Maybelline Color Tattoo: Turquoise Forever

by - 24.5.14

Tänään on sitten aika esitellä toinen omistamani Maybellinen Color Tattoo -voideluomiväri, Turquoise Forever. Tämä oli sen kultaisen 24K Goldin lisäksi toinen vähän jännempi väri ja oikeastaan tätä sävyä olen himoinnut jo pidemmän aikaa (: Toki sarjassa on myös ihan mielenkiintoinen tummansininen kaikkien neutraalien lisäksi, mutta turkoosi vaan on minun juttuni.



Sävynä tämä on aika sininen ja todella metallisen hohtava. Lisäksi värissä on myös hopeista shimmeriä. Edelleenkään en sormia purkkiin työntele sillä muuten tavaraa on enemmän kynnen alla kuin sormissa, mutta aplikaattorilla tätäkin saa ihan hyvin luomelle aseteltua. Yksinään tämä on melko valju ja ei oikein ehkä toimi, mutta pohjustuksena sitäkin arvokkaampi!

Forever Turquoise yksinään (luonnonvalossa)

Vasemmalla Graffiti yksinään, oikealla Forever Turquoisen päällä (luonnonvalossa)

Meikissä olen siis laittanut tätä Color Tattoota pohjustukseksi ja päälle Miyon turkoosia metalliluomiväriä sävyssä Graffiti. En tiedä miten hyvin tuosta vertailukuvasta näette, mutta Turquoise Foreveriä pohjustuksena käyttämällä väri on selkeästi intensiivisempi ja hohtaa entistä nätimmin. Shimmerit eivät kauheasti ainakaan tämän Graffitin alta näy.




Minusta tämä on aivan mahtava tuote (: On päässyt meikkipussini vakioasukkaaksi turkoosien luomivärien pohjustukseen (ja 24K tietysti kultaisten). Kesto on aivan huippuluokkaa, jos ei nyt ihan 24 tuntia minun rasvoittuvilla roikkuluomilla, mutta ainakin koko päivän, harva nyt 24 tuntia juoksentelee samassa meikissä... Itse omistan tällä hetkellä nämä kaksi, mutta sarjassa on kultaisen ja turkoosin lisäksi myös monikäyttöisempiä värejä, Maybellinen nettisivuilta löytyy ainakin mustaa, taupea, valkoista ja harmaata. Tuo valkoinen ainakin houkuttelisi pohjustuksena kovasti... Hintaa näillä on edelleen se kymppi per purkki ja löytyy lähes joka marketista.

Ihanaa lauantaita kaikille (:

You May Also Like

0 kommenttia