Sleek MakeUP i-Divine Goodnight Sweetheart -paletti

by - 3.1.17

Ihanaa talvista tiistai-iltaa! Tänään esittelyssä Sleekin tämän syksyn uutuuslisäys heidän i-Divine -palettisarjaansa. Kuten joku on ehkä saattanut huomata *köh köh* olen näiden palettien suuri fani ja Goodnight Sweetheart nappasi kyllä sydämeni heti ensivilkaisulla. Niin trendikkäitä punaruskeita sävyjä! Ostin omani ihan hitusen testattuna, joten paletin pahvikuorta tässä ei enää ollut.

Kuva Sleekin verkkokaupasta

Jos Sleek tai i-Divine -paletit eivät ole tuttuja, kerrottakoon että kyseessä on brittiläinen edullisemman kosmetiikan merkki, jota myydään heidän oman verkkokaupan lisäksi esim. pretty.fissä ja Kosmetik4lessillä. Näitä paletteja taas on ollut markkinoilla pitkään ja kaikissa sama idea: 12 mineraalipohjaista sävyä mustissa kuorissa.


Goodnight Sweetheart näyttää tosiaan ulkoasultaan jo aivan syötävän herkulliselta. Pakko myöntää, että taisin ihastua eniten tuohon pahvikuoren sävytykseen :D Mutta sehän sen tarkoituskin on! Viime aikoina punaruskeat ja suorastaan punaiset sävyt ovat tehneet tuloaan meikkeihin mm. Anastasian Modern Renaissance -paletin myötä, joten ei ihme jos Sleek haluaa osansa trendistä. Mukana on myös hieman vihreää ja taupea väripalettia.

Ylärivi

Alarivi

Laadultaan paletti on kyllä ihan huikea hintaansa nähden. Shimmeriset sävyt ovat todella pigmenttisiä, mutta mattasävyt jäävät ehkä vähän turhan puuterisiksi ja niitä on koko paletissa vain kaksi. Tämä ei tietenkään itseäni haittaa koska en ole suuri mattaluomivärien ystävä, mutta tiedän siellä olevan henkilöitä joille tuo on ehdoton miinus. Lisäksi sävyt ovat aika tummia jo valmiiksi, vaikka Lingerie kelpaakin vaaleaksi korostussävyksi.


Tein muutaman esimerkkimeikin, ei nyt mitään uutta ja ihmeellistä mutta näistä näkee aika hyvin, että ruskean romanttisia lookeja tällä lähinnä saa tehtyä. Meikkailin tällä useampana päivänä ja olen näköjään valinnut vähän samankaltaisia sävyjä :) Mahdollisuuksia kyllä löytyy vaikka kuinka, mutta värimaailma tämän paletin kanssa on hyvin pitkälle aina sama. Vaan sehän tässä viehättääkin!Goodnight Sweetheart on sopiva ihan kaikenikäisille ja kaikenlaisiin meikkeihin, riippumatta siitä käyttääkö arkisin vain neutraaleja vaiko näyttävämpiä sävyjä. Voisin kuvitella, että tällä voisi tehdä myös esim. ihania häämeikkejä tai ottaa muuten vaan häämatkalle mukaan. Paletti on limited edition, mutta näitä on yleensä hyvin tarjolla vuosiakin julkaisun jälkeen. Tällä hetkellä tätä myyvät esim. pretty.fi ja Sleekin oma verkkokauppa.

Oikein kivaa illanjatkoa!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Minä olen myös Sleekin i-Divine -palettien ystävä. Yritän nykyään hillitä himoni ja hallita haluni niiden rohmuamisen suhteen;) Oli hilkkua vaille, etten tuota Goodnight Sweetheart -palettia hommannut, mutta se mattasävyjen vähyys jarrutti ostointoa sitten lopulta. Mutta ihana paletti muuten<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! :D No joo, ei nämä myöskään millään hinnalla oo pilattu. Musta tämä Goodnight Sweetheart on tavallaan tosi spesifinen paletti, ei välttämättä mikään must-have kyllä :) Vaikka tosi ihana on <3

      Poista