Maaliskuun loppuneet

by - 2.4.14

Maaliskuussa tuotteita loppui kyllä ihan järkyttävä kasa. Kamaa on varmaan lähes kaikista tuoteryhmistä ja osasta jopa useampikin. Kuvaamisen teki hieman inhaksi se, että loppunut suihkugeeli oli sitten iloisesti päättänyt vuotaa ja tahmannut varmaan puolet tuotteista inhottavasti :D Tosi kiva.

Tässä koko satsi kuvauskuutiooni heitettynä!


Hiustuotteita loppui ehdottomasti eniten. Franck Provostin Expert Demelage hoitoaine/selvityssuihke oli ihan kätsä ystävä aamuisin Tangle Teezerin parina. Pullo oli todella riittoisa, vaikka tätä päivittäin käytinkin enkä mitenkään edes säästeliäästi. Tuote oli loppuen lopuksi kuitenkin aika tylsä eikä mitenkään erityisesti tuntunut hiuksiani hoitavan, joten en ostaisi uudelleen. Suihkeesta olen tehnyt aiemmin postauksen tänne.

Bonacuren Smooth Shine -hoitoaineen ja shampoon löysin kotikotoani, olivat ilmeisesti siskoltani käyttämättä jääneitä. Nämä on tarkoitettu vaikeasti hallittaville hiuksille ja koska tunnistin itseni, nappasin putelit mukaani. Hoitoaine loppui ensin ja täytyy sanoa, ettei tämä mitään ihmeitä tukalleni tehnyt. Ehkä hieman keskimääräistä parempaa tavaraa, mutta ei suinkaan kuontaloni pelastaja. En ostaisi uudelleen.

L'oreal Elvital Fibralogy Thickness Booster on hiuksia tuuhentava hoitoaine, joka tuli Livboxin mukana. Itse lisäsin tätä hiuksiin ennen hoitoainetta ja kyllähän se paksujakin hiuksia hieman pöyhensi. Tuubi vaan on ihan säälittävän pieni ja ainetta menee omaan tukkaani paljon, joten tästä riitti ehkä neljäksi käyttökerraksi. En ostaisi uudestaan, ei mitään järkeä ostaa tälläisiä viikottain.

Biorichin Aromatherapy -hoitosuihkeen olen ostanut joskus halvalla sokkarilta. Tämä on märille hiuksille tarkoitettu jätettävä hoitoaine, mutta eipä tehnyt hiuksilleni juuri mitään. Käyttelin kuitenkin pullon pois. En ostaisi uudelleen.

Tigin Bed Head Glaze Haze -seerumi lupasi silottaa hiuksia ja lyhentää kuivumisaikaa. Arvatkaapa toimiko kumpikaan ominaisuus? No ei niin. Ihanan tuoksun lisäksi tässä ei kyllä ollut oikein mitään ideaa. Onneksi ostin tämän alesta, muuten olisi voinut vaikka vähän harmittaa. En ostaisi tätäkään uudelleen.

Klippoteketin kuivashampoo on kosmetiikkapiirien kulttikamaa ja ihan kelpo tavaraa. Kyllähän tämä hiukset freesasi oikein kivasti, mutta haju alkoi tökkimään pahasti jossain puolivälin jälkeen. Semmoinen kauhean pistävä omppu, hyi. En usko että ostan tätä enää, tykkään enemmän esim. Herbinan versiosta.

Viimeinen hiustuote on TREsemmen Keratin Smooth Beautifying Oil. Arvaatte varmaan jo mitä mieltä olen tästä? :D Ei tämäkään onnistunut taltuttamaan paksua, karheaa ja luonnontaipuisaa pehkoani. Kyllähän tällä sai hiukset nätiksi ja siloisiksi sen minuutin ajaksi, mutta öljyn kuivuttua hiukset pörröttivät rumasti edelleen. Ei edistänyt hiusten hyvinvointia edes pidemmällä aikavälillä, joten ei jatkoon.

Lisäksi yksi "siloittava" tuote lähtee ystävälle, kun ei sopinut minulle ollenkaan vaan teki hiuksista jäykät, tahmaiset ja hankalasti kammattavat. Mitä tästä opimme? Minun hiustyypilleni on vaan niin hemmetin vaikeaa löytää toimivia tuotteita. Turhauttavaa (:
Ihonhoitotuotteitakin loppui ihan kiitettävästi. Huulirasvoja löytyy oikein kaksi kappaletta, mikä on kyllä harvinaista :D Acon Soft Pink Lip Balmista en tykännyt. Tuote on enemmän ehkä meikkikäyttöön kuin perushuulirasvaksi, sillä pinkkiä ei saanut mitenkään huulille nätisti ilman peiliä ja lopputulos oli tasoa 5v leikkii huulipunalla. Lisäksi tämä toi korostetusti esille kaikki huulten riekaleet ja niitä oli huulilla jatkuvasti. Essencen Ice Ice Baby -kokoelman Do the rittberger -huulirasva taas oli maailman ihaninta ja pehmeintä tavaraa <3 Tuoksu oli makea ja miellyttävä, mutta valitettavasti tämä kului aika äkkiä ja katkesi lopulta pehmeyttään, joten en ihan loppuun päässyt tätä käyttämään. Totesin kuitenkin, että värilliset huulirasvat eivät ole oikein oma juttuni, joten en niitä jatkossa aio enää ostaa. Varastossa olevat käytän kuitenkin loppuun.

