Syyskuun loppuneet ja minimaaliset suosikit

by - 2.10.14

Taas on roskienesittelyaika! Tässä kuussa loppui jotenkin ainakin omasta mielestäni vähän tavaraa tai sitten kaikki purkit vaan olivat niin pieniä että tuntui siltä :D Omituista oli kynsitarvikkeiden iso määrä roskiskorissa, harvoin sitä näin paljon loppuu kerralla!



Eniten tässä kuussa loppui voiteita, mikä oli ihan ymmärrettävää. Käytinkin paljon pieniä näytetuubeja pois isompien pöniköiden alta. Yves Rocherin appelsiinikaakao-käsivoide oli viime joulun kausituote ja arrrrgh kun tämä on tuntunut ikuisuustuotteelta vaikka lähes joka päivä muistankin kädet rasvata. Ihan okei, perus YR-tasoa, tuoksukin ihan herkku eikä alkanut kyllästyttää. Annostelussa sai tosin olla varovainen, muuten käsille sai kalvon joka ei lähtenyt ikinä.

Jurliquen Rose Body Cream tuoksui ihanalle! <3 Tykkään ruusun tuoksusta. Voide oli aika paksuakin ja kosteutti ihan hyvin. Minituubista riitti tosin vain ihan pariin käyttökertaan, mikä oli harmi.

Herbinan mattageelivoiteesta olen puhunut täällä ja tykkäsin kyllä ihan loppuun asti. Kosteutustehot eivät syys- ja talvikaudeksi ole mitenkään riittävät, mutta kesäksi voisin ostaa uudelleenkin.

Maybellinen Baby Lips -huulivoide Mint Freshistä juttua täällä. Kyllästyin tuoksuun aika nopeasti ja se alkoi tökkimään, vaikka viilentävä tunne huulilla oli edelleen kiva. En osta enää uudelleen enkä halua enää muitakaan "ruokaisen" tuoksuisia huulirasvoja. Makeita olla pitää!

Grace Cole White Nectarine & Pear Body Cream on Anttilan alelaarista joulun jälkeen ostettu ja sain tästä allergisen reaktion, minkä tosin tajusin vasta kun tämä loppui. Ihmettelin vaan että mikä hitto kutisee ja monta huonosti nukuttua yötä tuli vietettyä raapien. Tästä syystä sääret on nyt ihan verillä ja arvilla ja ruvella. Joo siis ei mitään lämpimiä muistoja... Inciä en löytänyt mistään, sillä tämä tuli lahjapakkauksessa ja lista on ilmeisesti ollut sitten siinä. Huoh. Voiteena kuitenkin ihan okei, vähän ohuenpuoleista mutta kesällä ihan riittävä. Tuoksu aika klassinen, ihan miellyttävä.

O.P.I:n Avojuice Holly Berry -käsi- ja vartalovoiteen sain kesällä kynsikirppistapahtumasta ja käytin sen nyt pois vartalovoiteena vaikka se kovin jouluinen onkin :D Minusta tuoksu oli ihana, mutta voide vähän lirua. En nyt välttämättä ehkä ostaisi uudelleen, tarvitsen enemmän kosteutusta.


Puhdistustuotteita loppui myös muutama. Garnierin All Fresh -puhdistuspyyhkeistä olen puhunut täällä ja nämä olivat ihan keskitason perusliinoja. Voisin ostaa uudelleen, mutta mielummin kokeilen jotain muuta.

Piilossa oleva keltainen tuubi on Kicksin Lemon Curd -kuorinta ja minusta tämä oli aika kiva (: Massa oli todella karheaa ja kuori hyvin eikä sitruunan tuoksukaan mitenkään huono ollut. Voisin ehdottomasti ostaa uudelleen!

Neutrogenan Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub on Livbox näytteitä ja vaikka tykkäänkin tämän tuoksusta ja kuorintatehoista, millä ihmeellä minä naamaani oikein kuorin? Vihreillä MUOVIRAKEILLA? Ettämitäh? Ihan taatusti ei luontoystävällistä ja muutenkin tuntuu jotenkin oudolta. Lisäksi niitä rakeita löytyy sitten lopulta ihan kaikkialta: hiuksista, naamasta, jopa yövoiteesta... En taida kyllä ostaa täysikokoista mutta käytän toisen tälläisen näytetuubin vielä loppuun.

Saman merkin Blackhead Eliminating Daily Scrub oli kyllä pettymys. Tästä olen kirjoitellut enemmänkin täällä. Käytin tätä siis yhdessä kasvoveden kanssa enkä huomannut mitään vaikutusta mustapäihin. Buu. En todellakaan osta uudelleen, ei ole tapana nakella rahoja taivaan tuuliin.


Tosiaan, kynsijuttuja loppui harvinaisen monta samassa kuussa. Xtran kynsilakanpoistoaine on hardcore HG-tuotteeni. Tällä lähtee glitterit sun muut ihan vaivatta, ko. poistoaine ei nimittäin paljon muuta sisällä kuin asetonia :D Ei ole edes hinnalla pilattu, taitaa olla jotain puolentoista euron luokkaa. Ei voi kuin suositella.

Lumene Natural Coden Base & Top Coatia olen käyttänyt aluslakkana, sillä markettipuolella ihan tavallisten, ei-hoitavien aluslakkojen tarjonta on vähän kehnoa. Olen ostanut tälle jo korvaajaksi toisen samanmoisen, mutta huomasin Carlsonilla mielenkiintoisen pullon Wild & Mildin aluslakkaa, jota aion seuraavaksi kokeilla. Aika peruskauraahan tämä on, mutta ihan okei.

