Essence We Are... Trend Edition

by - 28.1.17

Moikkamoi ja kivaa lauantaita! Sain tuossa viime torstaina kätösiini Essencen ystävänpäiväkokoelman kamat saksanmaalta ja lätkin ne heti naamaan :) Tuttuun ystävänpäivän tapaan mukana on lähinnä pinkkiä ja punaista, mutta onhan nämä nyt söpöjä!


Kokoelmaan kuuluu kaksi voidemaista luomivärikynää, musta eyeliner, irtoripset ripsitimangeineen, kolme huultenrajauskynää, kolme sydämenmuotoista huulipunaa, poskipuna, kolme kynsilakkaa, huultenmuotoinen pikkupussukka ja Eau de Toilette. Kosmetik4lessille saapui erittäin rajattu valikoima ja niistäkin tummin huulipunista loppui heti alkuunsa. Tällä hetkellä tätä kirjoittaessa näistä ainoastaan enää kynsilakkoja, pinkkiä huultenrajausta, pussukkaa ja tuoksua on jäljellä. Harmi, ripset olisin kyllä kovasti halunnut :(

We Are... Flawless Contouring Lipliner:




P.S. We <3 Red, P.S. We <3 Pink ja P.S. We <3 Berry

Aloitetaampa kerrankin huultenrajauskynillä! Essencen kynät ovat olleet jo pidempään monien suosikkeja ja eipä nämä kausikamatkaan kyllä petä, kertakaikkiaan todella hyvälaatuisia kyniä. Ovat teroitettu oikein megateräviksi, melkein toivoisi että ihan hieman kuluisivat :D Valitettavasti miinusta tulee pakkauksista, tuntuvat olevan vähän diibadaaba-tasoa. Kaksi kynistä oli aika paljon ulkona hylsystä ja jostain syystä niitä ei saa kieritettyä takaisin, lisäksi korkit eivät meinaa oikein pysyä kiinni. Todella käyttökelpoiset sävyt, jotka mätsäävät tottakai kokoelman huulipuniin, mutta ovat tarpeeksi universaaleja että eiköhän käyttöä tule muutenkin. Voin suositella.

We Are... Fabulous Velvet Matt Lipstick:




P.S. We <3 Pink, P.S. We <3 Red


P.S. We <3 Pink rajauksineen
P.S. We <3 Red rajauksineen

Mattahuulipunia jälleen! Tai siis ei nyt ihan mattaa mattaa, vaan samettimattaa :D Ihan hitusen siis kiiltää. On nämä vaan lutuisia sydämenmuotoineen, vaikka vaatii ehkä hitusen enemmän keskittymistä jos suoraan hylsystä huulille levittää. Pinkki on tosi mattainen, punaisessa vähän enemmän kiiltoa. Liukuvat hyvin huulille ja rutkasti on pigmenttiä. AIIIVAN superkestäviä! Lisäsin tuota pinkkiä eilen ehkä kerran syömisen jälkeen ja sekään ei olisi ollut välttämätöntä, muuten kesti koko työpäivän (8h) koskemattomana. Sävyeroahan näillä ei nyt ihan mahdottomasti ole, toiset tykkää ehkä vähän korallisemmasta ja toiset taas puhtaammasta punaisesta.

We Are... Awesome Multicolour Blush:




Punainen sävy, vaalea sävy, molemmat yhdessä

Ihan rehellisesti sanottuna, tuo multicolor tuossa nimessä ei merkkaa kyllä mitään :D Nätti jälleen kerran pinnasta, punainen sävy näyttää pelottavalta mutta on oikeasti aika haalea ja vaalea osuus on ihan silkkaa shimmeriä. Swatcheissa näkyy hädin tuskin mitään, mutta kyllä tästä naamaan sävyä saa. Tosi luonnollisen näköinen lopputulos, ei tarvitse aloittelijankaan pelätä että tekee mitään punaövereitä. Kolmen euron hintaan ei voi valittaa, vaikka onhan sitä pigmenttisempiäkin punia nähty.

Esimerkkimeikissä poskissa kokoelman poskipunaa ja huulilla pinkimpi sävy rajauksineen :) (Silmissä Essencen vanhempi duo Irresistible First Love)



Aika tyngäksi jäi kyllä tämäkin kokoelma :D Täytyy yrittää katsella saisiko näihin joskus myöhemmin vielä täydennystä ihan Suomesta, kun kerran K4L:llä valikoima on mennyt tälläiseksi. Joka tapauksessa tässä oli kyllä ihan kivoja tuotteita, huulijutut huippuja ja poskipunakin ihan ok -tasoa.

Eipä muuta, jatkakaa! Ihanaa illanjatkoa :)

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Harmi kun näitä kausikokoelmia niin hintsusti Suomeen tulee :(
    Poskipunan ei mun mieleen hirvittävän pigmenttinen tarvitse ollakaan ettei tule niitä pellehermanni-poskia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan totta! En vaan tiedä sitten että myykö nämä oikeasti Suomessa, tuntuu että ainakin meidän Carlsonilla kausikokoelmat päätyy aina vaan alelaariin :(

      Oot kyllä oikeessa, helpompi levittää se sävy naamalle jos ei tartte pelätä että käy huonosti :D

      Poista
  2. Olisi kyllä kiva tietää minkä verran K4L näitä kokoelmia tilaa. Heillä kun on se kivijalkakauppakin (onko kaikki aina ovien takana kytistämässä?) :D

    Ja Carlsonilla oli viime vuoden lopussa ihan hillitön kasa TE-kokoelmia joista varmaan kaikki oli tilattu silloisia 5 + 1 päiviä varten (ja nekin oli alessa), yleensä tulee vain se yksi ständi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en edes ole tullut ajatelleeksi että jos ne myykin kaikki kamat siellä kivijalkaliikkeessä ja sen takia netissä ei ole enää mitään :D No sehän selittäis paljon.

      Musta tuntuu et olin nähny kyllä ne kokoelmat siellä jo ennen niitä 5+1:siä? En oo kyllä ihan varma :D Voi olla että siellä haluttiin niistä vaan lopuksi äkkiä eroon.

      Poista