Essence Rock Out!! - swatchit ja the Look

by - 24.10.14

Noniin, nyt on sitten jälleen aika Essencen kokoelmakatsauksen! Lokakuussa on tarjolla vain yksi meikkisatsi, tämä Rock Out!!, sillä kuukauden toinen kokoelma sisältää pelkkiä käsirasvoja. Vaan eipä se mitään! Tämä Rock Out!! liittyy siis MTV Ema -gaalaan ja värimaailma jäljittelee ko. tilaisuuden vastaavaa, eli pinkkiä ja lilaa on tarjolla. Kokoelmaan kuuluu kolme voidemaista luomiväriä, kaksi nestemäistä eyelineriä, kaksi huulikiiltoa, poskipuna, neljä kynsilakkaa, pimeässähohtava päälyslakka, pimeässähohtavat vartalotatuoinnit, kaksi hiusliitua sekä jonkinmoiset siivekkäät kengänkoristeet. Kaikkien nimet ovat gaalan palkintokategorioiden nimiä :D

Oma saaliini kokoelmasta

Aloitetaan näistä luomiväreistä. Sävyjä on kolme, joista vaaleanvihreän Best Lookin missasin, sillä se oli sijoitettu K4L:n nettisivuilla outoon paikkaan. Tilasin sen kuitenkin eilen uuden tilauksen yhteydessä näin jälkikäteen (: Lila Best Female sekä hopeinen Best Rock minulta kuitenkin löytyvät. Nämä ovat tuubimuotoisia ja tavaraa tarvitsee puristaa ihan pikkuriikkisen, että saa koko luomen väritettyä. Ja HURRAA, nämä jopa pysyvät luomilla vakoontumatta! Jeejee! Väriä näissä ei ole ihan kauheasti, kimallusta lähinnä, joten näitä ei tarvitse levittää kuin ohut kerros ja siihen ne sitten jämähtävät. Erinomaista! Minusta nämä sopisivat kevyesti taputeltuna hyvin myös jonkun puuterisen luomivärin päälle hohtoa tuomaan. Valitettavasti kestävyys ei ole mitään huippuluokkaa, pohjustajankin kanssa maksimissaan pari tuntia.


Eyelinerit näyttävät mielenkiintoisilta. Best Pop on upea vaaleanvioletti ja Best Rock taas kimaltelevan hopeinen, ihan täydellinen pikkujoulukauteen. Mutta YLLÄTYYYS! Best Rockissa on jälleen kerran pientä teknistä ongelmaa. Huoh. Käytin sitä meikissä ja väriä oli enemmän ripsissä kuin ripsirajassa. Pakkohan tuota on vähän trimmata, ei muuten tule mitään. Vaan on se kumma, että eivät saa tehtyä kunnollisia siveltimiä eyelinereihinsä >:( Tuo lila on muuten laadultaan aivan fantastinen, todella pigmenttinen ja helposti levittyvä (ja sen suti on ehjä!). Jos minun olisi valittava kokoelman paras tuote, se olisi ehdottomasti tuo. En voi kuin suositella. Todella pitkäkestoisia rajausvärejä molemmat!


ARRRRRGH

Huulituotteet olivat valitettavasti pettymys. Essencen sivuilla lukee noiden olevan peittäviä vinyylikiiltoja, joten silmät innosta loimuten odotin varsinkin tuolta hopeiselta Best Rockilta sellaista avaruusajan sulaa hopeaa huulilla -tyyppistä lopputulosta. Vaan ei. Näyttääkö nämä muka peittäviltä? No ei minustakaan. Ihan hullu kiilto näissä on ja tuo hopeinen kimaltelee myös niin että oksat pois, mutta kun kerran peittävyyttä luvattiin ja ei toimitettu, saavat nämä rassukat pettymysleimat otsaansa. Pöh.


Poskipuna Global Icon näytti todella kivalta ja mielenkiintoiselta etukäteen netissä katseltuna, mutta loppuen lopuksi tästä ei tullutkaan omaa lempparituotettani. Tässä on selkeästi kolme eri väriä ja kaikki saatavissa näkyviin myös erikseen, mutta aika helkkarin pieni suti saa kyllä olla että onnistuu esimerkiksi tuota lilaa tuolta kaivamaan. Vaalea sävy on enimmäkseen pelkkää hohtoa, pinkki on ryhmän pigmentti ja lila tuo sitten hitusen kylmää vibaa mukaan, mutta ei ole kovin vahva yksinään. Suosittelen siis käyttämään tätä ihan huitomalla sutia reilusti kaikkien yli. Lopputulos on aika maltillinen kylmä pinkki, ihan kiva, mutta odotin jotain vähän enemmän. Ehkä.