Essencen Keep Calm and Go for a Walk -lakka Hello Autumn! -kokoelmasta tuli perille pilalle paksuuntuneena. Ohentajalla sain tästä yhden lakkauksen irti, mutta ihan kelvotonta tämä oli, joten roskiin. Sain K4L:ltä korvaukseksi kolmen euron lahjakortin :D

Myös käyttämäni perusmusta lakka loppui, tämä on Flormarin 313. Tosi hyvä musta lakka, enemmän jelly kuin creme, mutta silti peittävä ja pigmenttinen. Voisin ostaa uudelleenkin, jos tätä vielä myytäisiin...

Ja viimeisenä sitten nimetön kiillotusviila, jonka pinnat alkoivat olla niin kuluneita, että roskiin vain.


Ja yllättäen hiustuotteita loppui älyttömän vähän! Kicksin hiuslakasta juttu täällä. Edelleen ihan perusookoo lakka, ei hassumpi.

John Friedan Full Repair -shampoosta tykkäsin myös kovasti. Käytin hoitoaineen jo aiemmin ja tykkäsin siitäkin! Olisin ostanut itseasiassa sitä hoitoainetta lisääkin, mutta ainakaan Joensuun sokkarilta ei John Friedaa löydy. Harmi. Ehkä täytyy hamsteroida tätä joskus etelämmästä.

Ja viimeisenä sitten Lumenen meikkipuuteri, vanhaa mallia. Käytin tätä onnessani meikkipohjana vielä silloin, kun en ollut meikkaamisesta erityisen innostunut. Ihan hyvähän tämä oli, mutta nykyään meikkipuuteri ei oikein sytytä. Nämä ovat jo tosin uudistuneetkin tässä välillä, etten tiedä yhtään millaisia ovat nykyään. Ehkä vielä joskus täytyy testata.

Lisäksi poistin kokoelmastani yhden pienen Lumene Labin yövoidenäytteen, sillä koin olevani sen ikähaarukkaan vielä vähän turhan nuori. Nivean meikinpoistoliinat menivät äidille, joka ei saa niistä allergiaa. Hävitin myös yhden tuoksun, jonka olen ostanut kirppikseltä ja joka haisi pilaantuneelta sekä yhden päästä kieriteltävän ja klikkailtavan Kiss-merkkisen huulikiillon, joka hajosi kun yritin avata sen korkkia. Se meni jotenkin rikki rakenteestaan ja huulikiiltomassan sisältävä säiliö aukesi. Eihän sitä voinut missään säilyttää vuotavana joten suoraan roskiin.

Roskien lisäksi esittelen tässä myös viime kuun suosikit, joita ei todellakaan ollut montaa. En käyttänyt samoja tuotteita kovinkaan useasti (koko kuukaudessa käytin esimerkiksi 25:ttä eri luomivärinappia/palettia!), mikä on hyvä, jos omistaa suuren meikkikokoelman. Pari juttua kuitenkin nousi muiden yläpuolelle ja toinen niistä on jo viime kuusta tuttu duo, Laveran musta eyeliner sekä Yves Rocherin kajaali. Näitä käytin paljon smokyissä ja siirryin kajaalin käytössä ulkorajauksista sisärajauksiin. Musta on tietysti myös perusvarma väri, joka toimii aina (:


Toinen suosikki oli sitten poskipunaosastolta, Essencen Hello Autumn! -syyskokoelman väriä ihon ph-arvon mukaan säätävä Beauti-FALL Red. Tämän idea on jotenkin niin hauska ja sopii kivasti syksyyn, että olen tätä käyttänyt useammankin kerran viime kuun aikana. Kokoelman postaus täällä. Muuten olen käyttänyt eri tuotteita uskomattoman tasaisesti, hyvä minä! Tuleepahan mahdollisimman paljon kokoelmastani ihan oikeasti käyttöön eikä vain ihailtaviksi. Toivottavasti trendi jatkuu myös ensi kuussa (:

Oikein hauskaa lokakuun alkua itse kullekkin! Minun syysiloani siivittää vastahankittu hattaravaaleanpunainen syystakki... <3

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Avojuicet on kaikki lirua eikä ne ole varmaan tarkoitettukaan kosteuttaviksi. Imeytyvät todella nopeasti :)
    Muovirakeistahan oli juttuja aika laajasti mm. Avon ja Freeman - niitä käyttää joissain tuotteissa.

    (Huomasin eilen harmikseni kaksi uutta Essencen kokoelmaa ja yhyyy! :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No imeytyminen oli kyllä huippuluokkaa! :D Oiskohan se ollut sitten jonain käsilaukkukäsirasvana parempi? Yäh, noi muovirakeet ei kyllä nappaa yhtään. Tulee jotenkin huijattu ja halpa olo, emt miksi :D

      IIK mä menin heti Essencen sivuille! Ooh, täytyykin ruveta tutkimaan noita uusia kokoelmia ja vähän kuolata :D K4L teki kyllä reilut kun ilmottivat facessa tiistaina että toi Rock Out -kokoelma ois tullut sillon jo myyntiin mutta sitten ne veti koko päivityksen pois eikä sieltä sivuilta löydy koko kokoelmaa. Yhyy :D

      Poista