Dr. Bronner's Magic Soaps: Tea Tree

by - 30.8.14

Kerronkin teille tänään niinkin mielenkiintoisesta tuotteesta, kuin saippuasta :D Tämä kyseinen saippua on tullut Livboxista ajat sitten ja omistan siitä vain tälläisen näytekoon, mutta saippuassahan sekin riittää jo pitkälle. Itse en yleensä käytä suihkussa saippuaa sillä mielestäni suihkugeelit ovat mielenkiintoisempia, mutta tälle olen kyllä lämmennyt!


Dr. Bronnerin taikasaippuat ovat kuulemma jo lähes kulttituotteita. Nämä ovat ymmärtääkseni ihan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja täysin kasvipohjaisia sekä biohajoavia. Myös reilun kaupan serti löytyy, joten tätä ei kyllä varmasti voi ympäristötietoisinkaan kuluttaja vastustaa. Jopa saippuan kääre on kierrätyspaperia. Tuoksujahan on monta erilaista, esimerkiksi omistamani teepuun lisäksi löytyy ruusua ja eukalyptusta, kuten myös hellävaraisempi versio lapsille. Paitsi vartalolle, tätä voi käyttää myös hiuksiin ja kasvoille, joten melkoinen monitoimituote! Hyvin matkustusystävällinen.

Eipä ole väriaineilla pilattu tämä saippua!

Otin tämän käyttöön tässä kesällä ja pakko on sanoa, että huhhuh kun on hyvää tavaraa! Vaahtoaa todella runsaasti iholla, mistä ainakin itse tykkään, ja pesee ihan natisevan puhtaaksi. Kovin kuivaihoisille em. syystä en tätä ehkä suosittele, sillä todella tehokkaasti tämän kanssa kaikki rasvat iholta lähtee. Ei kuitenkaan jää pyörimään poispestessä inhottavasti, vaan peseytyy ihan nätisti ja helposti. Valitettavasti tämä teepuu haisee valehtelematta ihan navetalta, mutta kokeilisin mielelläni vaikka piparminttuversiota, jospa tuoksu siitä vähän paranisi :D Iholle sitä navetanhajua ei kuitenkaan jää.

Dr.Bronnerin taikasaippuoita saa Suomessa tietääkseni Stockmannilta sekä joistakin luonnontuotteita myyvistä verkkokaupoista ja hintaa täysikokoisella saippualla näyttää olevan siinä seitsemän euron pintaan. Minusta ei ollenkaan paha näin laadukkaasta ja pitkäikäisestä tuotteesta (: Jopa äitini saippuafanina ihastui tähän ikihyviksi. Tästä ei kyllä oikeasti paljon vartalonpesu parane, suosittelen!

Ihastuttavaa illanjatkoa ^^

PS. Odottaako kukaan muu Essencen syysuutuuksia jo ihan intopiukeana? Alkaa vaan vähän ärsyttää tuo Kosmetik4lessin hitaus, kun viikko on jo mennyt tuotteiden julkaisupäivämäärästä eikä mitään näy ): FB-sivuillakin on vastattu vain että ilmoittavat kyllä sitten kun saavat ne kauppaan. Pöh. Olisin halunnut jo tilata viime viikolla ilmestyneen Yes We Pop -kokoelman, mutta ajattelin olla fiksu, säästää postikuluissa ja niputtaa kaikki yhteen tilaukseen, mutta saas nähdä miten kauan tässä nyt oikein menee. Ei millään malta odottaa!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Joo, POP - kokoelmasta yksi lakka, uutuuksista vähän enemmän, mutta en tiedä olenko linjoilla kun ne sinne ilmestyy. Ärsyttävää ja jos se Oktoberfest- kokoelmakin sinne tulisi samalla :D (tästä ei tosin ollut varmuutta).

    Joensuussa noita saippuoita myy Carlson sekä niitä Mi Provence (vaimikäseoli), kukanmuotoisia, joita oli myös LivBoxissa joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo, voi apua o.o Tulee kyllä melkoinen jättitilaus jos pitää kaikista kolmesta setistä haalia parhaat. Toivottavasti ehtisi ennen Oktoberfestiä, jotain puhetta oli että Hello Autumnkin tulisi jo syyskuun puolivälissä... Apua :D

      Ja kiitos vinkistä! En todellakaan tiennyt että noita myydään myös Carlsonilla o: Täytyypä käydä joku päivä katselemassa valikoimaa.

      Poista