Colourpop Now Playing -juhlakausikokoelma (jättipostaus!)

by - 22.1.17

Colourpopit ei lopu koskaan! :D Anteeksi, tuntuu vaan että näitä tulee tällä hetkellä joka ovesta ja ikkunasta, toivottavasti siellä puolen ruutua ei olla vielä ihan kurkkua myöten täynnä koko merkkiä. Tänään kuitenkin ajattelin tuoda (toivottavasti) teidän iloksi heidän juhlakausikokoelman tuotteita näytille. Todella myöhässä, mutta kuitenkin. Vaan eipä hätää, kaikki paitsi highlighter ovat edelleen saatavilla ja tällä hetkellä iso osa näistä alennuksessakin.


Kokoelman helmet olivat kaksi tuollaista isoa vinyylilevyn muotoon pakattua settiä, toisessa Lippie Stix -huulipunia ja toisessa taas heidän luomivärejä. Lisäksi oli muutamia irtonaisia tuotteita erikoispakkauksissa, näistä kotiutin kaksi luomiväriä (ja siis highlighterin, jota ei enää saatavilla ole mutta vilkkuu kuvissa, pahoittelut siitä). Normaalistihan heidän pakkaukset ovat valkoisia, mutta nämä ovat poikkeuksellisesti mustia ja mattapintaisia. Kaikki ovat muuten limited edition -tuotteita ja piakkoin poistumassa kokonaan.


Thirsty Girl, Desert, Peekaboo, Babykins, Patchwork ja Fairfax

Jos vilkaistaan ensin tätä luomivärisettiä! Tätä pakkausta ei enää myydä, mutta tosiaan jokaista luomiväriä on saatavilla erikseen. Kuusi luomiväriä, joista neljä metallista, yksi satiininen ja yksi mattainen. Ei siis todellakaan neutraalien sävyjen ystäville, mutta kaikkiruokaisille meikkinälkäisille tässä on todellakin sopivasti vähän kaikkea. Jokaisella sävyllä olen tehnyt ihan helpon yksivärisen silmämeikin :)

Peekaboo:Metallinen norsunluunsävy hopeisella glitterillä. Selkeästi setin korostussävy, täydellinen kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan. Huh kun muuten hohtaa!

Patchwork:Syvä metallinen turkoosi violetilla ja sinisellä glitterillä. Ehdottomasti koko kokoelman erikoisin sävy! Näyttää silmillä ihan öljyläiskältä eikä mitenkään huonossa mielessä. Miinusta siitä, että vähän lähti omilla rasvoittuvilla luomillani karkaamaan vakoihin heti alkuunsa.

Thirsty Girl:Metallinen pronssi kultaisella glitterillä. Aivan ihana, täydellinen bilesävy :) Tämän olisin halunnut ottaa jouluksi mukaani reissuun, mutta unohtui sitten lähtöhässäkässä pakkaamatta meikkipussiin. Tuska oli todellista.

Desert:Satiininen persikkainen vaaleanruskea. Ihan hentoisenhentoisesti löytyy kimallusta tästä, mutta muuten aika neutraali. Hyvin trendikäs sävy tällä hetkellä.

Babykins:Tumma metallinen violetti violetilla glitterillä. Jotenkin tyttömäinen tai jopa prinsessainen sävy :D Upea on! Tässäkin on sitä partymeininkiä.

Fairfax:Mattainen mustanruskea. Nämä Colourpopin mattasävyt on kyllä haastavia häivyttää, se myönnettäköön. Itse olen havainnut parhaaksi varsinkin näiden tummien kanssa laittaa luomivakoon ensin puuterista ihonväristä sävyä ja häivyttää sitten tuo varsinainen luomiväri ihan sormella. Sivellin tuntuu vaan häivyttävän koko sävyn tiehensä mutta tuolla tavalla olen saanut parhaan tuloksen.

Ja sitten huulisetti! Huulisetissä oli myös kuusi tuotetta mutta koska yksi niistä kuuluu ihan vakiovalikoimaan, jutellaan siitä joskus myöhemmin. Tässä kuitenkin ne viisi, jotka ovat siis rajoitettua erää. Kolme näistä on siis matte-koostumuksella ja kaksi matte x:ää. 
Tutu, Weekender, Pack Pack, Baewatch, Parker


Parker:Keskisävyinen lämmin nude. Matte-koostumus tekee tästä vähän mukavamman, mutta samalla hieman kiiltävämmän huulilla kuin nuo matte x:t. Ihan mukava kokoelman perussävy, sopii varmasti lähes jokaiselle.

Baewatch:Mattainen savuinen roosa. Myöskin matte-koostumus. Näyttää minusta hyvinkin pinkiltä huulilla, juuri sellaiselta talvipinkiltä mikä tähän vuodenaikaan nyt käykin :) Ei mikään räikeä sävy.

Pack Pack:Tumma likainen luumu. Matte x -koostumus, mikä näkyy minusta heti erona noihin kahteen aikaisempaan. Todella huippu talvisävy tämäkin, ei liian vamppi tai tumma.

Weekender:Lämmin peruspunainen. Matte x -koostumus. Tässä on kuulkaa sitä jotain :) Upea Marilyn Monroe -punainen. Tämmöinen punaiseen kyllästynytkin jaksaa vielä innostua tästä.

Tutu:

Mustanpuhuva punavioletti. Matte-koostumus. Tästä minulla ei valitettavasti ole lähikuvaa, mutta olen käyttänyt tätä perus-vampyväriä tässä esimerkkimeikissä. Ei tosiaan oma lempparini, olen vähän kyllästynyt myös näihin tummiin sävyihin.


Sleigh, Tinsel ja fiksusti sensuroitu highlighter...

Ja tähän loppuun vielä nämä pari irtopalaa :) Näistä ensimmäistä eli vaaleanpunertavaa Tinseliä olen käyttänyt myös tuossa äskeisessä meikissä. Metallikoostumus, sävyltään harmahtava jäinen laventeli. Nätti on tämäkin.
Ja viimeisenä vielä Sleigh, joka on myös metallinen, jäisen vaaleanvihreä sävy hopeisella glitterillä. Hyvin läpikuultava, mutta kimalteleva. Tykkään tästäkin, niin uniikkeja!
Siinäpä ne! Kaiken kaikkiaan silmillä erittäin paljon kimallusta, huulilla sitten taas perinteisiä sävyjä ja mattakoostumusta :) Sellainen kai nyt sitten oli juhlalook tänä vuonna. Tosiaan ainakin luomivärit ovat Colourpopin sivuilla tällä hetkellä alennuksessa 4$ ja muutenkin poistuvia tuotteita, joten jos jokin sykähdytti, aika nopea täytyy olla että ehtii vielä omansa napata.

Katsotaan jos saisin seuraavaksi vähän vaihtelua tähän Colourpop-tulvaan... :D Oikein mukavaa illanjatkoa!

You May Also Like

2 kommenttia