Essence Viva Brasil - Swatchit ja "The Look"

by - 3.6.14

Noniin, taas on se aika kun Essencen uusin kokoelma pääsee näytille :D Tällä kertaa meikkiosasto oli vähän heikonlainen, joten the look on aika "the look", sillä naamassa on vain kokoelman luomiväriä ja poskipunaa. Meikkituotteita oli muutenkin aika vähän (luomivärit, värimaskarat, värilliset huulirasvat ja poskipunat) ja tuntui vähän siltä, että enemmän oli keskitytty kynsilakkoihin ja oheiskrääsään. Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin, värimaskaroita en enää tarvinnut eikä värilliset huulirasvat ole juttuni, joten näillä mennään.


Luomivärejä kokoelmassa on kolme, omistamani vähän minttuun menevä vihreä Everbody Salsa ja tummahko lila Ka-ka-karnival sekä pinkki I <3 Brasil, joka näytti hyvin paljon Happy Holidays -kokoelman pinkiltä luomiväriltä, joten jätin sen väliin. Ainakin nämä omani ovat koostumukseltaan mattaisia ja näissä on ihana, kesäisen trooppinen painokuvio, joten vähän harmittaa näihin koskea mutta pakkohan se on :D Pigmenttiä on erittäin runsaasti ja väri levittyy luomelle pehmeästi. Ei näistä ole kuin hyvää sanottavaa, peruslaadukasta Essenceä.


Kokoelmassa oli kaksi poskipunaa, tämä punainen Destination: Sao Paulo! sekä pinkki I <3 Brasil, joka ei oikein iskenyt. Ehdin nähdä tuon pinkin pikaisesti luonnossa kun diilasin semmoisen Taikalle eikä kohtaaminen herättänyt katumusta, joten ihan oikean päätöksen tein. Sävyltään tämä punainen poskari on aika lämmin ja vähän oranssiin menevä sekä hyvin pigmenttinen myöskin. Mitenkään shimmerinenkään tämä ei ole, mutta on tässä silti vähän hohtoa mukana, toisin kuin luomiväreissä. Lisäksi pinnassa on hauska 3D-efekti, jos poskaria katsoo suorassa kulmassa. Meikä tykkää!


Luonnonvalossa

Noh, look ei sitten tosiaan ole kovin informatiivinen mutta tähän on käytetty tuota vihreää luomiväriä sekä poskaria. Huulet punasin ihan koska huvitti, varmasti noilla värillisillä huulirasvoilla ei ihan noin räikeää lopputulosta olisi tullut :D




Mitäpä tästä enempää puhumaan, ihan kiva kesäkokoelma (: En nyt ihan kauheassa hypessä ollut tämän suhteen (toisin kuin heinäkuun kokoelmien, voi että mitä ihanuuksia <3), mutta kyllä kirkkaat värit aina meikäläiselle passaa. Kokoelman ilme on, kuten kuvitella saattaa, melko värikäs, mutta kesäänhän semmoinen sopii oikein hyvin.

Oikein mukavaa loppuiltaa teille kaikille (:

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Aika huima pigmentti tuossa poskipunassakin! Mutta ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Mutta yllättäen kevyellä sutikädellä ei tarvitse pelätä että tulisi liikaa väriä (: Eli ihan käyttökelpoinen on.

      Poista
  2. Wautsi wau, kauniit värit. Tee seuraavaksi silmämeikki, jossä yhdistät molemmat luomivärit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, kauniita on (: Ajattelin itsekkin että miksi en hölmö tehnyt meikkiä molemmilla sävyillä. Laitan heti työn alle! :D

      Poista