Real Techniques Your Picks: Berlin -sivellinsetti

by - 21.1.17

Heippa! Mukavaa lauantai-iltaa :) Tänään puhutaankin vähän siveltimistä. Rakastan söpöjä, värikkäitä tai muuten vaan erikoisia siveltimiä, mutta niistä tulee blogattua kauhean vähän! Kun kauppoihin joulun alla ilmestyi tämä Real Techniquesin Your Picks: Berlin -sivellinsetti, mietin hetken että no ompas erikoisen näköisiä. Jotenkin loppuen lopuksi näihin vaan tykästyi ja kotiutin sitten koko paketin!Setissä on yhteensä viisi sivellintä, kolme kasvoille ja kaksi silmille. Miksi kokoelma on nimeltään Your Picks: Berlin? Tämä on ilmeisesti jonkun yleisöäänestyksen voittajadesign, joka on saanut inspiraationsa Berliinin katutaiteesta. Vähintäänkin mielenkiintoinen kuvio ja värimaailma o.Ô Jotenkin vaan kaikki vähänkin normaalista poikkeavat siveltimet vetoavat meikään! Kaikki siveltimet ovat synteettistä karvaa.


Jos vilkaistaan kaikkia vielä yksitellen. Ensimmäisenä on buffing brush eli tämä on nimenomaan tarkoitettu puuterimaisten tuotteiden levitykseen, eli tällä saa kuosiin joko ihan puuterimeikkipohjan tai sitten normaalin peruspuuteroinnin. Aika tiheä ja pullean muotoinen päältä. Itselleni ehkä vähän pienehkö, tykkään sutia puuterit naamaan mahdollisimman isolla siveltimellä.


Numero kaksi, contour brush. Nimestään huolimatta tämä on varsinainen monitoimisuti, koska tällä voi toki varjostusten lisäksi levittää esim. poskipunat ja korostukset. Jos joku on ikinä kironnut liian isoja kasvosiveltimiä siihen hommaan, niin nyt on pientä ja somaa! Itsestäni tuntuu että monesti varjostussiveltimet on vähän turhan isoja ja puoli poskea on ruskeana, tämä on muotoiltu vähän suipoksi päästä joten kevyellä kädellä saa varmasti tarkat varjot.


Stippling brush, yksi sivellinkokoelman työhevosista. Ihan perinteistä mallia oleva tasapäinen duofiber. Tykkään levittää tälläisillä nestemäisten ja moussemaisten meikkipohjien lisäksi esimerkiksi nestemäistä tai voidemaista poskipunaa. Muistakaa kuitenkin HYVIN kevyt käsi näiden kanssa, liian kovaa painamalla saa meikkivoiteen uppoamaan mustaan osaan karvoista ja huhhuh kun sitä saakin sieltä pois hinkata. Nimim. kokemusta on.


Sitten silmäsiveltimiin! Jostain syystä tuntuu, että niitä on aina ihan liian vähän :D Tämä eka on superpullea deluxe crease brush eli tarkoitettu luomivaon varjostamiseen. On muuten iso ja pörheä! Tykkään itse käyttää näitä esim. ihonsävyisen häivytysvärin levittämiseksi tai jos muuten haluan kattaa luomivaon mahdollisimman leveästi. Mitään tarkkaa tällä ei saa aikaiseksi.


Ja viimeisenä myös todella tarpeeseen tullut Base shadow brush. Eli tämä on siis mahtava luomivärin painelemiseksi liikkuvalle luomelle! Litteä muoto, joten värin pakkaaminen onnistuu erittäin nätisti. Saahan tällä toki myös vähän tarkempaa varjostusta luomivakoonkin, jos käyttää sivellintä sivuttain. Ihan huippu :) Tästä tykkään!

Minusta todella mahtava setti, jos miettii että kolme toimivaa, eri käyttötarkoituksiin sopivaa kasvosivellintä ja kaksi käyttökelpoista luomivärisivellintä. Ei yhtään turhaa huuli-, tai eyelinersivellintä tai ripsikampaa, niin kuin monissa seteissä on, ne ovat itselleni täysin turhia ainakin tällä hetkellä. Siveltimet ovat muuten varreltaan yllättävän paksuja, että jos oikein hentoa otetta kaipaa niin nämä kannattaa silloin jättää väliin.

Settiä myy vielä ainakin pretty.fi ja iherb.com, hintaa esim. Prettyssä setillä on noin 40 euroa, joka on minusta ihan pilkkahinta viidestä siveltimestä, jos vaan kaikille käyttöä löytyy. Toki näitä oli myynnissä Sokoksella ennen joulua, joten alelaarit kannattaa tsekata.

Ihanaa illanjatkoa :)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Katselin näitä samoja RT:n siveltimiä parissakin nettikaupassa, mutta en sitten kumminkaan tilannut, koska en ihan oikeasti "tarvitse" lisää, en ainakaan kasvosiveltimiä. Siveltimien erikoinen ulkoasu kyllä houkuttelisi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, ei mullakaan rehellisesti sanottuna varsinaista "tarvetta" ois ollut :D Tykkään kuitenkin ostella siveltimiä jos kivoja löytyy, koska kyllähän noita tuppaa välillä hajoamaan. Ompahan sitten mieluisia tilalle eikä tartte pakosti ostaa jotain mitä vaan sattuu kaupassa olemaan.

      Poista