Clarins Instant Light Lip Perfector: Rose Shimmer

by - 24.4.14

Otin jälleen käyttöön erään uuden, Livboxista joskus viime vuonna tulleen huulituotteen, Clarinsin Instant Light Lip Perfectorin sävyssä Rose Shimmer. Kyseessä on värillinen huulirasva, joka käy koostumuksensa, kiiltonsa ja sävynsä puolesta ihan täydellisesti huulikiillosta. Minulla on vain tämmöinen pieni 5ml näyte, oikea tuubi on kooltaan 12ml, mutta edelleen, näytekoossakin on minulle ihan tarpeeksi tavaraa :D


Aloitetaan siitä, että tämä tavara tuoksuu IHANALLE <3 Ihan jollekkin leivokselle tai muulle vastaavalle. Niin herkku! Toisekseen, tässä on aivan ihana ja lutuinen nukkainen levitysosa, joka tuntuu pehmeältä ja mukavalta huulilla. Sävyä tämä ei ihan kauheasti anna. Clarinsin sivuilla mainitaan tämän olevan tarpeeksi värillinen pelkästään käytettäväksi ja tarpeeksi väritön jonkun toisen huulivärin päälle, joista jälkimmäistä väitettä en ihan allekirjoita, on tässä sen verran tuota pinkkiä väriä, kuten tuosta kädelle laitetusta pikku näytteestä näkyy. Ainoa miinus siitä, että tuubia joutuu melko rankasti puristamaan ennenkuin tavaraa saa siitä ulos ja voidetta pitää laittaa aika rutkasti, jotta saan haluamanilaisen lopputuloksen. Pitää huulet kuitenkin ihanan kosteutettuina.




En tätä välttämättä tosiaan huulipunan päälle ainakaan itse laittaisi ellei sävy ole suunnilleen sama tai halua sitten oikeasti vähän erilaista lookia vakiopunalleen, joten meikissä olen käyttänyt tätä ihan vain yksinään. Huulilla näyttää ihan sellaiselta perussöötiltä vaaleanpunaiselta kiillolta, kyllä se näin keväällä minulle käy. On kiva (:


En oikein tiedä onko tästä tuotteesta huulimeikkien hevijuusereille mitään iloa, mutta sellaiset jotka etsivät vain mahdollisimman helppoa ja nopeaa ratkaisua aamuisin voisivat tästä suuresti hyötyäkkin. Vaikka tämä on huulirasva, on sillä kuitenkin myös kiillon ominaisuuksia (ei ole kuitenkaan tahmainen!) ja kyllä tällä meikkilookinsa saa viimeisteltyä ja huoliteltua. Ilmeisesti tämä on voittanut jotain palkintojakin, että näköjään joku muukin on kanssani samaa mieltä. Clarinsin sivuilla näitä on myynnissä kuutta eri sävyä kirkkaanpinkistä ruskeaan ja hintaa on karkeasti noin 21 euroa.

Ihanaa illanjatkoa (:

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Nätti sävy ja mulla on muutama elfin huulikiilto joissa tuollanen pehmeä levityspää.Se on kyl miellyttävä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps! (: Yleensä en tykkää tuubikiilloista yhtään mutta tommonen pörrönen pää on kyllä aika kiva.

      Poista