Ensimmäinen Bette Box ikinä!

by - 14.1.17

Heipähei ja lauantai-iltaa! Tänään puhutaan ihka ensimmäisestä Bette Boxista :) Kaikki varmaan jo tietävätkin, mutta Livboxhan siis muutti nimensä ja ilmeensä nyt vuodenvaihteessa Bette Boxiksi ja tottakai tilailin omani. Oli hurjan kiinnostavaa nähdä mitä muutos tuo tullessaan ja eipä voi kyllä valittaa! Vanhat mustat Livboxit on korvattu luonnollisenruskeilla  ja logokin on kovin soma. Eikä sisältökään missään nimessä huonoimmasta päästä ole.Boksi sisältää tässä kuussa viisi tuotetta, neljä täysikokoista ja yksi minikoko. Kaksi uutuutta, kolme markkinoilla jo ollutta. Kaksi meikkituotetta, kaksi hiustuotetta ja ihonhoitotuote.


Aloitetaan hiustuotteista. TRESemmen Max The Volume -muotovaahto on täysikokoinen tuote. Tämä on erityisesti tarkoitettu volyymin antamiseen hiuksille, mutta itse käytän muotovaahtoa myös kiharoiden rutisteluun. Tulee käyttöön :)

Evon Root Canal -tyvisuihke on ihan samalla idealla liikenteessä, eli tuuheutta ja volyymia kuontaloon. Sopii kuulemma erityisesti ohuille ja hennoille hiuksille, saa nähdä miten paljon saa tuotua nostetta sitten raskaille kiehkuroille. Eiköhän tule käyttöön tämäkin!


Meikkituotteita oli myös iloisesti kaksi. Maybelline Falsies Push Up Drama Angel -maskara on uutuustuote. Näin tämän jossain amerikkalaisessa vlogissa tms ihan pari viikkoa sitten ja ajattelin että näyttääpä kivalta, tuleekohan joskus Suomeen. Olin siis todella innoissani kun tämä boksista paljastui :D Otan ehdottomasti kokeiluun.

Manna Kadarin Paradise Blush -poskipuna on taas tätä vähän tuntematonta merkkiä, jota tuli Livboxissakin viime vuoden lopulla. Tätä ei siis Suomesta edes saa, mutta heidän omilta nettisivuiltaan kyllä. Ihan mukava tumma persikanpunainen sävy, kelpaa minulle.


Ja viimeisenä tuttu Lumenen Lähde tasapainottava 24h kosteusvoidegeeli. Tätä on tullut Livboxista kaiketi aiemminkin, mutta onpahan nyt sitten uutta versiota myös. Tämän otan oikein mielelläni, sekaihoinen kun olen :)

Siinäpä se! Minusta todella, todella laadukas loota ja olen suorastaan positiivisesti yllättynyt. Nyt kun vaan Bette Box saisi pidettyä tämän tason, niin oikein hyvä olisi :) Mielenkiinnolla odotan seuraavia kuukausia, että mihin suuntaan homma kehittyy.

Oikein kivaa viikonlopun jatkoa!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Jos Bette Box onnistuu pitämään tasoa yllä, voisin minäkin harkita sen tilaamista:) We'll see:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, todellakin kiinnostaa että mihin suuntaan lähtee kehittymään! :)

      Poista