Essence Winter Glow Trend Edition

by - 18.1.17

Oikein ihanaa keskiviikkoa! Mulla on tässä ihan tosi luksusta eli pari vapaapäivää keskellä viikkoa, mikäs sen parempaa kun bloggailla tästä Essencen talvikokoelmasta :) Tämä näytti etukäteen todella ihanalta kuvissa, sävyt oli suoraan kuin jostain pohjoisesta ja tuotteet on vähintäänkin innovatiivisia. Isokin tämä mokoma on, kaiken kaikkiaan mukaan kuuluu luomivärinpohjustusaine, kolme irtoluomiväriä, "luomivärisivellin" (jutellaan tästä myöhemmin...), kaksi puuterista tyynyhuulipunaa, ombre-huultenrajauskynä, huulikuorinta, tyynyposkipuna, nestemäinen highlighter, viimeistelypuuteri, neljä kynsilakkaa, kynsitarrat ja käsivoi.


Kosmetik4lessille ei kaikkia näitä tuotteita edes tullut, mutta tässä nyt kuitenkin oma saaliini. Prettylläkään ei tätä kokoelmaa taida olla enkä ole paikallisissa telineissäkään nähnyt, joten saatavuus voi olla tällä hetkellä aika heikko, sillä lähes kaikki on K4L:ltäkin jo loppu. Saa nähdä tuleeko tuota jälkikäteen vielä lisää jonnekkin. Todella suosittu kokoelma siis.

Loose Eyeshadow:







Näitä mokomia oli tosi vaikea saada kuviin nätisti! Sori siitä. Todella ihanat, vähän duochromen puolelle menevät sävyt. Näitä oli tosiaan oikeasti kolme, mutta hopeista ei saatavilla ollut. Nämä kaksi ovat kuitenkin lilana hohtava harmaan sävy Frozen Eyes sekä persikka-kultainen Gleaming in the Winter Sun. Todella kimaltelevia molemmat. Purkit ovat siitä järkeviä, että niissä on vielä kierrekorkin lisäksi erillinen läppä, jonka avaamalla vasta saa tuotetta ulos. Sitä voi siitä näppärästi sirotella vaikka korkin sisälle. Tarttuu hyvin pohjustettuun luomeen ja näistä saa kyllä ihan pigmenttiä irti, vaikka näyttääkin kuvissa vähän haaleilta. Voin suositella, jos irtoluomiväreistä yhtään tykkää!

Eyeshadow Applicator:



Tätä vähintäänkin jännän näköistä sivellintä mainostettiin sillä, että tällä on oikein helppoa ja mukavaa töpötellä ja häivyttää irtoluomivärejä. Joo ei, ei ole. En suosittele että kukaan alkaa tälläisellä töpöttelemään yhtään mitään, hermot palaa koska tuo pahuksen pää on niin pieni! Itse asiassa minulla on tälläinen "sivellin" toiselta merkiltä, jota käytän eyelinerien suttaamiseen. Häivytyksessä toimii siis jotenkuten. Onhan tuo ihan nätti, mutta eäh. En näe hirveästi käyttöä.

Cushion Powder Lipstick:








Winter Kissed
Melt My Lips

Nämä onkin tosi jänniä! Perinteisten huulipunien sijaan näissä on päässä tuollainen tyyny, johon kertyy puuterimuotoista huuliväriä ja sitä voi sitten töpötellä tai vedellä huulilla, ihan miten tykkää. Itse pigmentti on tuolla korkissa ja joka kerta kun sen kiertää paikalleen ja pois, tulee tyynyyn väriä. Pieni varoitus että koska nämä ovat tosiaan puuterisia, koostumus on erittäin kuivattavan mattainen. Toiset tykkää, toiset ei. Sävyjä on kaksi, neutraali vaaleanpunainen Melt My Lips tai sitten pirteä marjapinkki Winter Kissed.

