The Body Shop Lip & Cheek Doll

by - 8.1.15

En ole eläessäni varmaan ostanut itse The Body Shopin meikkejä, mutta nyt joulun alla oli aivan pakko. Talven limited edition -kokoelmassa oli nimittäin aivan huippusuloinen poski- ja huuliväri, joka oli pakko hankkia! Minuun niiiiin vetoaa kauniit ja hauskat pakkaukset, joten tämän nähdessäni olin ihan myyty. Saanko esitellä: Lip & Cheek Doll.


Nimensä mukaisesti tämä on pieni aasialaistytön näköinen nukenpääpullo, jonka sisällä on sitten kirkkaanpunaista, mutta hyvin läpikuultavaa väriä hennolla kimalluksella. Kimallus ei kyllä näy värin kuivumisen jälkeen ollenkaan, sillä lopputulos on hyvinkin matta. Poskille saa erittäin luonnollisen lopputuloksen, mutta kerrostamalla tietysti vähän voimakkaampaakin lookia. Ihan kuivahuulisimmille suosittelisin huulirasvaa värin alle ja kaikille levitykseen varovaisuutta, sillä tällä tulee helposti huulille "rajaukset", jos ei reunoja häivytä huolellisesti. Aplikaattori on perus huulikiiltomallia.

Vasemmalla häivytetty ja kuivunut väri, oikealla vasta pullosta levitettynä

Meikissä on tätä nukkemeikkiä poskilla hitusen ja huulilla sitten vähän enemmän, silmissä on muistaakseni vähän aikaa sitten blogissakin esittelemääni Make Up Storen Fantasy Blushia. Look on ollut minulla ennen joulua, siksi niin kokopunainen sävymaailma :D


Poskilla väri on hento


Itse olen kyllä tästä tykkäillyt, vaikka 13e hinta vähän kirpaisi (: Todella nopea ja kätsä sekä helppo ottaa mukaan esim. työpäiväksi ja onhan tuo nyt vaan niiin söpö katseenvangitsijakin! Sanon vain, että jos näitä vielä alesta löytyy, niin ottakaa mukaanne, mikäli tämmöiset monitoimituotteet on mieleen!

Oikein kivaa illanjatkoa (:

You May Also Like

0 kommenttia