Rimmel Vinyl Max: Addictive

by - 6.1.15

Tänään esittelen teille yhden poistuvan tuotteen, mutta koska näitä saattaa vielä alelaareista ja ainakin sokkarin nettikaupasta löytyä, niin menköön nyt vielä (: Kyseinen tuote on Rimmelin Vinyl Max -kiilto, joita omistan useammassakin kuin yhdessä sävyssä, mutta tänään kuvissa on kimalteleva fuksiansävy Addictive.


Rimmelin Vinyl Gloss -kiiltoja löytyy tietääkseni kaupoista vieläkin, mutta näitä astetta muhkeampia Max-kiiltoja sitten taas ei. Molemmat ovat hyvin samannäköisiä, mutta Maxissa putkilo on muhkeampi ja aplikaattori aivan VALTAVA! Siis oikeasti, yli peukalonkynnen kokoinen! Kiilto on kuvauksensa mukaisesti "One stroke maxi shine lipgloss", sillä aplikaattoria ei todellakaan tarvitse käyttää enää uudelleen tuubissa, yhdellä vedolla saa kyllä huulet meikatuiksi ihan täysin. Kiilto on myös melkoisen muikea, vinyylinen, kuten nimikin sanoo.


Addictive on tosiaan tälläinen kirkas fuksiansävy, josta löytyy kimallusta. Kiilto on heti meikkaamisen jälkeen todella peittävä, mutta hetken päästä valuu vähän juonteisiin ja muuttuu läpikuultavammaksi, salamavalo vielä korostaa efektiä entisestään (kirottu talvivaloisuus!). Otin vielä lähikuvaa ilman salamaa, mutta kyllähän sama vika on siinäkin. Ei se vaan livenä näyttänyt sentään noin pahalta.Kuten alussa mainitsin, tätä kiiltoa löytyy vielä mm. Sokkarin nettisivuilta 7,20€ hintaan, ja sanoisin, että tämä on ehkä juuri ja juuri hintansa väärti. Levitys on helppoa ja nopeaa isolla aplikaattorilla ja peittävyys on kiilloksi ihan okei, mutta toisaalta taas sitten juonteisiin valahtaminen on aika no-no. Jos nyt kuitenkin nappasi, niin sieltäpä näitä sitten saa.

Oikein hauskaa loppiaista kaikille! (:

You May Also Like

0 kommenttia