No7 Beautiful Skin Day Cream tuli Livboxin mukana, mutta itse en siitä oikein tykännyt. Kosteutus sun muut speksit oli ihan jees, mutta tuote tuntui jämähtävän siihen kohtaan mihin sen tuikkasin ja sitä oli hankala levittää iholle. Ei siis sopinut minulle.

Bio-Oilia käytin koko pullollisen teininä ilmestyneille raskausarville ja kyllähän tämä hitusen ehkä niitä vaalensikin, vaikkei kokonaan poistanutkaan. Tätä kuuluu käyttää sen kolme kuukautta aamuin illoin jotta tuloksia tulisi. Olin ihan tyytyväinen lopputulokseen ja voisin ostaa uudelleenkin, mikäli vastaavia ongelmia vielä ilmenee.

LdB:n Fun and Fabulous -vartalovoide oli muuten ihan okei, mutta tuoksu oli ihan karmea. Alussa sitä vielä sieti, mutta loppua kohden alkoi tehdä jo tiukkaa :D Sääli, kun tuote oli muuten ihan kosteuttava. Empä siis tätäkään hankkisi enää.

Yves Rocherin Candied Mallows -käsivoide oli toissajoulun kausituote. Tämä oli käsilaukkurasvanani pitkän aikaa vielä koulussa käydessäni, mutta otin sen tehokäyttöön kun käsilaukkurasvalle ei ollut enää tarvetta. Tuoksu oli ihana, mutta ikävä kalvo jäi käsiin tästä. Toivottavasti viime joulun kausirasvoissa ei ole samaa ongelmaa.

Lumenen Artic Aqua yö- ja päivävoiteista olen jutellut jo pariin otteeseen, postaus täällä. Tylsät mutta ihan toimivat tuotteet, en ainakaan haluaisi enää näiden pariin ajautua :D Kaipaan vähän fiilistä tuotteisiini.


Sitten puhdistustuotteisiin. Seppälän vartalokuorintoja olen käyttänyt jo useita ja edelleen toimii! Näistä enemmän asiaa täällä.

Yves Rocherin kahvintuoksuinen suihkugeeli oli kyllä ihan rakkaustuote <3 Niiiiin hyväntuoksuinen, paksua tavaraa ja ylellinen tunne! Tykkäsin oikein kovasti. Purkki oli vaan tosiaan alkanut vuotaa tuolta korkin alta ja tuhrinut muutkin tuotteet. Vastaavia ongelmia ei ollut käytön aikana. En ostaisi kaikesta huolimatta uudelleen, sillä kaipaan suihkuhetkiini vaihtelua.

L'orealin Eye & Lip -meikinpoistoainetta käytin huulimeikin poistamiseen ja siihen se olikin oikein tehokas. Tämä on vanhanmallinen pullo, sillä se mokoma on mennyt uudistumaan (: Ostin tämän jatkajaksi heti uuden pullon samaa tavaraa. On hyvää kamaa! Voisi olla jo melkein HG-tuotteeni.

Nivean Refreshing -puhdistusmaidosta olen kertonut enemmän jo täällä. Onneksi loppui, todella tylsä tuote ja tuntui kestävän ikuisuuden vaikka tavaraa meni melko paljon meikkiä poistaessa. Pitkäveteistä touhua, en ostaisi uudelleen.


Lopuksi vielä meikkejä yms. sekalaisia jätteitä. Lumene Beauty Base -mattaprimeristä juttua täällä. Oli kaiketi ihan ok, mutta en varmaan ostaisi uudelleen. Lähden metsästämään parempia pohjustajia (:

Pretty.fistä joskus kivikaudella ostettu merkitön huulikiilto lähti roskiin, sillä sen haju oli selkeästi muuttunut huonompaan suuntaan. Tällä on tosiaan ikää varmaan kolmisen vuotta. Itseasiassa en muista tästä paljonkaan, sillä siitä on jo jonkin aikaa kun viimeksi tätä käytin :D

Rimmelin Extra Super Lash sävyssä Electric Blue oli jo varmaan kaksi vuotta vanha ja aika kuivunut alkoi olla. Päästin vanhuksen eläkkeelle. Sininen ripsari oli kyllä ihan kiva piristys meikkeihin, joten voisin ostaa kyllä uudestaankin jos vielä tulee vastaan.

Vihdoin viimeinen tuote! Gucci Flora Eau de Parfumin pikkuinen näyte kului loppuun parissa päivässä. Ihana tuoksu, kukkainen ja makea. Omistan Floraa pullollisen EdT-vahvuisena eivätkä tuoksultaan eroa juurikaan toisistaan, joten en tästä lähde täyttä pulloa ostamaan.

Kyllä tätä kamaa oli ihan tuhottomasti! :D On kyllä uskomatonta jos joku jaksoi koko litanian lukea, mutta ei se mitään jos ei jaksanut. Minulla on tapana näistä loppuneiden postauksista lukea vain itseäni kiinnostavat tuotteet eikä suinkaan koko tekstiä. Toivottavasti kiinnostavia tuotteita kuitenkin löytyi teillekkin!

Hauskaa illanjatkoa (:

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Oho olipas iso kasa kaikkee =)

    VastaaPoista
  2. Aika hyvä suoritus :D mä tuskailen ton yves rocherin käsirasvan kanssa, kun en pidä tuoksusta yhtään, mutta pitäis se käytellä pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha (: Itselläkin oli joskus käsirasva jonka tuoksua ei voinut sietää ollenkaan. Vähän aikaa kärvisteltyäni luovutin ja heitin tuubin mäkeen :D Jospa vaan suosiolla lahjoitat vaikka äidille tai kavereille? Mitä sitä turhaan itseään kiduttamaan.

      Poista