NYX Macaron Lippies: Black Sesame ja viikon haalinnat

by - 26.1.15

Tämänpäiväinen tuote on jälleen sitten vähän erikoisempaa sorttia! Nyxin Macaron Lippies on tosiaan 12 pastelli- ja muuten-vain-outojen värien kokoelma, joka julkaistiin viime kesänä ja aiheutti ihan valtavan innostuksen räikeisiin värihuuliin. Nämähän myytiin monesta paikkaa loppuun saman tien, mutta onneksi itse löysin vielä omani Cherry Culturen Black Friday -alesta :) Tänään esittelyssä on Black Sesame, maantienharmaa sävy.


Kaikki Macaron Lippiet ovat cremejä, myöskin tämä. Tuntuma on oikein mukava huulilla, ei kuivata tai kiristä, mutta valitettavasti pysyvyys on aika heikko, kuvissakin näkyy jo pientä kulumaa lähellä suun sisäpintaa vaikka meikki on vasta laitettu. Kestävyys onkin näiden heikko kohta ja jos ei ole valmis paikkailemaan huulia vähän väliä, ei näihin kannata oikeastaan edes sekaantua. Sävynä Black Sesame on varmasti aika kuollut :D Tuommoinen likaisen rusehtavanharmaa, joka omilla huulillani vaikutti vähän jopa vaaleansiniseltä.


Outoudestaan huolimatta minusta tämä sopii minulle! Tykkäsin väristä todella paljon ja se vaaleansiniseen taittuvuus teki tästä vähän jääprinsessamaisen, silmämeikkiin sopivan. Rajauskynäähän näihin voi olla hitusen hankala löytää ja paksun koostumuksen takia väritön kynäkään ei oikein näytä hyvältä, joten reunoja kannattaa pehmennellä vaikka sormin tai vanupuikolla.Elikkäs siis, laadullaanhan nämä macaronit eivät todellakaan hurmaa ja jos ei ole suostuvainen sitoutumaan high maintenanceen, ei kannata lähteä hermojaan menettämään. Mutta toisaalta taas, tämänmoisia värejä ei monesta paikkaa löydä! Itse ainakin suostun kärsimään kauniin sävyn takia :D Hintaa yhdellä Lippiellä on ainakin Cherry Culturella vähän päälle viisi euroa ja Black Sesamekin vielä löytyy. Sieltä siis kannattaa katsella, jos nämä hypehuulipunat kiinnostaa!

Ja sitten vielä viikon ostokset, jotka koostuvat Kikolle tehdystä tilauksesta ja Prismalöydöistä. Tehtiin Taikan kanssa Kikolle kimppatilaus aleostosten merkeissä, lähinnä noista Top Pairs -kokoelman tuotteista oltiin kiinnostuneita. Tilattiinkin lähes kaikki, mutta ensimmäinen paketti päätyi sitten rosmojen kynsiin ja hävisi sen siliän tien. Kiko tietysti hyvitti koko summan takaisin, mutta sillä välin nuo Limited Edition -kamat oli jo lähes hävinneet ja ainoat mitä onnistuttiin saamaan, oli nuo poskipunat :D Että kiitti vaan! Paketti oli myös vaurioitunut matkalla ja yksi luomiväri oli mennyt vähän rikki. Eipä siis oikein vakuuta tuo Kikon toiminta enkä usko että ryhdyn ihan helposti sieltä enää tilaamaan, Italian posti kun on tunnettu tehottomuudestaan ja varastetuista lähetyksistä.


Prismasta löysin sitten kivoja markettihuulimeikkejä puoleen hintaan, Lorkun huulipunia ja -lakkoja sekä Isadoran huulikiiltokynän, olikoha tämä Wine Red syksyn kokoelmasta? Joka tapauksessa ihania kaikki :)

Näillä puheilla kivaa illanjatkoa kaikille!

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Ootko käyttäny tuota huulipunaa missään :D? Epätavallisesti väristä huolimatta sopii tosiaan sulle paremmin kuin arvelisi.

  Ja tosi ihanan näköisiä Kiko-juttuja! Odotan postausta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oon käyttänyt, missähän kävin tässä meikissä :D Kaupassa tai shoppaamassa? Kaupungilla kuitenkin. Käytän kyllä kaikkia mun huulipunia ihan töissäkin :D Ja kiitokset!

   Kikoista tulossa juttua varmasti myöhemmin, kunhan ehditään tutustua ;)

   Poista
 2. Moikka! Upean outo huulipuna! :D Sopii sulle outoudestaan huolimatta. Bongasin sut btw yks päivä kaupassa, ihan kuin sulla ois ollut harmaata/mustaa huulipunaa, näinkö ihan väärin? (tai sitten oon bongannut jonkun toisen ja luulin sitä sinuksi :D!) Jos huomasit jonkun vastaheränneen tytön tuijottamassa sua, niin se olin vaan mä ihailemassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos :D Minustakin tämä oli yllättävän kiva! Ja jooh, mulla oli yksi päivä mustaa huulipunaa tässä viime viikolla niin varmaan oot sillon bongaillut! En kyllä ehtinyt huomata ketään tuijottamassa mutta tule ihmeessä moikkailemaan jos vielä törmäillään :D

   Poista