Vuoden ensimmäinen ostossunnuntai

by - 15.1.17

Heippa ja ihanaa talvista sunnuntaita! Ajattelin että tälleen lepopäivän kunniaksi voitaisiin vilkaista vähän viime aikoina kertyneitä ostoksia :) Näitä on tässä nyt tosiaan useammalta viikolta, joten olkoon jo ihan omana postauksenaan. Aloitetaan vaikka näistä Sokoksen alelaarien löydöistä:


Siinä on muuten pullo poikineen! Tykkään ostaa perustarvikkeita kuten suihkusaippuaa, shampoota, hoitoainetta yms yms juuri aleista suunnilleen koko vuoden tarpeisiin :D Mitä oikeastaan lähdin hakemaan, oli uusi seerumi ja siihen tarkoitukseen löysin passelisti Philosophyn When Hope Is Not Enoughin myöskin alesta. Erityisen huippu löytö oli nuo Guerlainin meteoriitit ihanassa karusellipakkauksessa <3 Puoleen hintaan! Oi että meikä oli onnellinen.


Tuossa männäviikolla lounastunnilla kävelin paikallisen luontaistuotekaupan pop-up outletin ohi ja siellä oli kokonainen laatikko kosmetiikkaa puoleen hintaan :) Otin sitten muutaman putelin vähän luonnollisempaa tavaraa myös mukaan. Vähän jäi harmittamaan kun en millään raaskinut ottaa vielä näiden lisäksi myös Dr. Hauschkan seerumia ja silmänympärysvoidetta, katsotaan nyt jos niitä myöhemminkin siellä olisi.


The Body Shopin aleissa vierailin myös. Tykkään heidän vartalovoistaan (kuten kovin moni muukin) joten otin aika montaa eri versiota :) Pieniä purkkeja sydänpakkauksessa ja isompia kausituoksuja. Mukaan mahtui myös yksi vadelmantuoksuinen suihkugeeli, ihastuin siihen ihan ensinuuhkaisulla! Oikeastaan mieleni teki mustikkatuotteita, mutta ne jäi jotenkin tosi laimeiksi, ei vaan houkuttaneet. Säästyipähän nekin rahat.


Ja eihän sitä ilman uusia Colourpoppeja voi tietenkään olla! Tässä taitaa olla itseasiassa kolmen eri tilauksen tuotteet. Kausi/kokoelmatuotteita kaikki, joten näistä postauksia yritän saada ulos hyvin pian :)


Citymarketin alelaarista parit löydöt. Eipä näistä ihan hirveästi ihmeempää, testaillaan!


Ja viimeisenä vielä pari random-meikkituotetta :) Freedomin nestemäinen huulipuna oli aletuote Kosmetik4lessiltä viimeisen tilauksen mukana ja Nyxin ihana pirteänpunainen poskipuna on saatu second handina.

Näihin materialistisiin tunnelmiin! <3

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Ihania ostoksia ja bio rich tuotteet on todella hyviä ,käytän sitä syväpuhdistavaa shampoota

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mullakin on itse asiassa just nyt heidän syväpuhdistava shampoo käytössä ja ei voi kyllä valittaa :) Toivottavasti nuo muut on yhtä hyviä.

      Poista
  2. Mie kurkkasin myös tuon Pop Up -jutun, muutama juttu olisi kiinnostanut. Harmi vaan, että päiväykset oli paukkumassa :(

    TBS vadelmasuihkari tuoksuu niin hyvälle! Samoin se vartalovoi, mutta iholla muuttuu tunkkaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätys että ne sit oli alessa... :D Mä en ole vielä noita testannut mutta musta vadelma onkin ehkä parempi kesällä kun näin talvella! Mut voi olla että hellekeleillä tulee sit jo melkein huono olo jos tunkkaiseksi menee :D

      Poista