Vasemmalla kaikkia hierottu sekaisin, loput sävyt järjestyksessä

Ja viimeisenä vielä hiusliitu. Valitsin lilan sävyn, sillä pinkkiä kokoelmastani jo löytyy. Tämä on ihan peruskamaa: hinkkaa hiuksiin, lakkaa päälle ja valmis! Ei mitään valitettavaa siinä. Väriä tulee ihan mukavasti, paitsi että tämä näyttää ainakin omissa lähes mustissa hiuksissani enemmän valkoiselta kuin lilalta ): Halloween-kamaa? Sain illalla suurimman osan harjaamalla pois ettei olisi tyyny aamulla ihan värissä, mutta semmoinen vähän karhea ja tahmainen olo hiuksiin jäi. Tokihan pakkauksessa käsketään poistaa tuote ihan shampoolla.


Lookissa olen käyttänyt hopeista luomiväriä yläluomella ja lilaa alaluomella, rajauksessa Best Rockia, poskilla on tietysti Global Iconia ja huulilla Best Rockia. Lisäksi tein muutaman raidan etuhiuksiini tuolla liidulla :D Näyttää ainakin minusta ihan hauskalta, mutta jotenkin ihmeen neutraali ja väritön naama? Onkohan tässä ajateltu jo tulevaa talvea ja jätetty tumma syysmeikki menneisyyteen.



Semmoinen kokoelma tämä! Jotenkin en tiedä, ei välttämättä ihan kauheasti iskenyt itseeni tämä teema. Ihan hauskat värit ja kaikki, mutta silti. Lemppariksi tosiaan nousi tuo lila eyeliner, plääh-tuotteita olivat huulikiillot. Kaikki muu jäikin sitten sinne keskinkertaiseen sarjaan. En todellakaan sanoisi, että mikään tästä kokoelmasta on varsinainen must-have, mutta pilkkahintaisiksi voidemaisiksi luomiväreiksi nämä olivat ihan kelvollista tavaraa ja tuo eyeliner vaan on erikoisena värinä upea.

Olettekos muuten vilkaisseet, mitä kaikkea ihanaa ensi kuussa on tulossa? Joulukokoelmaa ainakin näyttäisi pukkaavan sekä hauska jättikokoelma, jossa saakin valikoida onko hyvä vai paha tyttö :D Kivaa! Innolla jään odottelemaan.

Oikein kivaa loppuiltaa teille (:

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Siis... Miekin luulin, että nuo kiillot olisi ollut sellaisia peittäviä, ufotyylisiä O.o
    Swatchasin kaikki tilaamani kynsilakat ja se violetti ei ollut peittävä :( Pinkki oli suht peittävä ja siinä hohtavasta lakasta sai onkia niitä tähtiä :D

    Joulukokoelma oli huikea! Muutaman siitäkin haluaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Mä odotin jo ihan innolla että saisin kunnon ufohuulet mutta ei sitten ): Ja ne lakatkin tosiaan oli aika pettymys, mulla oli sen lilan ja pinkin lisäksi se hopeanharmaakin ja se oli ihan yhtä peittämätön ku se lilakin... Että joo :D Ja ei niitä tähtiä kovin helposti mullakaan tullut kynnelle! Ihan ankeeta. Toivottavasti ne joululakat ois parempia, ainakin se vihreä topperi näyttää tosi herkulta (:

      Poista
    2. Hei, hoo!

      Katselin essencen sivuilta tulevia kokoelmia ja löysin molemmista jotain, eli jos jompi kumpi tekee tilauksen, niin olen mukana :D Otin hienosti kuvakaappauksetkin, etten unohda.

      Poista
    3. Heh! :D No mä kyllä ihan satavarmasti teen tilauksen seuraaviin kokoelmiin että laitan sitten vaikka viestiä sulle!

      Poista
  2. Kyllä tuo liitu ainakin kuvassa näyttää lilalta!

    Hei mulle tuli mieleen, että oletko tehnyt sellaista koontipostauksta essencen tuotteista, mitä siltä merkiltä kannattaa ostaa ja mitä ei? Tai jos et ole niin siinä postausvinkkiä ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä! :D Ehkä livenä oli vielä enemmän valkoinen kuin kuvissa. Ja joo, toihan on oikein hyvä postausidea! Kiitos vaan vinkistä (: Mun pitäisi vaan ehkä vielä lisää testailla mm. ihan perusmeikkituotteita niinkun ripsareita ja meikkipohjia sun muita semmosia, mutta tulevaisuudessa kyllä vois olla ihan kiva tehdä tuommonen juttu!

      Poista