Multi-use Ombre Lipliner:





Valkoinen huulikynä luomaan liukuvärihuulet yhdessä noiden puuterihuulipunien kanssa. Ideana siis se, että tällä värjätään esim. huulten keskiosa ja kun päälle levittää huulipunaa, jää keskiosa vaaleammaksi ja tadaa, ombre-huulet. Todellisuudessa ei kyllä paljon näkynyt eroa, käytin tätä nimittäin tuon pinkimmän sävyn kanssa, huomasitteko? ;) En minäkään. Voihan tätä kokeilla vielä jonkun toisen sävyn kanssa, mutta en yhtään ihmettele että tämä on kynsitarrojen lisäksi ainoa tuote, mitä on K4L:llä myynnissä. Hirveä säätö turhan takia.

Cushion Powder Blush:





Ja loppuun vielä myöskin hauska tuote, tyynyposkipuna! Sama idea kuin huulipunissa, korkkia kierrettäessä tyynyyn tulee väriä ja siitä sitä voi sitten töpötellä poskille. Sävy on todella vaalea vaaleanpunainen, rehellisesti sanottuna en saanut siitä mitään näkyviin käden iholle swatchia varten :( En vaikka hinkkasin puuteria suoraan sormella. Poskilla sentään vähän näkyy jotain. Tyynyssä on myös jousitus, ettei naamaan töpöttely satu. Jos tykkää tämmöisistä gimmickeistä ja henkäyksenhennoista sävyistä, eikun vaan ostoskoriin.

Ja tottakai parit meikkikuvat. Näistä näkyy hyvin miten aivan näkymätön tuo poskipuna on! Tai siis ei näe. Miten vaan :D Kuvat on otettu uudenvuodenaattona ja mulla oli vinkeät räpsyttimet Essencen viime vuoden ystävänpäiväkokoelmasta.






Kuten näkyy, tässä kokoelmassa on kokeiltu vähän kaikenlaista uutta, joista kaikki ei ole ihan toimivia :D Huulikynän ja luomiväriaplikaattorin jättäisin ihan suosiolla kauppaan, luomivärit ja huulipunat tosi toimivia, poskipuna omalla vastuulla. Sääli että niin paljon kaikkea muuta jäi kokoelmasta testaamatta. Esim. huulikuorinnan olisin ottanut oikein mielelläni.

Seuraava kokoelma onkin sitten tietysti ystävänpäiväteemainen ja lähti juuri tilaukseen :)

Oikein kivaa illanjatkoa!

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Luomivärit kiinnosti minua, mutta onneksi en tilannut eikä niitä onneksi enää olekaan :D

    Helmikuun lopulla alkaa tulla uutuuksia ja seuraavat TE-kokoelmat helmikuun lopussa/maaliskuun alussa. Sekä kolmen metrin hyllyjä alkaa rantautua meille, toivottavasti Joensuuhunkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ai ei ollu sit mieleisiä noi luomivärit? :D Musta ihan hauskoja, vaikka aika perussävyjähän noi loppuen lopuksi on.

      Ja joo, mä katoinkin heidän preview-videon kevätuutuuksista! Ootan ihan höpönä :) Luulis nyt että Essence myy niin hyvin meilläkin että hankkivat lisää hyllyjä, tosin mahtuneeko tonne Carlsonille enää ainakaan lisää :D

      Poista
    2. Joo, miekin mietin että jos Carlsonille jotain tulee, niin mikä lähtee pois. Tai jos Tokmanni rantautuu keskustaan (huhuja liikkuu), että sinne sitten ;D

      Poista
    3. Tokmanni ois kyllä aika jees, jos sinne vaan kemppariosasto mahtuu :D

      Poista
  2. Täällä Sveitsissä saa Essenceä oikeastaan vaikka mistä, ja valikoima on todella laaja. Ystäväni teinityttäret Suomessa tykkäävät mm. tuoksuista, joita täällä saa vaikka minkälaisia n. 3-4 eurolla. Jos piipahtaa täällä, Saksassa tai Itävallassa, niin kandee käydä Douglasilla. Tästä näkee lisää valikoimasta: https://www.douglas.ch/douglas/search.html?query=Essence&searchType=search&init=true

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vaan haaveilla :) Ehdottomasti kyllä jos joskus keski-euroopassa tulee käytyä niin kosmetiikkatarjonta tulee tarkistettua!

      Poista
  3. Nuo tekoripset sopii sulle todella kauniisti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, kiva kuulla! :) Musta noi oli aika tuommoiset vinkeät mutta uutenavuotena voi vähän revitellä :D

      Poista