllä tuo jo pelkästään on paketin hinnan arvoinen :D

Kirkas, roosa ja fuksia

Kirkas

Roosa

Fuksia. Huomatkaa upea vinyylikiilto.

Tässä vielä meikkikuvat näistä, kirkkaan ja fuksian kuvasin tänään aikani kuluksi, roosaa olen testaillut jo aiemmin.

Kirkas
Roosa
Fuksia

Noh, eipä näistä voi kauheasti muuta sanoa kuin että 2/3 oli ihan täyttä halpistavaraa ja sitten yksi ihan kelvollinen löytö :D Aplikaattorikin on jotenkin kauhean pieni! Nämäkin kyllä menevät ehkä enemmän sarjaan pikkutytön ensimmäiset meikit ja toki Minni Hiiri -teema sitä puoltaa. Empä nyt silti tiedä kannattaako kenenkään näihin rahojaan tuhlata, vaikka sokkarilla taitaa olla näitä vieläkin myynnissä. Aika kuraa, mutta tulipahan kokeiltua!


Lopuksi vielä viime viikon ostokset Anttilan alelaarista pelastettuna: Garnierin meikinpoistopyyhkeitä herkälle iholle niitä myöhäisiltoja varten kun ei millään jaksa tehdä kunnon puhdistusta, L'orealin Triple Active Glow -heleyttävä päivävoide suojakertoimella ja saman merkin Sublime Body -kiinteyttävä vartalovoide ihan vain testausmielessä. Kaikenlaista pientä varastoon siis.

Ihanaa illanjatkoa (:

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Näyttää kyllä ihan mielettömän kivalta tuo fuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! Silmämeikki vaan ei ollut kaikkein optimaalisin noin kirkkaan ja kylmän sävyn pariksi, mutta näyttää kyllä minustakin tosi houkuttelevalta :D

   Poista
 2. Onpa suloiset huulikiillot. Komppaan Tiinaa, fuksia on todella upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nämä toki nätit (: Ja joskus sitä vaan törmää roskien seassa aarteisiin, niinkuin nyt tässäkin tapauksessa :D Juuri tästä syystä pidän aina mielen avoimena kosmetiikan suhteen.

   Poista