Viime viikkojen ostoksia

by - 25.4.17

Moikkamoi! Vaikka tässä on tullutkin vietettyä pääsiäistä ynnä muuta mukavaa ja bloggaaminen on jäänyt vähille, ei kyllä ostostelu ole unohtunut :D Tässäpä vähän kuvia siitä mitä viime viikkoina on meikäläiselle ilmestynyt!


Pari sekalaista. Dödö Kappahlista, sai kaupanpäälliseksi. Hyvin vähän käytetty Essencen ripsiprimer saatu mutsilta, ei kuulemma sopinut hänelle joten käytän mielelläni itse loppuun.


Muutama hassu Essencen tuote Carlsonin alelaarista. Näitä kyllä myydään ilmeisesti edelleen nettikaupoissa yms, mutta eivät vaan mahtuneet hyllyyn? :D Tykkään kyllä noista poskipunapalloista kovasti.


Helsingissä käydessä en oikein muuta tullut ostaneeksi, kun muutaman kivan jutun UD:n pisteeltä. Mä olen jotenkin aivan älyttömän laiska ostamaan perusvalikoimien tuotteita merkeiltä, paitsi jos ne on aivan uusia :D Vintage-huulipunat kuitenkin ovat minun käsittääkseni limited edition -tuotteita. Sävyt UV-B ja Frostbite.


Colourpopin kevätkokoelmista viimeinen, pinkki, saapui vihdoin kotiin :) Ihania vaaleanpunaisia hattarahössötyksiä, tykkään! Odottelen tässä paraikaa muuten viimeisintä Colourpop-pakettia ilmestyväksi postin mukana, siellä on nimittäin ihanan värikkäitä ihanuuksia tuloillaan... <3


Kolmisen tuoksuakin on päätynyt ostoskassiini. Nina Riccin ihana Luna iski meikäläiseen heti julkaisussaan pullon ja nimen takia (mulla on jokin erityinen viehtymys kaikkiin kuu-asioihin), mutta valitettavasti originaali oli sen verran pliisu, etten sitä sitten ostanut. Tämä Les Gourmandises de Luna -versio taas on aivan ihana ja pullokin on vielä edellistä mahtavampi strösseleineen! Kannatti odottaa. Repetto EdT ja Rihannan Rogue Love olivat alepöydästä, hintaa jäi pari kymppiä kumpaisellekkin.


Ja sitten vielä Essencen uusin kausikokoelma pretty.fistä tilattuna. Kokoelmaan kuului oikeasti kolme huulipunaa, mutta minun tilaushetkellä siellä oli kaiketi vain yksi? Nyt tuolla on näköjään jo toinenkin. Tilailen sen varmaan jälkikäteen jossain vaiheessa. Miinusta kyllä pahvipakkauksesta, kuka helkkari pakkaa huulipunan pahvihylsyyn ja vielä festariteemalla? Saas nähdä kuinka kauan tuo hylsy menoa jaksaa :D


EDIT: Nämä Tarten yksisarviskamat meinasi unohtua!! Tilailin nämä jo aikoja sitten, mutta koska luomiväripaletti oli päässyt loppumaan, kesti hommassa todella pitkään ennenkun nämä kotiin sain :) Mutta aivan 100% sen arvoista <3 Nuo yksisarvissiveltimet ovat aivan megapehmeitä! Ihaniaihaniaihania <3 Tartehan nykyään toimittaa Suomeen omilta nettisivuiltaan ja kierrättää paketin jotenkin Saksan kautta, joten tullejakaan ei tule. Jeejee! Näiden saatavuus on kyllä todella rajattu, limited edition -tuotteita nämäkin.

Näillä mennään, ihanaa tiistain jatkoa :)

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Miun toinen festaripunista oli pilalla, enkä ole vielä saanut Prettyltä vastausta... siihen pintaan oli tullut semmoista röpelöä kauttaaltaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, munkin puna oli vähän jotenkin "itkenyt" eli vähän sellaista kuviota oli senkin pinnassa. Voisko olla ettei pahvinen hylsy ole oikein säilymisenkään kannalta paras mahdollinen... :D

      Poista
  2. Toi uusi Luna on ihana! Mulle taas se alkuperäinen oli jotenkin todella voimakas tuoksu, mutta toi uusi, ihanan makea, mutta pirteä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on kyllä todella ihana! Tykkään kans sen makeudesta <3 Ihan mun lempparikevättuoksu tällä hetkellä. Jännä juttu kun musta taas se alkuperäinen ei ollu läheskään tarpeeksi voimakas... :D

      Poista
  3. Nuo siveltimet näyttää jo kuvassakin niin pehmeiltä! :D Ihanat! Toivottavasti esittelet paletin sisällön joskus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on aivan unelmanpehmeitä <3 Ihania kissanpennuntassuja! Tuollapa tuo paletti jonottaa käyttöönottoa, joten eiköhän tuosta postausta mahdollisimman pian tule! :)

      Poista