2016 viimeiset loppuneet

by - 1.1.17

Oikein maukasta uutta vuotta 2017! Toivottavasti kaikilla oli eilen hauskaa tai mukavaa :) Näin uuden vuoden ensimmäisenä päivänä on hyvä päästää irti viimeisistäkin vanhoista jutuista eli luvassa vuoden viimeinen roskakatsaus. Viimeisen näistä tuotteista kulutin loppuun eilen, joten ihan viime metreille meni. Yhteensä tuotteita oli 15 eli tuttua n. joka toisen päivän tahtia mentiin.


Ihonhoitotuotteita loppui neljä. L'orealin Triple Active Glow -päivävoide oli ihan ikuisuustuote, tämä on saattanut olla parikin vuotta jo käytössä. Olen käyttänyt esim. BB-voiteita välissä ja ihoni kun ei niiden kanssa lisäkosteutusta kaipaa, niin tämän käyttö on jäänyt vähiin. Olen tämän hankkinut jostain alelaarista ja teki meikän ihosta tosi rasvaisen näköisen, eli hehkutehoa oli, ei vaan ole ideaali muutenkin rasvoittuvalle sekaiholle. Voide itsessään oli oranssia ja tuoksui vähän porkkanalle :D En ostaisi uudelleen, vaikka en ole varma että myydäänkö tätä enää edes. Plussaa SPF:stä.

Doven Essential Nourishment -käsivoide oli jälleen alelaarituote ja aika meh. Tuoksui vähän perunakellarille. Koostumus oli kevyttä, mutta kosteutti kyllä. En ostaisi silti enää uudelleen.

Herbinan Kaura-suklaa Vartalovoi on myöskin aletuote muistaakseni Anttilan loppuunmyynneistä. Aiiiiiivan ihanan syötävä tuoksu, mutta voi itsessään oli vähän turhan tuhtia. Tämä piti levittää heti saman tien suihkusta tullessa, sillä jos iho ehti yhtään kuivua, voiteen levittäminen oli aivan täyttä tuskaa. Purkki kuluikin yllättävän nopeasti, ihan parissa viikossa. En enää ostaisi uudelleen, vähän helpommin levittyvää tavaraa jatkossa mulle kiitos.

La Roche-Posayn Barrier Repairing Balmin ostin, kun huuleni olivat kauheimmassa kunnossa. Todella paksua huulivoidetta, ei kirvele rikkinäisilläkään ihonosilla ja kosteutti hyvin. Tykkäsin tästä kovasti, vaikka hintavaa olikin (n. 8e apteekissa). Jatkossakin aion ostaa tätä, jos huulten iholle vielä ongelmia tulee. Normaalioloissa käytän mielummin hauskempia rasvoja.


Hygienia- ja puhdistustuotteita meni myös neljä. Doven Talc Soft -antiperspirantti tuoksui kyllä ihan kivalta, mutta ei pitänyt kainaloita todellakaan kuivina. Ei kiitos enää. Kuivuminen kesti myös ikuisuuden.

Cliniquen Naturally Gentle -silmämeikinpoistoainetta kokeilin, koska taitaa olla melkeimpä ainoa voidemainen poistoaine selekosmetiikan puolelta. Oli ihan ok, mutta koska Lumenen geeliputsari ajaa täsmälleen saman asian ja maksaa yli 10e vähemmän, käytän jatkossa sitä. Tämä kirveli enemmän silmissäkin.

The Body Shopin Shea-suihkuvoide on tullut minulle joskus aikoja sitten TBS:n joulukalenterista ja shea ei todellakaan kuulu lempituoksuihini. Voide itsessään oli ihanan pehmeää ja jätti ihon pehmeäksi pesun jälkeen, mutta haju, plääh. Käytän tällä hetkellä pois myös saman firman shea-vartalovoita, hyi että kun tää haju ottaa nenuun. En tajua mikä tökkii, mutta oksettaa. Taidan olla mielipiteeni kanssa kuitenkin aika yksin, sillä shea on ilmeisesti yksi heidän klassikoista :D Voisin ostaa suihkuvoidetta uudelleen, mutta ehdottomasti eri hajuisena.

