Essence Soo Glow! Cream to Powder Highlighter: Look on the Bright Side

by - 11.1.15

Tänään esittelyssä Essencen syksyn uutuuksia, voidemaisesta iholla puuteriseksi muuttuva korostustuote Look on the Bright Side. Tämä kuuluu Soo Glow! -sarjaan, jossa on ainakin tällä hetkellä vasta yksi toinen tuote tämän lisäksi. Tätäpä on tullut syksyn mittaan käyteltyä, joten muutama sananen!


Ideana tämä on helppo kuin mikä: pakkauksessa tuote on voidemaista, joten sitä on helppo pyöräyttää esimerkiksi sormeen ja siitä hieroa naamaan. Kun massa tulee kosketuksiin ihon kanssa, muuttuu se kuivan puuteriseksi ja jämähtää paikoilleen. Tadaa! Korostaminen tehty helpoksi. Tuote tuntuu pehmeältä ja mukavalta ja sitä on helppo annostella sopivasti. Sävyltään tämä on ihan puhdas valkoinen tai hopeanhohtoinen, miten sitä nyt haluaa ajatella. Lopputulos on jokatapauksessa hohtava ja glitterinenkin.



Itse käytän korostustuotetta ainakin tällä hetkellä poskiluiden päällä, nenänvarrella sekä leuassa. Kamera taitaa syödä enimmät hehkut pois, mutta tällä saa suht hennosta lookista ihan dramaattiseen korostukseen asti erilaista lopputulosta. Minusta tämä nyt ainakin on talvella erityisen ihana, vähän semmoinen lumikuningatarmainen (:



Itse ainakin tykkään tästä kovasti, mutta voin uskoa kimalluksen olevan osalle teistä ehkä jopa vähän liiankin bling blingiä. Jos haluaa ihan luonnollisen näköistä perushehkua, ei tämä ehkä sitten ole sinun tuotteesi. Mikäli kuitenkin pieni kimallus poskilla ei saa sinua kiljumaan kauhusta ja helppokäyttöinen koostumus kiinnostaa, suosittelen tutustumaan! Look on the Bright Side maksaa Kosmetik4lessillä 2,75 euroa ja on oikein kiva lisä korostustuotekokoelmiin, vaikka sitten juhlakäyttöön!

Ihanaa sunnuntaista illanjatkoa kaikille (:

You May Also Like

0 kommenttia