Viikon 8/14 ostokset

by - 24.2.14

Tällä viikolla ostoskasaa kartuttivat kosmetik4lessiltä tilaamani ostokset. Olisi muuten jäänyt taas aika vaatimattomaksi :D


Monot vasemmalta oikealle Purple cloud, Sandy says hello, Peach beach, Irresistible emeralds
Alarivissä Irresistible summer sea

Eikös olekkin kaunokaisia? Kaikki ovat kevään uutuuksia. Rahatilanne oli semmoinen että olin jo lyönyt hanskat tiskiin näiden saamisen suhteen, mutta onneksi onni kääntyi ja pieni tilaus lähti matkaan (: Kuten jo aiemmin mainitsin, unohdin tilata uudet, superihanat poskipunat mikä vähän harmittaa, mutta toivottavasti saan ne mahdutettua johonkin myöhempään tilaukseen. Noita All about -paletteja himoitsin kovasti ja lempparikseni on ainakin swatchien perusteella Sunrise-versio, jonka tilaamista harkitsin pitkään. Aivan tajuttoman ihanat metallisävyt ja vahvat pigmentit! Erityisesti vasemman alanurkan kultainen on UPEA. Ei voi tarpeeksi hehkuttaa. Toinen löytö ovat hologrammityyppiset monot Peach beach ja Purple clouds, joiden en edes tiennyt olevan hologrammisia ennenkuin sain ne käsiini. Päivänvalossa ovat ihan normaalin näköisiä, mutta keinovalossa hohtavat niin että silmiin sattui. Suosittelen kaikille diskopallojen ystäville!


Anttilasta tuli ostettua pari tarvehankintaa, Rimmelin superhalpa (tarjouksessa reilut 5€) ruskeanmusta ripsari luonnollisemman näköiseen lookiin ja väritön huultenrajauskynä onnistuneisiin huulimeikkeihin. Tällä oli hintaa muistaakseni 9,5€ ja tulee varmasti kovaan käyttöön, minulla kun noita huultenrajauskyniä ei ihan vielä ainakaan ole joka sävyssä.


Viimeisenä vielä ebaysta tilattu mustapäärauta kolmella eurolla (mitä tämmöinen maksaa esim. The Body Shopissa? 12e?) ja Oriflamelta ensimmäisen tilauksen johdosta saatu kiitoslahja, pikkuinen purkillinen Tender Care -klassikkovoidetta. En oikeastaan vielä tiedä mitä tuolla tekisin sillä pitkillä kynsillä purkkia on todella inhottava kaivaa, mutta kaipa tätä esimerkiksi kynsinauhavoiteena voisi käyttää. Huulille tykkään laittaa mielummin puikkomuotoisia tuotteita.

Siinäpä näitä taas! Joskohan se Oriflamen tilaus tällä viikolla saapuisi, jotta pääsisin sitä ensi viikolla esittelemään (: Sormet syyhyää jo!

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Onpa kaikkea ihanaa taas! Tuo Isadoran rajauskynä näyttää oikein mielenkiintoiselta. En ole sitä kaupassa aikaisemmin huomannutkaan. Itse olen näköjään aivan liian hidas näihin Essencen tuleviin ja meneviin kokoelmiin. Huhtikuussa tosin siintää Berliininmatka, joten joskohan sieltä vihdoin saisin noita Essenceja käsiini...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, olin kyllä itsekkin ihan ooh ja aah kun tuo kosmetik4lessin paketti ilmestyi :D En minäkään ole ennen tuota huultenrajauskynää nähnyt, mutta Isadoran facebooksivulla oli siitä mainintaa ja ajattelin että tuohan on tosi kätevä. En ole vielä testaillut, mutta jos on toimiva niin ehdottomasti pitäisi olla joka naisen meikkipussissa.

      Essencen saksalaisilta nettisivuilta näkee kyllä kätevästi kaikki kokoelmat ja niiden myyntiajat, jos haluaa oikein ajan hermolla pysyä. Mutta nämä minun tilaamanihan eivät ole varsinaisesti mikään kokoelma vaan essencen vakiovalikoimaan ilmestyneitä uutuuksia. Seuraava kokoelma taitaa ilmestyä joskus ensi kuussa ja se on täynnä ihania pastellivärejä! Olen kyllä niiiiin kade että pääset Berliiniin näitä hamstraamaan (: Kelpaisi sellainen pieni ostosreissu minullekkin!

      Poista
  2. Kaikkea kivaa olet ostellu ja mulla myös tuota oriflame rasvaa normaali ja kirsikka.Sehän sopii vähän kaikkeen mut ikävä tosiaan kaivella.Mun blogissa pikku arvonta joka päättyy huomenna klo 14 arvon just mustapääraudan hieman erinlainen ku sun jos kiinnostaa koittaa onnea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! (: Kirsikka olisi myös ollut tosi herkku ja taisi tätä olla joku kaakaoversiokin? Pitänee vaan kaivaa jollain työkalulla, vaikka lusikalla jos en muuta keksi. Huomasin kyllä arvontasi mutta satuin juuri ostamaan tämän omani niin en koe tarvitsevani kahta :D Mutta tosi kiva arvontapalkinnoksi, näitä kun tosi harvoin suomessa näkee myynnissä ja on niiiin kätevä.

      Poista