Colourpop Ultra Matte Lip Instigator - viimeisiä viedään!

by - 31.1.17

Heipheip! Pikainen vinkki tiistai-iltaan :) Colourpopilla on tällä hetkellä -20% Last Call alennusmyynnit eli myyvät siis viimeisiä kappaleita lopetetuista tuotteista pienellä alennuksella. Huomasin tuossa, että omistan noista lopetetuista ja edelleen saatavilla olevista tuotteista yhden, tämän nestemäisen mattapunan nimellä Instigator. Ajattelin vinkata tämän tänne, jos joku sattuisi sävyä vielä itselleen kaipailemaan!


Nämä Colourpopin Ultra Matte Lipit ovat kyllä ihan lähes yhtä legendaarista tavaraa, kuin heidän luomivärit ja Lippie Stixit. Koostumus on siis oikeasti TOSI matta, ei tipan tippaa kiiltoa eikä myöskään läpikuultavuutta, eli täyspeittävä nestemäinen huulipuna kyseessä. Mattaisuus tietysti tuo vähän oman haasteensa, jos on kovinkin kuivat huulet, koska jälki on aika armotonta. Minusta tämä ei ole missään nimessä pahimmasta päästä kuivattavia mattahuulia, mutta ei myöskään tunnu mitenkään erityisen kosteuttavalta. Uhraudun kuitenkin mielelläni täydellisten mattahuulien eteen :D


Instigator sävynä on murrettu persikka, näyttää hylsyssä tummemmalta ja ruskeammalta, mutta iholla on tosiaan tuollainen tummahko lämpimän oranssin sävy. Nude tämä minusta ei ole, mutta persikkasävytkin ovat tosiaan älyttömän suosittuja tällä hetkellä. Instigator muuten kuuluu heidän persikkasettiin, josta tämä omakin kappaleeni on peräisin. Ainakin toistaiseksi kuitenkin tuota Just Peachy -huulisettiä ja Perfectly Peach -huuli- ja luomivärisettiä on saatavilla.


Jos siis Instigator kolahti, nyt on viimeiset hetket saada tämä ihanuus omakseen ilman että tarvitsee ostaa koko setti :) Voin suositella ihan lämmöllä, jos mattahuulista tykkää. Tosi kiva sävy, ei mitenkään liian räikeä että sopii ihan arkimeikkiinkin, mutta tuo kuitenkin jotain ekstraa.

Oikein mahtia illanjatkoa!

You May Also Like

0 kommenttia