Vuoden viimeiset loppuneet ja suosikit

by - 1.1.15

Heippatihei ja oikein hyvää uutta vuotta ystävät! Meillä oli eilen ihan rauhallinen uudenvuodenvietto, käytiin miehen kanssa shoppailemassa ja katsomassa ilotulitusta kuuden aikaan, loppuilta vietettiinkin sitten joululahjaksi saamani tuliterän Wii U:n parissa :D Tässä olisi sitten kuitenkin vielä vuoden viimeiset loppuneet! Tässä kuussa loppuikin sitten aika tasaisesti kaikkea ja varsinkin sellaisia tuotteita, joiden loppumista olen odotellut kuin kuuta nousevaa, huh!


Hiustuotteita tuli perinteisesti jälleen runsaasti. Pantenen Smooth & Sleek -shampoo normaaleille ja paksuille hiuksille oli aika laimea esitys. Minulla on paksut hiukset, eikä tämä kyllä tehnyt niille mitään kummoista. Joku alelaarilöytöhän tämä aletarrasta päätellen olikin, joten ei jatkoon.

Batisten kuivashampoita sain tuhottua kaksi, pitkään kaapissani lojuneen kirsikkaversion sekä minikokoisen XXL Volumen. Kirsikka oli tuoksultaan pettymys mutta muuten oikein kiva, XXL:ssä taas oli minikokoisena aivan liian heikko suihkutusteho että tavara olisi päässyt hiusteni tyveen asti. En siis ehkä jatkossa ostaisi kumpaakaan, mutta Batisten kanssa merkkinä jatkan varmasti testailuja.


Toiseksi eniten loppui rasvoja, olikohan sekään mikään yllätys? :D Niitä kuitenkin tulee käytettyä paljon. Pikkuinen The Body Shopin Honeymania -vartalovoi tuli muistaakseni Livboxista ja tämä on ollut parilla matkalla mukana, käytin sen nyt sitten finaaliin. Tuoksu oli enemmän kukkainen kuin hunajainen mutta tykkäsin kosteuttavasta ja helposti levittyvästä koostumuksesta. Onneksi uusi shea-versio odotteleekin jo kaapissa käyttöä, olen alkanut kummasti kiinnostua TBS:n vartalovoista...

Euroshopperin vartalovoide oli kauhean hintainen 1,20€ spurguilulöytö sittarin alelaarista aikoinaan. Ihan hyvä voide sinänsä, pehmeää ja kosteuttavaa, mutta ei hemmetti, ei tälläinen kosmetiikanahmija vaan kestä hajutonta, väritöntä ja TYLSÄÄ voidetta 500ml verran. Meinasi pää hajota, mutta onneksi loppui, huhhuh. Tätä ei ilmeisesti enää edes saa.

Lumenen Arctic Aqua sävyttävä kosteusemulsio oli myös sellainen ikuisuustuote, että oksat pois. Otin tämän käyttöön muistaakseni toukokuussa ja se on kestänyt lähes jokapäiväistä käyttöä tänne joulukuulle asti. Voitteko kuvitella? Eihän siinä mitään jos olisi ollut edes kiva tuote, muttakun oli ihan kuraa. Väri oli aivan liian oranssi ja kuljin koko kesän umppa lumppana, kun enhän minä nyt raaski heittää mitään pois eikä kukaan lähipiirissäni tämmöisiä käytä. Mitä olen kuullut, ei tästä ole kovin moni muukaan tykännyt ja nythän nämä on kai jo uudistettukin. Ei, en todellakaan osta enää uudelleen.


Kynsiosastolla oli myös kolmen sarja, kaikki sellaista kamaa mistä olen maininnut jo miljoona kertaa, eli HG-poistajani Cienin asetoniton, Xtran tujumpaa poistajaa korvaamaan ostettu Pirkan poistaja sekä HG-pikakuivattajani Seche Vite, joita olen ostanut jo kaksi lisää taas varastoon reissulla.


Puhdistustuotteita loppui vain kaksi, vakiotuotteekseni nousseet Lumenen Sensitive Touch 3 in 1 Cleaning Wipesit sekä yksi I Love... -suihkugeeli, ihanasti hattaralle tuoksunut Candy Floss <333


Ja viimeiseksi meikkejäkin! Lumene Natural Coden Triple SHOCK Volume Mascara oli pettymystuote, joka kuivahti. En jäänyt ikävöimään, eikun seuraavaa putkeen vaan! Toinen kuivahtanut ripsari oli joku tuommoinen The Color Workshopin jossain paletissa todennäköisesti ollut minimaskara, jota en ehtinyt käyttää kertaakaan, taaskaan. Voisivat jo lopettaa noiden tuputtamisen, ei niistä ole mihinkään :D

Pikku tuubi on Dermalogican Skinperfect Primeriä, Livboxista tullut näytekoko. Tämä oli aika hyvää tavaraa, vaikka haisi ihan kauhealle. Sopivasti vähän väriä naamaan ja oikein pätevä myös siihen pohjustukseen. Voisin ehdottomasti ostaa ihan täysikokoisenkin joskus (:

Semmoisia oli siis loppuneet tässä kuussa! Aika perustavaraa, jokapäiväistä kauraa. Katsotaampa sitten kuukauden suosikkeja, aika persikansävyisiä ovat :D


Huulituotepuolella voittajaksi eli kuukauden käytetyimmäksi nousi vastasaapunut Nyxin Macaron Lippie sävyssä Orange Blossom, jota käytin siis joululomareissussa lähes joka päivä. Ei tosiaankaan mikään jouluisin väri, mutta näytti oikein kivalta! Korostustuotesarjassa suosikkina on Yves Rocherin Sparkle, poskipunana Essencen Soo Blush! -sarjan Sweet as a Peach ja silmäpuolella Essencen Effect Eyeshadow China's Groove sekä Golden Rosen Glitter Eye Pencil sävyssä 101.


Ja tästä sitten jatkuu vuosi 2015! Olkoon se yhtä kosmetiikkainen kuin edellinenkin :D

You May Also Like

2 kommenttia