Maaliskuun loppuneet ja 3+1 -ostokset

by - 2.4.17

Moikkamoi ja kivaa sunnuntaita! Kuukausi pääsi vaihtumaan ja jälleen on siis roskispostauksen aika :) Maaliskuussa meni kyllä aika hitosti tavaraa jostain syystä, hurjat 22 kappaletta! Siis ihan melkein joka päivä jotain. Todellisuudessa tuotteet tykkää loppua useamman kappaleen ryppäissä, mutta silti.


Eniten kuussa meni meikkituotteita, ihan järkyttävät yhdeksän kappaletta. Jouduin uudistamaan siis maaliskuussa ihan koko perusmeikkiarsenaalini, koska kaikki vaan yksinkertaisesti loppui kerralla! Ensimmäinen tuossa näkyvä tuote eli Real Techniquesin Brush Cleansing Gel ei kyllä ole sinänsä meikkituote, mutta liittyy kyllä meikkaamiseen. Käytän mielelläni tätä geeliä heidän oman sivellinpesumaton kanssa, toimii ihan ok. Saman asianhan ajaisi kyllä jokin hellävarainen shampookin, mutta onpahan nyt sellainen tuote ettei vahingossakaan meikän siveltimiä vaurioita.

Maybellinen SuperStay Better Skin -meikkivoide oli uutuustuote pari vuotta sitten. Lupaili paremman näköistä ihoa jne. En kyllä huomannut mitään parannusta ainakaan omassani. Oli liian tumma, alkuun oli hankaluuksia löytää sopiva tapa levittää tätä ja oli vaan yleisesti tosi meh. En tykännyt, mutta eipä taida olla enää myynnissäkään.

Viviton Blue Music Blues Shiny Primer oli ihan ok. Ei tämä naamaa kiiltäväksi tehnyt nimestään huolimatta. Kiva makea tuoksu. Tullut joskus aikanaan Memeboxista.

Maybellinen Cover Stick -peitepuikko on aivan järkyttävän vanha. Sanoisin iäksi ainakin 3-4 vuotta. Tuli käytettyä vihdoin loppuun, ei ollut mennyt miksikään. Ihan jees, mutta nykyään suosin vähän "hienostuneempia" peiteaineita.

Essencen All That Greys -kokoelman irtopuuteri oli myös ihan ok. Hyvin mattaava, ihan huomaamatonta kimallusta mukana. Pahvipakkaus vaan oli todella ärsyttävä. Limited edition -tuote.

We Care Iconin meikkimuna on ollut käytössä reilusti pidempään, kuin suositellaan. *kröhöm* En ole koskaan alkuperäistä Beautyblenderiä käyttänyt joten en yhtään tiedä miten tämä pärjää siihen verrattuna, mutta minusta oikein mainio tuote. Käytin lähinnä peitevoiteen levitykseen ja häivytykseen. Näitä olen ostanut aleista parikin kappaletta varastoon.

Lumenen True Mystic Precise Tip Eyeliner tuli joskus aikanaan Livboxista. En oikein tykkää ruttuluomisena näistä huopakynistä ja tälläkin oli vähän hankaluuksia saada nättejä rajauksia. Loppuikin jotenkin tosi äkkiä. En ostaisi uudelleen.

Diorin Diorshow -maskaran ostin joululahjaksi äidilleni, mutta kun hän sai tästä jonkun allergisen reaktion heti ensimmäisellä käyttökerralla, sain tämän sitten takaisin. Tykkäsin kyllä, tuli tosi näyttävää jälkeä! Voisin ostaa uudelleenkin.

Yves Rocherin Sunny Tri-powder -aurinkopuuterin olen saanut second handina varmaan parisen vuotta sitten ja on ollut hyvin pitkään käytössä. Muuten ihan ok aurinkopuuteri, mutta pinta meni aina käyttämisen jälkeen sellaiseksi muovisen kovaksi ja sitä sai olla rapsuttamassa pois koko ajan. Noh, kuluipahan nopeammin. Ihan hitusen tuolla olisi vielä ollut jäljellä, mutta kun ei yksinkertaisesti vaan jaksanut enää tapella tuon kanssa :D


Seuraavaksi eniten loppui hiustuotteita. L'oreal Elvital Extraordinary Oil -hoitoaineen ostin hädissäni jostain marketin alennuksesta kun joku hoitoaine piti saada. Ihan ok tehoiltaan pörrötukkaan, mutta haju oli todella voimakkaasti miesten partavesi. Voisin ostaa uudelleen hajuvarauksella.

WWW-merkkinen (?) punainen tehovärinaamio on valehtelematta varmaankin jotain 6-7 vuotta vanhaa. Ostettu vanhasta hairstoresta sen jälkeen kun muutin omilleni ja värjäsin hiukset ensimmäisen kerran punaiseksi. Punaisessa värissä on nyt taas oltu jonkin aikaa ja käyttelin tämän sitten loppuun. Ihan ok, ei ollut mennyt miksikään. Ainoastaan pakkaus oli imenyt väriä itseensä :D

Kloranen kuivashampoo. Tätä oli sen verran vähän, etten hirveän hyvää kuvaa ehtinyt muodostaa. Ihan raikkaan tuoksuinen, mutta oli enemmän puhdistavaa kuin tuuheuttavaa sorttia. Haluaisin enemmän tuuheutusta, joten en ostaisi tätä. Jostain Livboxista on tainnut tulla.

