Avon Glimmerstick Brights: Magenta Max

by - 24.1.15

Nyt erikoisten silmänrajausten ystävät taas kuulolle! Vuorossa on blogini ensimmäinen Avon-tuote-esittely ja se kohdistuu nyt joulun alla tilaamaani Glimmerstick Brights -sarjan Magenta Max-nimiseen silmänrajauskynään :) En olekkaan ennen Avonia tilaillut tai testaillut, joten sinänsäkin ihan mielenkiintoista!


Kynä on pakattu mustaan pahvipakkaukseen, joka on oikeastaan vähän turha. En ainakaan itse säilyttele meikkejäni paketeissa eikä pakkaus muutenkaan tuo mitään lisäarvoa. Itse kynä taas on sitten vähän kivempi, tekstit on painettu hopean holografiseksi ja kynän väri käy ilmi sen päästä. Glimmerstickit ovat täysmuovisia ja päästä pyöritettäviä, eivät siis perinteistä puukynämallia. Se tuo tietysti vähän hankaluuksia, sillä kärkeä ei ole mahdollista saada ihan teräväksi vaan se on tylppä koko ajan. Toiset tykkää, toiset ei. Sävyltään Magenta Max on aika nimensä mukaisesti metallinen kylmä fuksia, oikein kaunis näin talvella.


Meikissä olen käyttänyt tätä vaaleampien, lilansävyisten luomivärien kanssa ja huulilla on lämpimämpää pinkkiä. Kuten monet halvemmat pyöritettävät rajauskynät, myös tämä on vähän kuivanoloinen ja yhtä kohtaa saa hetken hinkata jotta väriä ylipäätänsä tarttuu. Asettumisen jälkeen rajaus on kuitenkin superkestävä eikä lähde iholta edes hinkkaamalla.Glimmerstickien hinta on tällä hetkellä tarjouksessa semmoisen viitisen euroa, mutta toisin kuin Oriflamea, Avonia ei ilmeisesti voi mistään nettikaupasta ostaa. Jos nyt kuitenkin hirveä himo Magenta Maxiin iski eikä lähipiiristä löydy yhtään Avonin konsulttia, löytää ainakin Avonin suomenkielisiltä sivuilta yhteystietoja sekä paikalliselle aluemyyntipäälliköille että kauneuskonsulteille.

Oikein hauskaa lauantaista illanjatkoa kaikille! :)

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Veikkaan pahvipakkauksien olevan sen takia, kun itse laatikossa missä tilatut tuotteet tulevat, ei ole mitään pehmustusta. Kaikki pyörii siellä sulassa sovussa, vaikka esim. 500ml ja 1000ml shampoot pyritään pakkaamaan alimmaiseksi, mutta silti jos sitä pakettia kääntää, niin ne voi valahtaa herkempien päälle.

  Ja tilata voi myös ilman konsulttia, ilman omia tunnuksia, mutta siihen en ole perehtynyt ja on hieman monimutkaisempaa (ainakin omasta mielestäni) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä sitten joo :D Eihän se kauhean hyvä sillon ole jos kaikki kamat vaan on keskenään siellä laatikossa ilman mitään suojaa. Ja mitä pikaisella etsinnällä noita sivuja kattelin niin ei ihan heti sattunu silmään että mistä vois tilata mutta uskon kun kerran sanot! :D

   Poista
 2. Ohoh, mikä väripläjäys! Oikein kivan meikin oot loihtinut, toimii hyvin katseen kiinnittäjänä :-)

  fashion-teaparty.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä on kyllä kieltämättä rohkeammasta päästä väriskaalaa, tai ainakaan ei noin niinkuin mitenkään perinteinen rajausväri :D Mutta kiitoksia paljon!

   Poista