Maybelline Baby Lips Limited Holiday Edition 2016

by - 6.1.17

Loppiaista kaikille! Ihan ensiksi täytyy pyytää anteeksi, kun nämä meikäläisen limited edition -postaukset tulee niin kamalan myöhään :( Vuorotyö syö hyvin paljon mahdollisista postausajankohdista, mutta tein päätöksen panostaa enemmän tähän blogiin kynsiblogin kustannuksella, katsotaan mitä tulee ja saanko parannettua tilannetta. Joka tapauksessa tänään puhutaan Baby Lipsin joulupakkauksesta tälleen niinkuin jouluajan loppumisen merkeissä.Näitä settejä oli myynnissä jo pitkään ennen joulua ja varmaan on vielä saatavilla. Sisältää neljä kappaletta sävyjä/tuoksuja/makuja, miten näitä haluaa kutsua, joita ei myydä missään muualla. Sävyt ovat klassikkokamaa, on pehmeän pinkkiä, persikkaa, nudea ja punaista. Yllättävän paljon pigmenttiä näistä löytyy kuten swatcheistakin näkyy! Meikä tykkää :) Kolme sävyistä on pehmeän kermaisia, vähän raidoittuvia ja yksi taas sitten liukkaampi, 'jellymäinen'. Tuoksut näissä kaikissa ovat aivan huumaavia! <333

Pumpkin Spice, Vanilla Cupcake, Cafe Mocha, Chai Tea Latte

Ensimmäinen sävyistä on jokasyksyinen jenkkivillitys Pumpkin Spice. Tämä on niitä kermaisia ja söötti pehmeä persikansävy. Ja tämä tuoksu <3 Huhhuh. Ihanan mausteinen, hyvin epäkuvailtava :D Tätä en oikeasti osaa pukea muuten sanoiksi kuin että makean mausteinen, tosi voimakas!


Numero kaksi on vaaleanpunainen Vanilla Cupcake. Tuoksuu vaniljakuorrutteelle, nami nam :D Tämä on myös koostumukseltaan kermainen, mutta raidoittui kaikkein eniten. Silti tykkään hurjasti näistä kylmistä vaaleanpunaisista, sävyltään lempparini.


Kolmas on Cafe Mocha, nuderuskea. Tuoksuu miedommin kuin kaksi edellistä, ei mitenkään tunnistettava kahvi vaan pikemminkin pehmeämpi versio Pumpkin Spicestä. Mausteinen siis tämäkin. Menee raitaiseksi huulilla, mutta yllättävän paljon väriä lähtee nudeksi huulirasvaksi. Vähän ehkä vaaleanpunaiseen vivahtaa?


Ja viimeisenä Chai Tea Latte, vähiten suosikkini näistä. Sävy on pirteä joulunpunainen ja huhhuh kun on pigmenttinen! Tuoksu on tässä hyvin vähäinen, ei tuoksu teelle eikä latelle :D Ehkä jokin makea yrittiseos tai jotain? Koostumukseltaan tämä poikkeaa noista muista, on paljon liukkaampi ja tavallaan läpikuultavampi, vaikka onkin rohkeampi sävy. Kiiltävämpi ehkä? Kuvastakin kuitenkin näkyy, että liukui helposti pois huulilta ja meni epätasaiseksi.


Jos Baby Lipseistä tykkää, voin suositella settiä oikein lämpimästi :) Vähän hintavahan tämä oli, ehkä jotain 12e luokkaa muistaakseni, mutta sävyt ovat käyttökelpoisia ja tuoksut aiiiiiivan ihania, joten kyllä tämä taitaa rahansa väärti olla. Sävytettyjen huulirasvojen käyttäjille ihan huikean monipuolinen pakkaus!

Oikein mahtavaa illanjatkoa :)

You May Also Like

2 kommenttia

 1. Katselin LE Babylipsejä viime vuoden puolella jossain marketissa. Minusta ainakin ne tavalliset Babylipsit kuivattavat huuleni, vaikka tietysti pitäisi olla ihan päinvastoin. En ymmärrä mikä niissä mättää!
  Voisin näitä LE Babylipsejä harkita, jos olisin varma, että toimivat minulla:)

  Joskus monta vuotta sitten käytin paljon HM:n lilaan taittavaa vaaleanpunaista sävytettyä huulirasvaa, joka oli aivan mahtava kosteustehoiltaan, värisävyltään ja pysyvyydeltään, niin ja edullinen hinnaltaan. Hamstrasin niitä silloin varastoon varmaan kymmenen kipaletta, kun huomasin, että niiden myynti ollaan lopettamassa. Ihan tässä vierähtää kyynel poskella vanhoja hyviä aikoja muistellessa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mä veikkaan että jos aiemmat Baby Lipsit ei ole sulla toimineet niin nämä tuskin on mikään poikkeus :) Enemmän taitaa olla sävyyn ja tuoksuun panostettu kun hoitavuuteen. Moni muukin on sanonut ettei oikein Baby Lipseistä tykkää kun ei kosteuta kunnolla, mikähän noissa tosiaan on?

   Haha, kuulostaa tuo H&M:n huulirasva sellaiselta, jonka olisin saattanut itsekkin ostaa jos oisin siihen törmännyt :D Toivottavasti kuitenkin nuo hamsteroidut kappaleet pysyy hyvänä! Se mua näissä huulirasvameikeissä vähän harmittaa kun säilyvyys on heikompi kuin muissa huulituotteissa.

   Poista