Essence Glitter in the Air Trend Edition

by - 8.1.17

Moikka ja kivaa sunnuntaita! Tänään viimeinkin esittelyssä Essencen viime kuun juhlakausikokoelma Glitter in the Air :) Itse olin tästä aivan innostunut, niin paljon kaikkea kimaltavaa ja söpöä! Kaksi juttua joista meikä ainakin tykkää <3 Kokoelma siis vaikutti todella lupaavalta ja tilasinkin kaiken muun paitsi kulmavärikynän sekä kynsilakanpoistoaineen.


Iso kokoelma, sisältäen kolme voidemaista luomiväriä, kaksi kaksipäistä eyelineriä, kulmavärikynän, kaksi huulipunaa, nestemäisen korostusvärin, korostuspuuteri/poskipunan, strobing-siveltimen, neljä kynsilakkaa sekä kynsilakanpoistoaineen. Tosiaan vain kaksi tuotetta jätin ottamatta kun olivat itselleni tarpeettomia, muuten tässä on kaikki :D

Metallic Eyeshadow:




Ylhäältä alas: Dream On!, Smile! You're Beautiful ja Mirror, Mirror on the Wall...

Kokoelman luomivärien paikkaa pitävät kolme metallista voidesävyä, ruusukultainen Dream On!, kultainen Smile! You're Beautiful sekä vihreä Mirror, Mirror on the Wall... Kaksi ensimmäistä muistuttavat hyvin paljon toisiaan tuubeissa mutta oikeassa käytössä eivät sitten enää olekkaan niin samansävyisiä. Käytän itse voidemaisia luomivärejä ainoastaan pohjana puuterisille ja olenkin jokaisen päälle laittanut samansävyistä puuteriluomiväriä. Joka tapauksessa näissä on erinomainen kesto! Tuntuvat iholla lähes nestemäisiltä ja kuivuvat luomelle, eivät ole tahmaisia. Näitä voin suositella :)

2in1 Metallic and Matt Eyeliner:





Nämä onkin hauskoja kavereita! Näissä on nimittäin toisessa päässä (oikeasti) metallinen sävy ja toisessa päässä taas siihen sointuva mattaväri. Sävyvaihtoehtoja on kaksi, ruusukulta-ruskea Be the Jewel on My Crown! sekä hopea-vihreä Be the Twinkle in My Eye! Pigmenttiä näissä on loistavasti ja siis tosiaan metallipuoli oikeasti on metallinen, eikä vaan glitterinen. Liukuvat pehmeästi iholla, ei todellakaan mitään valittamista näissäkään. Ehkä pieni miinus siitä, että olen itse tottunut laittamaan kynän korkin aina toiseen päähän kun käytän kynärajausta ja nyt se ei onnistu :D

Velvet Lipstick:






Life is Too Short for Boring Lipstick


Can't Buy Love, But Lipstick

Näiltä huulipunilta odotin suuria. Koostumus on siis 'velvet' elikkäs ei ihan matta, mutta sinnepäin. Punissa on myös tuollainen timanttikuviointi, joka ainakin meikään uppoaa täysillä. Värisävyt ovat erittäin jänniä, mutaisen lila Life Is Too Short for Boring Lipstick sekä baby-pinkki Can't Buy Love, But Lipstick. Molemmista tykkään ihan hurjasti, varsinkin ensin mainittu on aika erikoinen :) Koostumuksensa takia vaativat vähän vaivaa levittää iholle, eivät ole mitään kermaisen pehmeitä, mutta näyttävät kivalta. Kestävät myös suht pitkään, tarvitsiko peräti kerran lisätä näitä työpäivän aikana.

One for All Shimmer Drops:





Nestemäinen korostussävy söötissä pikku pullossa! Sävyn nimi on A Little Shimmer Never Hurts ja on hyvin neutraali, vähän kultaan menevä. Tässä on pieni pipettiannostelu, elikkäs pari tippaa vaikka kämmenselälle ja sieltä mihin nyt haluaakin sitten hohtoa laittaa. Näitä voi kuulemma sekoittaa esim. päivävoiteen, meikkivoiteen tai vartalovoiteen sekaan, mutta aika pieni pullo siihen jos haluaa koko vartaloa vaikkapa hohtamaan saada. Joka tapauksessa kasvoilla aiiiiiivan ihana lopputulos, tykkäsin tästä ihan hulluna :) Todellakin löytö!

Strobing Blush and Highlighting Powder:







Tämä on varsinainen kokoelman kaunokainen. Ulkoasu houkuttelee jo aivan vietävästi! Tämäkin on siis monikäyttötuote, käy sekä korostuksena että poskipunana. Valitettavasti pigmentti on sen verran hentoa, että jos poskipunana haluaa käyttää, saa aika paljon tuotetta naamaan hinkata. Varmasti ihonsävyllä on tämän kanssa paljon merkitystä että onnistuuko käyttö poskipunana vai onko enemmänkin sitten highlighter-sävy. Joka tapauksessa kaunis on!

Strobing Brush:





Katkesi liimauksistaan ennenkuin ehdin tätä kertaakaan käyttää, joten eipä siitä sen enempää. Muoto on erikoinen, tarkoitettu siis poskipäiden korostukseen. Kokeilen tätä nyt vielä liimata kasaan, mutta huhhuh. Essencen muutkin halpissiveltimet tuppaavat pettämään liimoistaan joten tätä nyt en ainakaan voi suositella. You have been warned.

Ja tottakai muutamat meikkikuvat:





Dream On!


Smile! You're Beautiful + Be the Jewel on My Crown!


Mirror, Mirror on the Wall... + Be the Twinkle in My Eye!

Kaiken kaikkiaan kokoelma on ehdottomasti plussan puolella :) Oikeastaan mikään tuota sivellintä lukuunottamatta ei saa risuja, huulipunan kanssa tietty varaus koska on vähän kuivemmanpuoleinen, mutta itseäni se ei haittaa. Ja kaikki tuotteet ovat niin käyttökelpoisia! Ei voi kun sanoa, että nyt on Essencellä onnistuttu.

Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa :)

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Täällä Sveitsissä saa paljon muutakin Essence-valikoimaa, kuten hajuvesiä.

    https://www.douglas.ch/douglas/search.html?query=Essence&searchType=search&init=true

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi! Essencen hajuvedet on kyllä hinta-laatusuhteeltaan ihan hyvää tavaraa :) Muutaman omistan.

      Poista
  2. Todella jännän ja jotenkin makean värinen tuo life is too short -puna. Tollainen outo sävy olis kiva omistaa ja näähän nyt ei paljoa maksa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajattelin kans kun tuon sain että ompas outo puna noin niinkuin markettimerkiksi :D Ja hintaa on tosiaan se pari euroa että go for it! Eiks nää mutasävyt nyt oo aika in? :D

      Poista