Goldwellin Thermal Spray Serum. Tämäkin tullut pitkän aikaa sitten Livboxista ja pyörinyt epämääräisesti uintikassissa, kunnes käytin ihan normikäytössä loppuun. En ole harrastanut hiusten suoristamista enää pitkiin aikoihin, joten tälläiset "sleek style" -tuotteet on minulle vähän turhia. Ei oikein mitään mielikuvaa jäänyt.

Redkenin Multi-benefit Treatment -suihke tuli LookFantasticin joulukalenterista. Jännä tuoksu, en nyt tiedä tekikö ihan kauheasti mitään maata mullistavaa. Ihan ok kaiketi. En ehkä kuitenkaan ostaisi.


Sitten olisi muutama ihonhoitotuote. Philosophyn When Hope Is Not Enough -seerumi oli kyllä täysin vikaostos, en muistanut että olin käyttänyt pikkupullon jo aiemmin enkä tykännyt. En tykkää vieläkään. Ei tunnu tekevän oikein mitään, inhoan pipettisysteemiä ja lisäksi tämä haisee edelleen ruisleivälle. Jospa nyt muistaisin olla ostamatta jatkossa.

Kicksistä ostettu macaronin muotoinen huulirasva oli mustikan tuoksuinen, mutta aika muovista kamaa. Tuoksu oli tosi teollinen ja huulirasvakaan ei tuntunut kovin kosteuttavalta. Näitä on vielä toinen kaapissa, mutta en ostaisi enää. Sääli, kun oli niin söpö pakkauskin :(

Orionin Bevita R -huulivoiteen osti apteekista mieheni kun viime keväänä sairastin kauhean flunssan, jonka yhteydessä sain jonkun ihme huultenympärysreaktion. Tämä ei kuitenkaan ollut tarpeeksi kosteuttava ja maistuikin aivan kamalalle. Kyllähän tämän normaalioloissa käytteli, mutta jos huulet kaipaa yhtään oikeaa hoitavuutta, ei ole kyllä paras mahdollinen tuote.


Hygieniatuotteita meni myös kolme. Herbinan hellävarainen puhdistusvaahto on ollut ihan ikuisuustuote, tämä on pyörinyt mutsinkin luona pitkän aikaa ja otin sen viime kesänä mukaani ja se on siitä lähtien ollut aktiivikäytössä. Todella todella riittoisa ja pesee naaman hyvin (kunhan meikit on poistettu ensin). Olen kuitenkin niin kyllästynyt tähän, etten ostaisi enää :D En muutenkaan ole vaahtojen suurin ystävä. En kyllä edes tiedä, onko tämä enää myynnissä.

RFSU:n Intim Daily Wash tuli myöskin jostain Livboxista. Ihan ok, mutta ilmankin pärjää. En ostaisi uudelleen.

Palmoliven käsisaippua kisukuvalla oli ihan söpö, hyvin mieto tuoksu jos ollenkaan. Tykkään vähän tuoksuvammista.


Ja tietysti vielä yksi Cienin asetoniton kynsilakanpoistoaine :D

Näiden kaikkien roskiskamojen vastapainoksi esittelen vielä viikon ainoat ostokset :) Nämä on tehty kolmessa erässä, mutta kaikki on siis paikalliselta Sokokselta löydetty 3+1 -päiviltä. Kolme kappaletta tuoksuja, muutamia tarpeellisia tuotteita, Invisibobbleja ihanissa kevätsävyissä, uudet ripset sekä aivan ihana Cliniquen setti minikokoisia huulituotteita peltirasiassa!


Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa <3

You May Also Like

10 kommenttia

  1. Mukavasti loppuneita!

    Mie ostin vaan 3+ 1 päiviltä kaksi pakettia Nivean puhdistuspyyhkeitä ja kaksi hammasharjaa :'D Kärkkäisen Sikapäiviltä tilasin kyllä sitten jotain "fiksumpaakin".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no ei oo sulla kyllä sit paljon rahaa turhuuksiin menny siellä :D Mulla tulee aina käytyä monta kertaa ja joka kerta löytyy jotain uutta ja jännää...

      Poista
  2. Apua, ihana tuo Cliniquen peltirasia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää oli ihan mun heti eka ostos ku tän näin <3 Tosi ihana ja minituotteet on söpöjä :)

      Poista
  3. Toi We care iconin meikkimuna on muuten ihan tosi hyvä! Ei oo tarvinnu tuhlata rahoja BBhen sen jälkeen kun tajusin että toi onkin ihan kelpo :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Siis mäkin oon miettiny et mitenköhän hyvä se BB sit oikeesti on ku musta tää We Care Iconkin on siis oikeesti tosi hyvä... :D Mulle ainakin auttaa ihan vallan mainiosti.

      Poista
  4. Katsoin pitkän aikaa huuli pyöreänä tuota peltirasiaa kun se näyttää ihan hernekeittopurkilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hernekeittoa? :DDD Tjaa noh, siinä vaiheessa ku mä alan esitellä mun säilyke-ostoksia nii ois varmaan pieni reality checkin paikka...

      Poista