Memebox: OMG 4

by - 30.1.15

Jokos kaikki tietävät Memeboxin, tuon korealaisen version kosmetiikkalaatikoista? Lyhyesti, toisin kuin kotoisa Livboximme, Memeboxeja saadakseen ei tarvitse sitoutua tilaukseen vaan boksit tilaillaan aina yksi (tai useampi) kerrallaan. Lootia myös ilmestyy jatkuvasti uusia eri teemoilla ja ne sisältävät korealaista kosmetiikkaa, sekä meikkejä että muita tuotteita ja usein myös ihan täysikokoisia, itselläni taisi olla viidessä boksissa yksi näyte ja sekin ihan reilua kokoa. Tältä muuten näyttää kosmetiikkahöperön sohva neljän memeboksin jälkeen...


Tänään esittelemäni boksi saapui minulle keskiviikkona ja on teemaltaan OMG 4 (eli neljäs OMG-boksi kautta aikojen). OMG-boksin ideana on sisältää kaikenlaista hullunkurista ja yllättävää tavaraa, kuten nimestä nyt voi päätellä. Mukana tulee kortti, jossa kerrotaan tuotteista sekä käyttöohje, näissä kun usein on vain korealaiset tekstit. Tässä lootassa oli mukana kuusi tuotetta, kaikki täysikokoisia.Aasialaisille ihonhoito on tärkeää, joten tähän kategoriaan kuuluvia tuotteita tuli kolme. ABALONE Crystal Double EX Cream on päivä- ja yövoide, joka sisältää abalonien (merikorva suomeksi, kotiloeläin) limaa ja muita luonnon ainesosia :D Tuote on valkaiseva/kirkastava (iso juttu aasiassa, siellä halutaan olla vaaleita) ja siinä on anti-age ominaisuuksia, joten pohdin annanko tämän esimerkiksi äidille, kun en itse noita anti-age-tuotteita halua vielä näin alle kaksvitosena käyttää. Monet ovat tätä tosin kehuneet, joten voi olla että testailen ensin itse.

Nadu Skin The First Love -pakkaus onkin sitten lootan varsinainen omg, wtf -tuote, se nimittäin sisältää kosteusnaamiot sekä miehen että naisen intiimialueelle. Ompas tuota öh... mielenkiintoista. Täytyy myöntää että repesin nauruun kun luin näiden käyttötarkoituksen, kaipa se sitten oli vähän boksin ideakin.

Kolmas ihonhoitotuote on Pureplus+ Cocoon Returning Toner -kasvovesi, jossa on jälleen niitä valkaisevia/kirkastavia ominaisuuksia. Itseäni se ei pelota, koklailen ihan mielelläni, mutta jos bokseista kiinnostuu niin kannattaa näihin varautua. Minulla ei olekkaan varastoissa yhtään kasvovettä, joten jees!


Meikkipuolelta tuli pari tuotetta, mikä näissä bokseissa onkin ihan huippua :) Eivät todellakaan pihtaile niiden kanssa! BB-voiteita on melkein joka boksissa, sillä Aasiastahan ne ovat kotoisin. En valita, olen aiemminkin testaillut korealaisia BB-voiteita ja ovat ihan superhuippuluokkaa! Ovat ulkomailla todella suosittuja myös skandinaavisen vaaleiden sävyjensä vuoksi. Tässä boksissa oleva voide on Moisture Bounce Aqua Memory BB. Tämä on ilmeisesti hyytelömäistä ja sitä kaavitaan pakkauksessa mukana olevalla spaatelilla. Jännää!

Toinen meikkituote on Shara Sharan Secret Magic Lipstick, eli väriä vaihtava huulipuna. Näitä oli tarjolla kolmea erilaista ja itse sain vihreästä (krhm... harmaasta) pinkkiin vaihtavan punan. Ilmeisesti puna reagoi huulten lämpötilaan ja vaihtuu sen mukaan, mikä varmaan on hyvinkin totta. Swatchissa puna on melko vaalea, mutta ekaa kertaa testatessani paljon kirkkaampi pinkki. Tuntuu myös hyvin kosteuttavalta ja pakkaus on söpö, kokeilen enemmän kuin mielelläni!Viimeinen kuudesta tuotteesta on jännä hiusmaskara, Purebess Hot Styling Hair Fixer. Tällä on siis tarkoitus sutia leijailevat haituvat sileäksi pinnaksi. Olen tätä jo vähän testaillut ja kuivan toimistoilman pörröittämät hiukseni ovat ehkä hitusen liian kova pala purtavaksi, mutta ihan semihyvin toimii! Luulen, että otan tämän töissä mukanakulkevan meikkipussini vakiovarusteeksi, onhan tällä ihan näpsä siloitella päivän mittaan yhä enemmän pörrööntyviä kutreja.

