Essence Effect Eyeshadow: China's Groove

by - 13.1.15

Tänään esittelyssä on Essencen viime syksyn uutuustuote, joka on itse asiassa nyt keväällä jo poistumassa. Syytä en tiedä, sillä minusta nämä Essencen voidemaiset Effect Eyeshadowit ovat olleet aivan mahtavia! Miksi, siis miksi, Essence haluaisi näistä eroon ): Ei voi ymmärtää.


China's Groove on kokoelman ehkä värikkäin kappale, sävyltään se on tuommoinen korallioranssi. Iholle häivytettynä siinäkin on loppuen lopuksi aika vähän sävyä, enemmän sellaista korallinhohtoista kimallusta. Kivoja nämä olisivat yksinään esimerkiksi kesällä kun meikki on muutenkin kevyt, mutta nämä ovat myös mainioita pohjustajia! Näin halvalla ei ihan heti löydä voidemaista luomiväriä, joka kestäisi näin hyvin minunkin rasvoittuvilla luomillani eikä valahda vakoihin heti levittämisen jälkeen. Tuntuma luomella on ensialkuun nestemäinen, mutta hetken päästä neste "haihtuu" ja väri jumahtaa ihoon oikein kunnolla. Helppoa siis!


Meikissä olen käyttänyt luomilla ainoastaan tätä China's Groovea ja rajauksena jotain hopeista, lopputuloksena pehmeä ja luonnollisen näköinen, mutta kuitenkin vähän spessumpi look kuin esimerkiksi nudella tai kimaltamattomalla luomivärillä. Ja oih, miten ihana ja raikas tämä tuleekaan olemaan keväällä (:Kuten mainitsin, näiden kanssa täytyy nyt pitää kiirettä kun ovat Essencen kevään poistuvia tuotteita. Kosmetik4lessiltä vielä tietysti löytyy ja hintaa on 2,95, aivan jäätävän pieni summa tämmöisestä aarteesta. Suosittelen ehdottomasti voidemaisten luomivärien ja luonnollisten silmien ystäville!

Oikein ihanaa tiistai-iltaa kaikille (:

You May Also Like

0 kommenttia