Victor & Rolf Flowerbomb -suihkugeeli oli joskus kaupanpäälisenä kun osti saman sarjan tuoksun. Flowerbomb on yksi ehdottomista kaikkien aikojen tuoksusuosikeista, mutta suihkugeeli ei oikein yltänyt ihan parfyymin tasolle. Jostain syystä tästä oli katkennut korkki meikän suihkugeelilaatikkoon ja se oli valunut sinne yltympäriinsä. Huokaus.


Tasaisesti on tavaraa loppunut, sillä meikkituotteita meni myöskin neljä. Blue Music Vivito Dual Multi Beat Concealer tuli aikanaan Korealaisesta Memeboxista ja otin sen heti käyttöön. Toisessa päässä oli nestemäinen peite- ja/tai korostusväri esim. silmänalusille ja toisessa päässä perinteinen peitepuikko. Oli ihan ok-tavaraa, kyllähän tällä sai kaiken peitettyä mitä halusi. Oli ehkä aavistuksen liian tumma minun iholle, mutta käytin loppuun.

Essencen Brit-tea -pohjustusvoide on tullut muistaakseni lähes pari vuotta sitten Essencen kevätkokoelmassa ja ollut siitä lähtien epäsäännöllisessä käytössä, mutta päätin lopettaa sen nyt sitten viimein. Hyvin kevyt primer, ei tuntunut silikoniselta tippaakaan, mutta huomasin kyllä että meikki tarttui paremmin tähän kuin pelkkään ihoon. Hehkuakin toi, eli taas ihan väärä tuote meikän iholle :D Milloin oppisin?

Elite Parisin meikkipuuteri oli ihan ok-tuote. Peitti oikein hyvin kun sienellä töpöttelemällä käytin. Tämä olisi oikeastaan täyttöpakkaus, mutta kyseistä merkkiä ei taideta enää edes myydä missään enkä muutenkaan ostaisi uudelleen koska meh, joten roskiin vaan.

Essencen Lash & Brow Gel Mascaraa käytin vain kulmissa, oli ihan kelpo tavaraa. Tuntui kuitenkin aika märältä ja harjaan tuli aiiiiiivan liikaa geeliä. En välttämättä ostaisi enää.


Uskomatonta, vain kaksi hiustuotetta tässä kuussa :D Aussien 3 Minute Miracle Reconstructor -syvähoitoaineen käytin pois ihan tavallisena hoitsikkana. Tuoksui kivalta, mutta oli aika pahuksen ohutta ollakseen mikään tehohoitoaine. Kyllähän tämä pehmitti hiuksia, mutta ei poistanut pörröisyyttä tai tehnyt niistä yhtään sileämpiä. Ei tätäkään jatkoon.

Garnier Respons Caring Mask oli tarkoitettu erittäin kuiville hiuksille ja odotukset oli korkealla. Tuoksui hyvältä, mutta täysin sama vika kuin tuossa Aussiessa: hiukset pehmeni, mutta pörröisyys jäi. Ei pystynyt siis siloittamaan tätä pehkoa ollenkaan. Toki käytän paljon paljon muita tuotteita hiuksiini pitääkseni ne edes jotenkuten kurissa, mutta odotan silti enemmän hoitotuotteilta.


Ja viimeisenä kuun ainoa kynsituote, Essencen Studio Nails Caring Ridge Filler. Näkyvät ja tuntuvat juovat ovat oikeastaan ainoa kynsiongelmani liuskoittumisen lisäksi, joten kokeilin tätä aluslakkaa. Ajaa asiansa ja saatan ostaa tätä uudelleenkin, mutta kokeilen mielelläni myös muita Essencen aluslakkoja.

Ja nyt kohti vuotta 2017 :) Ihanaa illanjatkoa <3

You May Also Like

0 kommenttia