Essence Quattro Eyeshadow: Down to Earth

by - 9.1.15

Tänään vilkaistaankin erästä kivaa Essencen luomivärinelikkoa, peruskokoelman Quattro-linjan Down to Earthia. Sävyiltään tämä ei ole ehkä ihan ominta minua, mutta muistaakseni löysin tämän halvalla I Love Me -messuilta :D Lisäksi tässä on todella nätit koostumukset!


Sävymaailmaltaan Down to Earth on aika lailla nimensä mukainen: nudeteemaa rikkovat ainoastaan nelikon petroolinsininen nappi sekä upeasti hohtavat metallisävyt. Sininen sävy on kevyesti kimaltava ja tummin ruskea täysin matta, kaksi muuta ovat sitten niitä metallisia, tummempi nude vielä selkeämmin kuin vaalea. Pigmentit ovat erinomaiset!



Meikkejähän tällä saa vaikka mimmoisia loputtomiin, mutta itse tein vähän tuommoisen trendikkään cut crease -jutun, joka ei kyllä onnistunut ihan parhaalla mahdollisella tavalla :D Ei siis oma lemppari, mutta menköön nyt esimerkkinä siitä, mitä tällä nelikolla voi tehdä. Täytyy myöntää, että tuo sininen on kyllä aika hauska väripiristys meikissä.



Nelikkoa löytyy edelleen esimerkiksi Kosmetik4lessiltä 2,95€ hintaan, joten ei todellakaan paha tämäntasoisesta setistä. Varsinkin tuo keskiruskea metallisävy on kyllä niiiiin kaunis, että voisin maksaa tuon hinnan yksin siitä :D Sanoisin, että eniten edukseen tämä on syksyllä, mutta sovellettavissa muihinkin vuodenaikoihin. Tykkään!

Oikein kivaa illanjatkoa kaikille (:

You May Also Like

0 kommenttia