Tutustumista Four Reasonsiin

by - 31.8.14

Olen tässä viimeisen noin kuukauden aikana tehnyt tuttavuutta Four Reasonsin, suomalaisen kampaamomerkin, kanssa. Olen merkin tuotteita katsellut jo aiemminkin, mutta markettituotteita korkeampi hinta ei saanut opiskelijaminua ostoksille. Asiat ovat kuitenkin muuttuneet ja tällä hetkellä käytössä on sekä kosteuttava hoitoaine että arganseerumi. Ja arvatkaas mitä, tykkään ihan hulluna!


Hoitoaineen ostin Sokokselta kaikkien niiden pienten Livboxista tulleiden näyteshampoiden kaveriksi. Hiukseni ovat lyhyeksi leikkaamisen jäljiltä oikein hyvässä kunnossa mutta edelleen luonnonkiharat/taipuisat, joka on hiustyyppi joka vaatii PALJON kosteutusta. Näinollen päädyin sitten tähän kosteuttavaan hoitoaineeseen ja on muuten ihana! Miedon hedelmäinen tuoksu, helposti suihkussa käytettävä painikekorkki ja ihanan pehmeät hiukset seuraavana aamuna <3 Oi onnea. Harvoin olen pelkällä hoitoaineella saanut näin hyviä tuloksia hiuksiini. Tässä voisi olla ainesta jopa HG-tuotteeksi. Miinusta tulee kuitenkin pullosta, joka suunnilleen ensimmäisen käytön jälkeen lyhistyy muodottomaksi, mikä tekee aineen ulospuristamisesta hitusen hankalaa.


Arganseerumin ostin joskus alkuvuodesta, kun arganöljyvillitys kävi erittäin kuumana. Tätä kannattaisi kuulemma käyttää enemmänkin kosteisiin kuin kuiviin hiuksiin vaikka purkissa sanotaan molempien käyvän, mutta itse olen nyt käyttänyt tätä aamuisin ihan perussiloittavana aineena. Olen kärsinyt siitä, että saan pumpata hiuksiini erilaisia öljyjä monen painalluksen verran ja kiiltävä, siloitettu efekti kestää about vartin. Tämän kanssa ei todellakaan ole sitä ongelmaa! Tarvitsen hiuksiini vaivaisen yhden painalluksen, mikä sinänsä on jo ihme, ja hiukset pysyvät silotettuina ja kiiltävinä ihan koko päivän. Aaaa että rakastan tätä <3 Öljy sinänsä on ihan kirkasta ja todella kevyttä, mutta tuoksusta en ole ihan varma tykkäänkö, on nimittäin aika maskuliininen :D Joka tapauksessa, olen aivan satavarma että tätä tulen ostamaan uudelleen! Päihittää ainakin omissa hiuksissani jopa kovasti kehutun Moroccanoilin.


Kävikö tästä nyt sitten ilmi että olen ihan lovena näihin? Omalle epäsuomalaiselle hiustyypilleni nämä ovat tehneet ihan ihmeitä ja hiukset ovat todella hyvässä kunnossa. Haluaisin ainakin kokeilla vielä tuon hoitoaineen pariksi ihan shampootakin, josko saisin vieläkin parempia tuloksia? Aion kyllä tutkia koko Four Reasons -sarjaa entistä tarkemmalla silmällä, laatutuotteita näyttävät olevan (: Positiivinen yllätys siis! Hintatasoltaan nämä ovat melkolailla hiustuotteiden keskiluokkaa, ovat saatavilla kampaamoista/kampaamokaupoista ja ainakin sokkarilla hoitoaineen hinta oli noin kymppi ja arganseerumin 13 euroa.

Hyvää hiuspäivää myös teille muille! :D

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Itse pystyn myös todellakin suosittelemaan näitä! Tällä hetkellä mulla on käytössä kuitenkin Tresemmen tuotteita joista tykkäilen aivan hulluna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en tykkää Tresemmestä yhtään :D Annoin juuri ihan lähes täyden 500ml pönikän hoitoainetta pois koska mun hiukset ei ole valehtelematta olleet koskaan niin huonossa kunnossa kun sen hoitsikan jälkeen. Ei siis sopinut mulle yhtään, mutta näköjään jollakin toimii paremmin (:

      Poista
  2. Hehe, ihan parhaat nuo ennen ja jälkeen-kuvat! En ole Four Reasonsia kokeillut, mutta kiva kun löytyi hyviä tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Nojooh. Kuvankäsittelyohjelma teki mulle vaan taas tepposet niin tuli vähän pienempi kuva kun olin ajatellut mutta joo. Suosittelen kyllä ehdottomasti näihin tutustumaan, laatu yllätti ainakin itseni ihan täysin (:

      Poista