Semmoinen oli tämä Memebox! Yleisesti postituksesta voin kertoa vielä sen verran, että boksien lähetysaikahan vaihtelee, esimerkiksi tänään tilasin kaksi ystävänpäiväboksia, jotka lähtevät matkaan vasta 13. ensi kuuta. On myös heti lähetettäviä bokseja, mutta asia kannattaa aina tarkistaa ettei tule ihmetystä. Itselleni boksit saapuivat Joensuuhun seitsemässä arkipäivässä tilauksesta, toki Etelä-Suomeen voi tulla vielä päivää nopeamminkin. Tarjolla on myös Express-vaihtoehto, jolla boksin saa parhaimmillaan kolmessa päivässä. Suomen matalan alvirajan takia lähettävät joka boksin erikseen eikä yksikään omistani jäänyt tulliin.

Minulle on siis vielä tulossa viides boksi varmaan maanantaina ja pari muuta sitten tosiaan ensi kuussa :) Hurahdin ihan täydellisesti bokseihin! Lopuistakin bokseista on tulossa esittelyä, mutta tänään hain postista myös Essencen uusimmat kokoelmat sisältävän paketin. Kysynkin nyt teiltä lukijoilta, kumpia haluatte nähdä ensin, Memeboxit vai Essencen kokoelmat? Jos mielipidettä löytyy niin kehiin vaan!

Oikein ihanaa viikonloppua teille murusille!

You May Also Like

8 kommenttia

 1. Memet! Miekin sain tänään K4L tilauksen (terv. saatoin säikähtää kun ovikello soi ja olin nukkumassa) :D

  Siehän olet innostunut näistä :D Mie tilasin vielä kaksi (eli joille on jo lennot varattu ja yksi oli se hajuvesi-juttu!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oorait, ääni memeille! :D Mun mielestä nää on niin kivoja. Tosin mun täytyy rajottaa kyllä ostelua aika minimiin, koska en mitenkään ehi käyttää niin paljoa ihonhoito sun muita tuotteita kun mitä noista bokseista tulee :D Ootan kyllä innolla sunkin memebox-postauksia!

   Poista
 2. Vähän saatoin hekotella noille kosteusnaamioille :D Ystäväni on asunut Kiinassa, ja siellä nuo valkaisevat voiteet olivat kuulemma tosi iso juttu. Jotenkin koomista, että täällä Euroopassa kaikki haluavat epätoivoisesti ruskettua ja käyttävät itseruskettavia voiteita, ja Aasiassa taas halutaan olla mahdollisimman valkoisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D No se on ihmisen perusluonne. Halutaan just sitä mitä ei voi saada. Tai pikemminkin kauneusihanne on aina valtavirran vastainen esim. vartalon muodonkin kanssa. On se vaan jännä juttu! :D

   Poista
 3. Mielenkiintoisia nää boxit =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan ookkin? :D Näihin kyllä jää koukkuun.

   Poista
 4. Memeboxit kiinnostaa muakin, mutta 10.helmikuuta alkaen niitä ei voi enää ulkomaille tilata...

  http://www.bitsandboxes.com/2015/01/memebox-ends-international-shipping.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin tän FB:ssä jo nyt aamulla :( Ihan tyhmää. Tilasin sieltä heti vielä viimeisetkin mielenkiintoiset boksit. Beauteque on sitten myös korealainen firma jolla on Livboxin tyyppinen kuukausittainen boksi, täytyy vähän tutustua siihen ja katsella että jos vaikka tilaisi kun toimittavat kuitenkin eurooppaan :)

   Poista