Yves Rocher Sparkle

by - 23.5.14

Näin kesällä kaikki ihanat kullansävyiset kasvo- ja vartalotuotteet ovat ihan must. Yksi ihana omistuksessani oleva kultatuote on tämä Yves Rocherin Sparkle-kimalle, joka on vuoden 2012 kausikokoelmasta. Suomesta tätä ei kaiketi enää saa (Ranskan YR-sivuilta saisi!) mutta ihan puhtaasta ilosta tämän teille nyt aion esitellä :D


Kyseessä on siis kasvo- ja vartalotuote, joka tulee tuubista ulos voiteena, mutta iholla voidemaisuus häviää hyvin äkkiä ja jäljelle jää vain kultahippuja. Tuotteessa ei ole minkäänlaista hajua (mitä nyt vähän haisee meikkimäiseltä) ja pohjana oleva voide on kirkasta, eli mitään sävyä tästä ei varsinaisesti saa. Kultahiput eivät myöskään ole mitenkään karheita tai tunnu oikeastaan miltään.

Suoraan tuubista

Kädelle levitettynä (luonnonvalo)

Meikissä olen käyttänyt tätä Sparklea korostustuotteen ominaisuudessa poskipäillä, leualla, nenänvarrella ja solisluilla mutta kuten näkyy, en silti näytä joulupallolta :D Eli ihan maltillinen kimalle loppuen lopuksi. Myös dekolteella oikein kiva.


Mikäs tämän postauksen pointti olikaan? Ehkä se, että kesä on kimalluksen aikaa :D Tämä Sparkle on muistaakseni joulun kausituote, mutta sopii ainakin minusta ihan yhtä hyvin kesäjuhliin ja hellepäiviin tuomaan vähän säihkettä. Vastaavanlaisia kimallustuotteita on tällä hetkellä myynnissä useita (minua ainakin puhuttelee Clarinsin kimalluskuivaöljy...), joten jokaiselle löytyy omansa, tässä on vain yksi esimerkki. Voi että kun tykkään kesästä!

Aurinkoista perjantaipäivää kaikille (:

You May Also Like

0 kommenttia