Ostossunnuntai

by - 29.1.17

Mukavan materialistista sunnuntai-iltaa! Tänään olisi luvassa taas meikkituotepornoa viimeisen parin viikon ajalta. Joulunjälkeisiä aleja on tullut käytyä läpi ahkeraan, mutta ompa tuossa pari tilausta tehty ulkomaillekkin. Eikun kimppuun!


Sokoksen alelaarista löydettyä. Tommy Hilfigerin ja Anna Suin tuoksut puoleen hintaan, samoin kuin tuo Yves Saint Laurentin highlighter. Ostin myös viimeinkin tuon Thick & Curly Tangle Teezerin kun sekin alessa oli ja sanompa vaan, että jos joku siellä vielä tuskastelee paksujen ja/tai kiharoiden hiusten harjaamisen kanssa niin tuossa on kyllä ihan huipputuote! Otin sen saman tien käyttöön ja harjaaminen on paaaaaaljon helpompaa nykyään. Muuten ihan samanlainen kuin perustangleteezeri mutta harjakset vaan on pidempiä. Huhhuh, tästä en enää luovu!


Tein ensimmäistä kertaa ikinä myös tilauksen Illamasqualle, kun sielläkin hyvät alet oli. Toimituksessa kesti Britanniasta Hollannin kautta jonkun Spring-postipalvelun kautta parisen viikkoa (huoh), mutta saapui kuitenkin. Yhdet suht luonnolliset irtoripset, monta pigmenttistä huulikiiltoa, yksi neutraali huulipuna sekä taisi tuolla yksi heidän ihan nestemäisiäkin huulipunia olla. Illamasqua on tunnettu villeistä sävyistä ja pigmenttisistä meikeistä, joten odotan näiltäkin laatua. Kovasti on kehuttu.


Escentualilta tilailin Guerlainin tämän kevään meteoriitit sekä meteoriittiposkipunan ja -siveltimen! Oioioioi mitä ihanuuksia <3 En voi vastustaa MITÄÄN söpöä ja nämä menee siihen kategoriaan ihan täysin, must-haveja. Näistäkin sain -20% alennusta tilaushetkellä, joku koodikampanja oli meneillään. Heillä on niitä aika usein ja tosiaan ihan tätä designer-kamaakin voi niillä ostaa, joten kannattaa pitää silmät auki. Escentualkin toimittaa Briteistä, mutta toimitus kestää yleensä noin viikon. Saa nähdä miten tällekkin käy Brexitin jälkeen.


Paikallisen Carlsonin alelaarista haalittua. Ihme hommaa, Catrice tuli koko myymälään ihan parisen viikkoa sitten ja nyt oli jo tuotteita -50% :D Mikäs siinä, kyllä mulle kelpaa. Rimmelin puna ei tainnut olla ihan niin hyvässä alessa, mutta tuo sävy oli niin kiva että otin mukaan.


Ja viimeisenä viimeisimmän Kosmetik4less-tilauksen saalista. Uusimmat Essencet olikin blogissa jo eilen, mutta yleensä tilaan muitakin uutuusjuttuja. Tuo oranssi paletti on I <3 Makeupin versio Too Facedin persikkapaletista, saa nähdä onko mistään kotoisin. Lisäksi yhdet ripset ja kolme kappaletta täysin aiemmin tuntemattoman puolalaismerkin Reversin poskipunia. Megahalpoja, taisi maksaa n. 1,50e kappale. Neutraaleja sävyjä, mutta pääseepähän testaamaan.

Siinäpä oli tuota taas kerran :D Seuraavaksi tulossa ainakin kaksi Colourpop-tilausta, niitä odotellessa. Kivaa illanjatkoa!

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Miulle tulossa myös persikkapaletti! Omistan kohta ne kaikki :D
    Guerlainin pallosia ihastelin Sokoksella, eikä poikaystävä innostunut ostamaan sitä (järkyttyi hinnasta) :'D

    Mie ihmettelin samaa, kun Catricet oli alessa! Pääsen siihen lähistölle työkokeiluun, niin voi olla, että tulee Carlsonin ovia kulutettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mäkin sen persikkapaletin haluaisin mutta jotenkin tuntuu kauhean hankalalta tilata se jostain puolasta ja isoilla postikuluilla :D Katsoo nyt millon jaksaa vaivautua. Ja joo, onhan noi Guerlainit hieman hintavia! :'D Sulla menee kyllä kohta kaikki rahat, on vähän liiankin helppoa jos työpaikan vieressä on kosmetiikkaliikettä, nimim. kokemusta on.

      Poista
    2. :D Voin käydä kurkkimassa 3 kk ajan aamuin illoin, onko Essencen uutuudet saapuneet (pitäisi tulla maaliskuun alussa) :D

      Kävin torstaina Carlsonilla ja aika hyvin oli aletuotteet hävinneet!

      Poista
    3. Heh, pitääkin tässä ihan lähipäivinä käydä kyllä Carlsonilla :) Taitaa kyllä vielä vähän mennä aikaa ennenkuin nuo uutuudet tulee ja odottavan aika se vasta pitkä onkin...

      Poista
  2. Mä hyödynnän aina noi Escentualin -20% alet, johonkin luksukseen. Itsekin katselin sieltä noita Guerlainin kevään palleroita. :) Tykkään, että voi luottaa, että siellä on kaikki aitoja, ei tarvi arvailla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! :) Ja muutenkin kaikki on tullut aina moitteetta ja nopeasti, tykkään tuosta enemmän kuin esim. Beautybaysta. Ja monesti kaikki kokoelmatkin tulee sinne paljon nopeammin kuin Suomeen. Tulee usein tilattua nämä luksustuotteet mielummin sieltä.

      Poista
  3. Kaikkea kivaa taas oot ostellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, onhan tuota tullut laitettua rahaa palamaan :D

      Poista