Lumene Natural Code Smile Booster: Berry Sherbet

by - 10.4.14

Lumene Natural Coden huulikiiltoja tulee haalittua aina sieltä täältä aleista paristakin syystä: a) ne ovat halpoja ja b) ne ovat hyviä. Näissä tosiaan hinta ja laatu kohtaavat aivan optimaalisesti (: Tämän kyseisen Berry Sherbet -yksilön löysin joskus ennen joulua Anttilan alelaarista joten ilmeisesti taitaa olla poistunut tuote (?), mutta ajattelin nyt silti vilauttaa vähän kiiltoa tositoimissa.


Sävyltään tämä on vähintäänkin mielenkiintoinen, jotain ruskean ja viininpunaisen väliltä ehkäpä? En oikein tiedä miten väriä kuvaisin. Koostumus näyttää putkilossa, aplikaattorissa ja kädellä metalliselta, mutta tietysti kaikkein tärkeimmällä eli huulilla metallisuus jotenkin häviää. Mitenköhän paljon tätä pitäisi kerrostaa että saisi efektin toistettua? Vaikka kiilto näyttää pigmenttiseltä, ei tästä hirveästi tule väriä, mutta kiilto sentään on hyvä. Natural Coden kiillot ovat myös siitä ihania, että niissä on taivaallinen marjaisa tuoksu <3
Veikkaisin tämän Berry Sherbetin olleen jotain syyskokoelmaa sävynsä puolesta enkä ihan kauhean innoissani ole tästä kaikkien nudekiiltojen ja hempeiden vaaleanpunaisten huulipunien keskellä :D Täytyy ottaa syksyllä tehokkaampaan käyttöön kun tuollaiset vähän rusehtavat, aavistuksen tummemman sävyiset huulet taas tulevat ajankohtaisiksi. Tällä hetkellä tämä kiilto jää nyt vähän sille klassiselle ihan kiva -tasolle, josta ei saa oikein minkäänlaisia fiiliksiä irti. Noh, taisi maksaa huikean euron joten eipä jää kauheasti harmittamaan.


Viettäkääpä mukava loppuilta (:

You May Also Like

0 kommenttia