Essence All About Sunrise

by - 19.3.14

Essencen kevätuutuudet sisälsivät neljä All about... -nimistä kuuden luomivärin palettia, Sunrisen, Candiesin, Paradisen ja Nuden. Luomivärifriikkinä tilasin koko konkkaronkan ja ensimmäisenä testiin pääsi kauniita, lämpimiä metallisävyjä yhdistelevä Sunrise.



Paletin teema on nimensä mukaisesti auringonnousun tai -laskun sävyjen mukaileminen. Kuudesta napista yksi on joka paletissa esiintyvä vaalea korostussävy, yksi muita himmeämpi tumma varjostussävy ja lopuilla neljällä saa sitten vaihtelua meikkiin, tosin näistäkin kaksi on melko lähekkäin toisiaan olevia ruskeita. Itse olin aivan innoissani vasemman alanurkan kultaisesta sävystä, joka on muuten tooooodella upea! Tästä paletista tulikin heti lempparini kaikista neljästä. Pigmenttiä kuulkaas riittää, kuten swatcheista näkyy.




Omaan meikkiini käytin ihan vain alhaalla keskellä olevaa persikkaista sävyä luomen sisänurkkaan ja ulkonurkkaan alavasenta kultaista. Tuo persikka hohtaa tosin niin paljon kultaisena, ettei juurikaan erotu sävynä ja meikki näyttää ihan yksiväriseltä. Sääli vain että omasta mielestäni tälläinen auringonnousumeikki sopii paljon paremmin vähän ruskettuneelle kuin talvikalpealle iholle (:



Minusta tämä kyseinen paletti on kyllä todella hyvälaatuinen hintaansa (3,45€) nähden ja värit ovat superkauniita kesäksi. Jos hohtavat metallivärit eivät ole juttusi niin tämä kannattaa sitten kyllä jättää kauppaan. Valitettavasti Sunrise on ainakin tällä hetkellä Kosmetik4lessillä loppu, mutta jos näitä vielä tulee, niin napatkaa ihmeessä koriin (: Metallisävyt ovat tänä keväänä/kesänä supertrendikkäitä.

Ihanaa illanjatkoa <3

You May Also Like

10 kommenttia

  1. Onpas kiva paletti taas ja tosi keväisen pirteä meikki! Toivottavasti noita paletteja pääsee kohta reissussa hiplaamaan, hihii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Paletti on tosiaan ihan huippu, käy ihmeessä hipelöimässä! Olethan muuten tietoinen että joissain kaupoissa, muistaakseni tietyissä Mullereissä(?) on kolmemetriset Essence-seinät ;) Siinä on pieni kosmetiikkafani varmaan ihan pää sekaisin :D

      Poista
    2. Juu tiedetään :D Ajattelin katsoa ennen reissua jo osoitteita vähän valmiiksi...

      Poista
    3. Niinhän se kannattaa että varmasti löytää paikalle :D Tulee varmasti essencerikas reissu!

      Poista
    4. Toivottavasti! Tosin pelkään pahoin, että siellä on paljon muutakin kivaa. Sieluni silmin jotenkin näen purkkeja ja purnukoita täynnä olevan matkalaukkuni paluumatkalla

      Poista
    5. Onhan siellä paljon muutakin kivaa keski-eurooppalaista kosmetiikkaa mitä ei Suomesta löydy (: Mä voin kuvitella sellaisen purkkeja pursuilevan matkalaukun josta tippuu tuotteita vanana lentokentälle... Tai ainakin oma laukkuni ois varmaan semmoinen! :D

      Poista
    6. Heh juuri tuota pelkäänkin. Täytyy yrittää pitää jonkinlainen kuri asiassa, jos mahdollista. Saa sitten nähdä onnistuuko tässä miten.

      Poista
    7. Noh, ole armollinen itsellesi (: Kerrankos sitä vähän reissussa riehaantuu.

      Poista
  2. Voisi kuvitella että nuo värit voisivat toimia aika hyvin myös märällä siveltimellä laitettuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea! Varmaan metallisuus tulisi vielä vahvemmin esille (: Täytyypä kokeilla joku kerta.

      Poista