Isadora Bohemian Flair -kokoelma

by - 24.1.17

Vieläkö on aikaa puhua syyskokoelmasta? :D Toivottavasti! Tänään valokeilassa on Isadoran viime syksyinen Bohemian Flair -kokoelma, jonka nämä osaset sain itseasiassa second handina Taikalta. Tästä syystä ollaan nyt sitten vähän myöhässä. Eipä kyllä silti haittaa, koska kaikki tuotteet toista luomiväripalettia lukuunottamatta ovat tulleet jäädäkseen eli siirtyvät siis pysyvään valikoimaan.


Kokoelmaanhan sinänsä kuului enemmänkin tuotteita, mm. kynsilakkoja ja poskipunaa. Itse en sinänsä ehkä kokoelmasta niin innostunut syksyllä, että olisin mitään täydellä hinnalla ostanut. Ei vaan houkutellut! Osasyynä varmaan se, että loppuen lopuksi tässä ei tainnut ainakaan värimaailmaltaan olla kauheasti mitään uutta, perusvarmaa syyskauraa. Erikoisuutena taisivat olla nuo uudet sculpting-huulipunat.

Soft Suede, Vintage Velvet

Vintage VelvetSoft SuedeLuomiväripaletteja minulla on tässä kaksi, vakiovalikoimaan tullut punertavanruskeasävyinen Soft Suede sekä vihertävänpronssisenruskea kausinelikko Vintage Velvet. Isadoran luomivärinelikothan ovat nykyään ihan superkivoja ja hyvälaatuisia, nämäkin tuntuvat suorastaan silkkiseltä ja häivyttyvät helposti. Ainoastaan Soft Suedessa on yksi täysi mattasävy, kaikki loput ovat sitten enemmän tai vähemmän kimaltelevia. Vaikka näillä ihan nättejä meikkejä saakin aikaan, jäin vähän kaipaamaan enemmän kontrastia sävyjen välillä. Uskokaa tai älkää, olen käyttänyt molemmissa esimerkkimeikeissä kaikkia nelikon nappeja :D Sointuvat ehkä vähän liiankin hyvin toisiinsa. Soft Suedella tuli tosiaan pehmeän luonnollinen look, Vintage Velvetillä sitten vähän rajumpi syysmeikki.


Rum Raisin, Praline, Rosewood

Rum Raisin (ilman rajauksia)

Praline (ilman rajauksia)
Rosewood (rajauskynän kanssa)

Lip Desire Sculpting Lipstickit olivat siis syksyn tuoteuutuus ja näillä viitataan tottakai ah-niin-trendikkääseen varjostus- ja muotoiluteemaan mukaan. Erikoista näissä huulipunissa on jumbokynämäinen olemus sekä tavallista leveämpi ja neliskanttisempi varsinaisen punan muoto. En nyt tiedä tekeekö se minkäänlaista eroa perinteiseen noin niinkuin huulten muotoilun tai punan levittämisen osalta. Nämä ovat kuitenkin kiiltäviä, pehmeän tuntuisia ja helposti liukuvia huulilla, koostumuksesta ei yhtään pahaa sanottavaa. Rosewood taisi nousta suosikikseni näistä :)Ja tottakai mukaan kuuluu vielä vedenkestäviä Sculpting Liplinereita noiden punien kaveriksi. Minulla on vain tämä yksi, mutta ei yhtään hassumpi tapaus. Sävyt tottakai sopivat yhteen ja tässä on niin paljon pigmenttiä, että ihan hento kosketus saa aikaan jo paljon. Ei tarvitse hinkata eikä vedä ihoa, vaan liukuu. Tykkään! Nämäkin tulee siis ihan vakiovalikoimaan.

Ja tottakai vielä ihan esimerkkimeikki! Täytyy sanoa, että viihdyn kummasti tälläisessä tummassa meikissä paremmin, kuin vaaleammassa :D Silmissä siis meikki Vintage Velvetillä ja huulilla Rum Raisin.Jos vedetään yhteen, sanottakoon että luomiväreistä en ihan hirveästi innostunut, mutta huulipunista ja rajauksesta tykkäsin :) Sävyt eivät myöskään saaneet meikäläistä huutamaan hoosiannaa, vaikka eiköhän sieltä puolelta joku löydy, joka neutraalimmista väreistä tykkää. Mielenkiinnolla odotan, mihin asti tuo sculpting-trendi oikein kantaa, tuleeko punille jatkoa esim. keväällä vai jäivätkö yhden kauden ihmeiksi.

Luomiväreillä hintaa n. 15-18 euroa, huulipunilla 13-16 euroa ja huultenrajauskynillä 9-11 euroa. Jos ei ihan lähikemppariosastolta löydy, niin näitä saa esim. Sokoksen, Yliopiston Apteekin verkkokaupoista sekä pretty.fi:stä ja eleven.fi:stä.

Ihanaa illanjatkoa :)

You May Also Like

0 kommenttia