Tammikuun Livbox

by - 17.1.15

Boxiaika! Boksihan on jo nähty useassa paikassa, sillä se saapui jo viime viikolla, mutta tässäpä oma kontribuutioni. Tuotteita oli viisi ja teemana itsestä huolehtiminen. Ihonhoito ei oikeastaan minua kauheasti innosta koska normaali/vähäinen sekaihoni ei juurikaan erikoisuuksia kaipaa edes talvella, joten boksi menee aika meh-kategoriaan. Oikein mitään hehkutettavaa ei tässä kuussa löytynyt, mutta onneksi edes pari ihan kivaa juttua.


Täysikokoisia tuotteita kolme, yksi reilu näyte ja yksi säälittävä näyte eli näytepussi :D Kovasti oli Philosophya hehkutettu ennen boksin saapumista, aikamoinen antikliimaksi.Ihonhoitotuotteita oli siis tässä talviboksissa kolme. Philosophyn The Microdelivery Peeliä kokeilen oikein mielelläni, hyvälle kuorinnalle on aina kysyntää. Aikamoinen tehotapaus ilmeisesti kyseessä, sillä pakkauksessa varoitetaan ihon olevan auringolle herkkä seuraavan viikon verran :D No eipä täällä tammikuisessa Suomessa ole auringonvaloyliannostuksesta pelkoa.

Lumenen Ultra Sensitice Moisturizing & Calming Mask on kyllä aika tylsä tuote hajusteettomana ja väriaineettomana. Herkkä iho varmasti kiittää, mutta plääh silti tälle :D Eiköhän tätäkin tule silti käytettyä vaikka uimahallissa, klooriveden jälkeen iho kaipaa aina ekstrakosteutusta.

La Roche-Posayn Lipikar Baume AP+ -voide on kuivalle ja atooppiselle iholle tarkoitettu tuote, joten eipä mene ihan maaliin tämäkään. Käytän varmaan silti pois itse, jos iho antaa myöten eikä tämä ole sille liian rasvaista. Myöskin ankeasti hajusteeton.


Hiustuotteita oli mukana yksi ja tämä Cutrinin Sensitive Care Spray tulee ihan tarpeeseen, entinen hiussuihkeeni onkin jälleen lopussa! Värjätyille ja kuiville hiuksille tarkoitettuna se on ainakin bueno, työpaikalla on jotenkin tosi kuiva ilma mikä tekee hiuksista ihan hamppua :D Tämäkin hajusteeton allergiatuote.


Viimeinenkin tuote oli ihan kiva ja mielellään otan käyttöön sitten joskus, Rimmelin 9 in 1 BB-voide. En ole tähän ihan hirveästi tutustunut, mutta toivon vaan ettei kyseessä ole taas omalle iholleni liian tumma meikkipohja, niitä kun on nähty jo ihan tarpeeksi.

Semmoinen boksipa tämä! Ei siis mitenkään kummoinen itselleni, mutta jospa ensi kuussa sitten taas vähän jotain kivempaa :) Onhan se ystävänpäiväkin tulossa.

Oikein kivaa lauantain jatkoa!

You May Also Like

0 kommenttia